#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Fatih hoca devre arasında sol bek aldırtmayı düşünmüşse de vazgeçmiş olabilir.Bu sezon Riera ile gider gibi.

Balta'ya da selamlar buradan.Sol açık olan adam gelip formanı kaptı be. :asd:

Riera cok iyi oynuyor gercekten. Burun kiviriyoruz, ancak bir sol bekten bekledigimiz herseyi yapiyor adam.

Maasini da indirse biraz, o bölge icin takimda kalabilir bence.

bu performansiyla...savunmanin saga tarafinin en buyuk adayi!

Zaten Eboue dokuluyor........sana guveniyorum kocum!

Buda Musleraya bir mesaj olur,kalenin en buyuk aday kalecisi Rieradir!

I love you Melo!Bazen herkez PITBULUN YUMRUGUNDAN GECMELI!

Forever Riera! :D :D

:sgr: :sgr:

Her zaman savunuyordum yine diyorum. Bu adam kadrodaki en teknik futbolcu.

Türkiye'de zaten sol bek yok. Hepsi ya hücumu iyi yapıyor ya savunmayı.. Riera'nın yaptığı hataları hangi beki baz alarak eleştiriyorsunuz anlamadım? H.A. Kaldırım mı? İsmail Köybaşı mı? Hangisi kaçırmıyor topu hangisi kademe hatası yapmıyor? Tekniğe bakarsak da Riera o mevkide Türkiye standartlarının üstünde

Sol acik oynasa cok daha fazla etkili olur.Ozellikle Emre ile cok iyi anlasiyorlar.

bu performansiyla...savunmanin saga tarafinin en buyuk adayi!

Zaten Eboue dokuluyor........sana guveniyorum kocum!

Buda Musleraya bir mesaj olur,kalenin en buyuk aday kalecisi Rieradir!

I love you Melo!Bazen herkez PITBULUN YUMRUGUNDAN GECMELI!

Forever Riera! :D :D

:sgr: :sgr:

:o

Ynt: #11 Albert Riera

:SS:

Zaten üzerine o kadar çok yük düştü ki anlatamam.Adama maçta 1-2 kere iş düşüyor.Onlarda da sürekli hata yapıyor.Açın izleyin son yediğimiz gollerin hepsi.Riera'nın o kadar bariz hataları var ki.Sürekli adam kaçırıyor.Braga maçında 2 golde hatası var.Bugün ki golde hatası var.İBB maçında yenilen golde hatası var.Ama kimse hata demiyor es geçiliyor.Fakat Balta oynarken stoperlerin hatasını bile Balta'ya yükluyordunuz.

Maç içerisinde mükemmel yaptığı bir şey vardı da ben mi görmedim.Sadece güzel bir pas attı o kadar.Kaldı ki maçın başında çok çok büyük bir pas hatası da yaptı.Siz ne içip izliyorsunuz şu maçı anlamadım.

Baltanida al uzaklas burdan.

GT-I9100G cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

30'unda bek olarak oynamaya başlayan herkes kademe hatası yapar. 10 sene bek oynayıp yapanların yanında hele çok çok normal. Kaldı ki bence giderek azaltıyor ve kritik çok top kesiyor Riera.

Bu İspanyol bi harika dostum:ayatollah:

Ali ece güzel benzetme yaptı, ergün pembe gibi sol bek

Bu adam boomcu onur gibi isyan etse ya ben yillardir yanlis mevkide oynuyormusum diye

Sent from my Artes i701 using Tapatalk 2

sadece oynadığı iyi oyun değil, arkadaşlarının yaptığı hatalardan ve de yenilen golden sonra ettiği sitemler ne kadar hırslı olduğunu gösterdi

rierayi son maclarda bende cok begeniyorum.

ama son kararimi vermek icin final maclari beklicam daha

manu maci, braga maci ve derbi maclardaki perfformansi su son macladaki gibi olursa,, seneyede sol bekimiz riera olur, demedi demeyin.

Bugün ilk defa sana yürekten aslan parçası dedim.

Kralsın Riera başkan.

Gittikçe daha az hata yapıyor. Dün çok kritik 2-3 akını kesti. En önemli ve CL'de en çok işimize yarayacak özelliği rakip bize tam takım pres yaparken defansta soğukkanlı bir şekilde top saklaması ve doğru yere pas atması. Dünkü maçı tekrar izleyip Riera'yı beğenmeyen arkadaş defanstan çıkarttığı toplarla rakibi eksik yakaladığımız pozisyonları es geçmiş anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt