#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

4 senelik kontrat bu sene sonunda diğer sezonun da alacakları verilerek muhtemelen fesh edilir,umarım yanıltırsın bizi.

[video=youtube;KOGyORN11A0]https://www.youtube.com/watch?v=KOGyORN11A0[/video]

Yarın 19:30'da Dnipro'nun macı var, acın Konoplyanka'yı seyredin. Sol acık nasıl olurmus anlar bazı umut melekleri.

O adama kıl kaptım.

FM'de helak etti beni.

8'de 8 giden takımı 9.maçta tek başına dağıttı. :)

olmuyo be anam babam devre arasına kadar böyle olursa gidicisin ha olmadı şans verildi bu sefer sezon sonuna kadar aynı olursan gidersin.

Yılda 3 milyon euro alıp sorumluluk alamayan oyuncumuz.Geldiğinde umutluydum ama bu kafa yapısıyla iş yapamaz

olmuyo be anam babam devre arasına kadar böyle olursa gidicisin ha olmadı şans verildi bu sefer sezon sonuna kadar aynı olursan gidersin.

Bir Anadolu kulubune veririz. Hepsi keriz ya :) Adamlar secmece topcu aldilar bizden. Stancu ve Culio, en iyileriydi. Digerlerinden tek kurus kazandigimizi zannetmiyorum. Anadolu kulupleri kadar futbolcudan anlamaz olduk. Vay halimize.

Kendisini zorlasada, yırtsada, parçalasada zor..

Malesef.. Hem yavaş, hem bitmiş..

bugüne kadar hangi ispanyol topçu iş yaptı ki türkiyede bile bile patladı elimizde fransa liginde ekmek parasına oynayan onlarca kanat oyuncusu var sal koşsunlar nerde o araştırma bizde

vay anasını arkadaş ya, kewell'a o kadar laf ediyordum yemin ederim şimdi keşke kewell olsaymış bunun yerine. ulan bari kaleye 2 tane şut çekerdi,2 tane orta açardı. Sinir olmaya başladım bu herife.

Bu Ispanyollar kadar kendini iyi pazarlayan ve biz Türkler kadar oltaya rahat takılan baska bir millet yok.

-Del Bosque

-Juan Fran

-Guiza

-Riera

Bu adamlara toplamda harcanan parayla Abdullah Avcı IBB'yi elini kolunu sallata sallata sampiyon yapar.

Adami simdik silersek,neyimizi yarayacak?Yarin kontratini fesh edip Gökhan Töreyi mi getirecekler?

Ara transfer dönemine kadar güvensek,belki bi patlama felan olur.

Para nasıl olsa uctu gitti. Bari zararın neresinden dönülürse kardır hesabı bir kac kurusa yollansın devre arasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt