#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Guiza nın farklı bir çeşidi.

Fatih Terim ve yönetimi eleştirmek istemiyorum ama ...... Elimizde canavar gibi Culio var, bedavaya Orduya gönderiyoruz. Culionun yerine 10 küsür milyon euro maliyeti olan Rierayı transfer ediyoruz.

Rahat bize ters geliyor arkadaş.

Ferhat istersen futbol cahili de ben bu elemanın adını aldığımız gün duydum ama çok olumlu konuşuyordu bizim forumdan bazı arkadaşlar umudum vardı bugün izledim sanki Aydın'ın yaşlanmışı

riera hiç bir zaman üst düzey oyuncu olmadı duymaman normal abi kariyerinin büyük bölümü espanyolda geçmiş bir adam liverpola transferi kulüp için fiyasko idi zaten sırf benitez ispanyol diye aldı hiç bir varlık da gösteremedi

valla ben halen umudu kesmedim ama diyeceğim tek şey

abdul kader keitaaaaaaaaa :(

Arda Turan resmen s.çtı takımın içine zamanlaması ile.Asla affetmeyeceğim.

Tekrar tekrar bu konuyu açmak istemiyorum ama zamansız gittin Arda!

Yahu bu adam en ünlü olduğu liverpool zamanlarında bile hiç iyi oynayamıyordu ki.İlgilendiğimiz anda söylemiştim hiçbir katkı veremeyeceğini.Birde 4 yıllık anlaşma imzaladılar.

Bir futbolcu zamanla yavaşlasa da tekniği ve zekası kaybolmaz.Bu yüzden Riera'dan hala umutluyum.Adam İspanyol sonuçta lan(Ama Guiza var diyene cirit hediye edeceğim,o istisna arkadaş)

Arda'ya çok kızdım bugün yine. Takımını yarı yolda bıraktı. Açıkca sattı ve gitti.. Bu arada Riera ihtiyacımız olan kanat oyuncusu değil!

bu adam nasıl Liverpool da oynamış dedirtiyo oyunuyla..

Geldiği ilk günden beri ısınamadım buna olmayacak gibi. (Her hafta aynı şeyi yazıyorum bu adam için. :))

Yarın 19:30'da Dnipro'nun macı var, acın Konoplyanka'yı seyredin. Sol acık nasıl olurmus anlar bazı umut melekleri.

[video=youtube;J3O-gKYDhiw]https://www.youtube.com/watch?v=J3O-gKYDhiw[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt