#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Yanılmıyorsam aynı hareketi ikinci kez yapışı. O hareketleri bir daha yapmaması daha iyi olur. Tüm iyi niyetimiz bir anda kaybolabilir.

Bu adam sorunlu harbi ya çok değişik bir tip karakter filan böyle hiç olmayacak yerlerde hiç olmayacak haraketler yapıyor sonrada birde pis pis gülmesi yok mu komik harbiden neyin kafasında merak ediyorum heralde sol bek oynamak istemiyor artık son 4 maçtır filan hepsinde kırmızı gerekiyordu nerdeyse Antalya maçında da kasti olarak ayağına bastıydı sanırım Emrah'ın yine o gülüşünü atıp devam ettiydi değişik bi abimiz.

Güzel ülkem, bi sol bek yetistir yahu. Söyle fizikli, teknik, sakin vs.

Ligde isin zor Riera. Ilk kesigi kendisi yiyecek bence. Melo´suz cok zorlandigimizi herkes görüyor.

Melo formayi vermez. Balta´yla idare edecegiz ligde.

2 haftadır melo sahada yok, o yüzden mi yapıyor acaba bu hareketleri :)

istemeyrekte olsa balta

4-3-1-2 oyna isterse ilerde Drogba ile Torres olsun

Sol bekin Hakan Balta ise o maçı kazanmak için Drogba ile Torres'in baya bir maça asılması lazım

Çünkü en az 3 gol atmaları gerek galip gelmeleri için..

Abi Riera sezonun oyuncusudur benim gözümde adam 2 maç kötü oynadı da sezon başından beri banko bu adam..

Çok yük biniyor..

Riera'nın zekasında Sneijder var Selçuk var Drogba var bu takımda diğer oyuncuların futbol zekaları bu adamlara yaklaşamaz..

Soğukkanlı oluşunu seviyorum çünkü adam bam güm oynamayı sevmiyor İspanyol milli takımı oyuncusuydu bundan 3 sene evvel boşuna oynamıyordu oralarda..

Dün zamanlama hataları yaptı ama Riera'nında o kadar kötü oynama kredisi olsun be abi..

Cl maçlarını hatırlayalım mükemmel oynadı..

Meirelese özeniyor olur böyle

bek oynamaktan rahatsız olabilir defansif açıdan yetersiz olması zorluyor

Beni zorlayan yok. Nasıl oynasam yine ilk 11'deyim havasında. Bir kaç hafta kenara çekilmeli.

carlinhosun klubu bıraksaydı şu adamı eksiğimiz kalmayacaktı pek rieradan sol bek bu kadar malasef ki kadrodaki en verimli sol bek diyebiliriz

Helal olsun sana ya Kenan'a yaptığın o hareket dışında var ya bence ne gerekiyorsa onu yaptın.Bir kaç şanssız müdahalesi oldu böyle yatarak yaptığı müdahaleler ilk rakipe sonra kendine çarpıp rakipte kaldı(kenan'la girdiği pozisyonlar) ama onun dışında mükemmeldi

Gscde rierayi tartisalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt