#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

5'e 2 pozisyonu nasıl da kesti ama :tiphat:

Fatih Hocayi anlamiyorum, en zayif halkamiz Riera. bu bir gercek, adam sol bek degil, elinden geleni yapiyor, ama hoca sol kanatsiz basliyor. Ya bu ne bicim mantik hoca ? Riera dessen de dünyanin en hizli kanat oyuncusu da degil, ne düsündün bu hamlede ?

Zaten bekleri Riera ve Sabri olan bir takımın ş.liginde başarılı sonuç alması imkansız.

Yazın defansif meyveler gelir zaten.

Bu sene şampiyon olalım, en önemlisi bu

alpay özalan vol.2 farfan'ı düşürmesi lazımdı orada cezalı duruma düşecem diye müdahale etmedi çok formsuz işin kötüsü riera'yı sol bek oynatacağım diye terim hakan balta'yıda soğuttu takımdan.bence balta arkada riera önde başlamalı eğer 4-4-2 oynayacaksa sayın imparatorumuz.

2-3 pozisyonda 1e1 de geçilmedi yediğimiz golde adam koşuya başlarken neden indirmediğini hala anlamadım kötü görünmesinin nedenide önünde adam olmaması ve farfan ,draxler ve höger karşı 3'e tek kalması

Evet koşuya başlarken düşürebilirdi. Ama bu sefer kırmızı kart gelebilri. Daha vahim sonuçlar ortaya çıkabilirdi.

Dün en beğendiğim isimlerden biriydi. Güzel oynadı. Dany'nin hatasını Riera'ya atmıyorum. Dany bunları hep yapıyor.

dün çok iyiydi ama sabriye sağdaverilen şansı biraz solda baltaya vermeliyiz riera hem biraz dinlenir hem önde alternatif olarak kullanma şansımız olur

Öbür sene gelecek sol beki de kulübeye gömerse şaşırmam bu performansla.

Beyler H.Balta'nın önünde mükemmel olur Schalke deplasmanında...Tam deplasman kanatı yaparız akınları da durdururuz.Riera savunmasını da geliştirdi..

kendisi sol bekte mükemmel oynuyor adam daha ne yapsın sol bekten oyun kuran bir bekimiz var hakan balta gibi bi kalasla bekte o işler yürümüyor ben hakan baltanın yüzünü kaleye doğru döndüğünü gördüğümde evde 2 rekat şükür namazı kılıyorum adam her topu ya defansa yada önündeki kanatın topa yetişemeyeceği zor bölgelere gönderiyor ama riera aldığı her topu olumlu yönde kullanıyor çok nadir pas hatası yaptığını gördüm yerine at gibi koşan pas yüzdesi yüksek sol içe ve dışa doğru bindirme yapan bir bek alınmadan sol bekteki yerinin garanti olduğu kanaatindeyim.

kendisi sol bekte mükemmel oynuyor adam daha ne yapsın sol bekten oyun kuran bir bekimiz var hakan balta gibi bi kalasla bekte o işler yürümüyor ben hakan baltanın yüzünü kaleye doğru döndüğünü gördüğümde evde 2 rekat şükür namazı kılıyorum adam her topu ya defansa yada önündeki kanatın topa yetişemeyeceği zor bölgelere gönderiyor ama riera aldığı her topu olumlu yönde kullanıyor çok nadir pas hatası yaptığını gördüm yerine at gibi koşan pas yüzdesi yüksek sol içe ve dışa doğru bindirme yapan bir bek alınmadan sol bekteki yerinin garanti olduğu kanaatindeyim.

Bek dediğin adamın ilkönce defans yönü kuvvetli olacak. Yok oyun kurmalar, asist yapmalar vs. İkinci planda olur. Adı üstünde adam bek! Kanat değil. Fakat riera hata yapınca da kızamıyor insan. Neticede adam orginal bek değil. Ama öyle mükemmel, müthiş, cemaat kur müridin olalım falan demekte fazla. Defansif açıdan pert, ofansif açıdan yeterli. Bizim de defansif yönümüzün zayıf olduğu düşünülürse, ne bu sene, ne de gelecek sene bu takımın bek'i olamaz bu adam. Hakan ile önlü arkalı oynarsa o zaman tam performans gösterebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt