#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

ligdeki 2.golün olsun ikiside sarı laciverte olsun :) ankaragücü and *****

39 hafta boyunca iyi oynayıp oynamaması umrumda değil. Çık ve bu maçta kaliteni göster efsane ol aldığın paranın hakkını 1 maçla verebilirsin.

Aydın-Selçuk-Melo-Riera seklinde oynamalıyız. Rieranın tecrubesi , sakinligi yeter. Guclude bir oyuncu bence oynaması lazım. En azından 45 dakika.

Aydın-Selçuk-Melo-Riera seklinde oynamalıyız. Rieranın tecrubesi , sakinligi yeter. Guclude bir oyuncu bence oynaması lazım. En azından 45 dakika.

Aydın 2. yarı girmeli ilk başta oyundan kopma ihtimali var kaldıramayabilir atmosferi engin daha iyi.

İkinci yarı riera-aydın engin sola aydın yorgun defansa eboue ile deparlar atar

emre çolak yerine ilk 11de şans bulcak deniyor vatan gazetesinde. inşallah öyle olur ve düzgün bir futbol sergiler

Şu maçı kazandırsın,şuana kadar kazandığının 2 katı daha bile verilebilir.

İlk 11'de olursa çok şey istemiyorum ondan. İkili mücadeleleri kaybetmesin ve pas hatası yapmasın. Bana bu yeter.

Riera ne alaka arkadaş. Akıllanmadık mı artık ? Olmuyor Riera ile. Aydını koysun ilk 11'e. 2.yarı kimi istiyorsa soksun İmparator. İlk yarı inanılmaz önemli. Oyunu yavaşlatan adam değil ileri gidebilecek adam lazım.

Oynamasi mantikli olabilir aslinda. FB köpek gibi saldiracaktir, bu presi ancak sakin ve pas yaparak kirabiliriz.

Bu adamın iyi oynamasını beklemekten bıktım artık

Bilakis her oynadığında faha fazla deli ediyor adamı

Bu adamı izleyeceğime çağları,ceyhunu,yektayı izlemeyi tercih ederim

Gün bugündür Albert kardeş.

BAK BUGÜNE KADAR YATTIN. tek bir macla bu taraftar aldıgın parayı helal eder. yeterki bu macta iyi oyna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt