#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Ben hala Hakan 'ın bek ve önünde Riera nın oynamasından yanayım Hakan ile çok iyi anlaşıyorlar bence 4-4-2 için müthiş, olur melo-selcuk-riera iyi pas yapıyordu bana göre, pas trafiği açısından mükemmel olur.Yine de Sol bek olarak ta beğeniyorum.

Fatih Hoca tecrübeli oyuncunun önemli olduğunu bilir, Riera oynasada oynamasada tekniğiyle, antremanlardaki disipliniyle, sakinliğiyle vs. gençlerede örnek olur.

Ben hala Hakan 'ın bek ve önünde Riera nın oynamasından yanayım Hakan ile çok iyi anlaşıyorlar bence 4-4-2 için müthiş, olur melo-selcuk-riera iyi pas yapıyordu bana göre, pas trafiği açısından mükemmel olur.Yine de Sol bek olarak ta beğeniyorum.

Riera ve Balta ikilisiyle başlamayı denemeli artık bir maç Fatih hoca.Savunma anlamında hem 1-2 seviye atlanır hem de Balta ve Riera'nın iyi uyumuyla ileride iyi işler olur.Emre,Amrabat ile karambol top oynayacağımıza Riera ve Balta ile organize ataklar yapabiliriz.

Gelmiş 30 yaşına, yattığım yerden paramı kazanayım demek yerine geçen sene takıma istediğim katkıyı veremedim deyip bu sene çok çalışan birisi bu adam. Sol açıktan gelip, 2 saf sol bekten formayı aldı bu adam. İsterse hata yapsın ama hepimizin Riera'ya saygı göstermesi lazım.

Defansif zaafları olmasına rağmen - ki bu çok normal- her geçen gün daha da alışıyor sol beke gol yediriyor belki ama sakinliğiyle, tecrübesiyle, oyun bilgisiyle takıma çokça katkısı da oluyor, her şeyden önemlisi taraftarın bu kadar dışlamasına rağmen adam gibi çıkıp işini yaptı, yan gelip yatmayı tercih etmedi bu bile kendisine saygı duymak için yeterli teşekkürler Riera.

Helal olsun bu adama. :yenieek:

çok begendım gercekten balta unutsun artık formayı

Gelmiş 30 yaşına, yattığım yerden paramı kazanayım demek yerine geçen sene takıma istediğim katkıyı veremedim deyip bu sene çok çalışan birisi bu adam. Sol açıktan gelip, 2 saf sol bekten formayı aldı bu adam. İsterse hata yapsın ama hepimizin Riera'ya saygı göstermesi lazım.

Burası çok önemli. Genç yaşta türk oyuncular da gördük biraz iyi oynayıp yatan, fakat bu adam 30 yaşında garanti para alıyor ve yabancı. Ama kaptı formayı hem de sol bekte.

Dun gayet teknik ve profesyonelce oynadi ,superdi ...

Normal bir sekilde defans yonu aksakti...

Tekniği zaten müthiş.Tecrübede var bunu sahaya yansıtınca iyi bir futbol sunuyor bize , sakin ve cool oynuyor Şampiyonlar Ligi onun yeri.Ligde'de iyi oynamaya başlamıştı zaten sol bek Riera'nın artık.

Tekniği zaten müthiş.Tecrübede var bunu sahaya yansıtınca iyi bir futbol sunuyor bize , sakin ve cool oynuyor Şampiyonlar Ligi onun yeri.Ligde'de iyi oynamaya başlamıştı zaten sol bek Riera'nın artık.

aynen tam bir liverpool bir arsenal bir mu beki gibi tecrubeli cool klas oynadi..

devam reiz

Farkındalık açısından güzel yorum yapmışsınız.Hangi durumda bu oyununu oynadığını anlamak lazım.

Tamam sol bek degil, ama elinden geleni yapiyor, bence iyi de yapiyor.

Sol bek alirsak sevinirim tabii ama, sol bek gelenece Riera oynasin :)

Sol bek transferine filan gerek yok bence..Dünya daki hangi sol bekte böyle teknik var..Hızlı olmayabilir ama aklıyla bu açığını kapatıyor bence..Hem Dünya da sol bek mi var??

Riera'nın tekniğine ve oyun zekasına laf söylemek zaten saçmalık olur, tek eksiği fizik kondisyon yetersizliği sahada her an sakatlanacakmış gibi duruyor.Fizik-kondisyon olarak da daha iyi duruma gelirse sol bekte formayı kimseye vermez bence.Zaman zaman Hakan da oynayacak ama şu durumda kritik maçlarda Riera'nın forma giymesi daha doğru görünüyor.

Manchester macinda nani veya Valencia'ya karsi oynayacak,eger o macta iyi oynarsa sol bek almayiz buyuk ihtimal:D

:ayatollah: böyle devam riera aldığın para konuşulmaz devam edersen

Böyle oyna aldığın para senin köpeğin olsun reyiz :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt