Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Cevap: #11 Albert Riera
5'e 2 pozisyonu nasıl da kesti ama :tiphat:
5'e 2 pozisyonu nasıl da kesti ama :tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün çok iyiydi ama sabriye sağdaverilen şansı biraz solda baltaya vermeliyiz riera hem biraz dinlenir hem önde alternatif olarak kullanma şansımız olur
Balta'ya şans vermesek.
Amrabat yerine solda biraz rierayı görsek...ileri çıkınca iş yapan bi kanat olsa
Balta çok etkiliyor bekte takımı, Sabri de öyle.
Sabriye katılırım ama balta yinede 4 4 2 de sağlam sol bek oynar form tutarsa ha sonuçta balta ama yinede sabriden daha iyidir..
Balta ve sağlam .s.s.s Karpaty der kaçarım.
kendisi sol bekte mükemmel oynuyor adam daha ne yapsın sol bekten oyun kuran bir bekimiz var hakan balta gibi bi kalasla bekte o işler yürümüyor ben hakan baltanın yüzünü kaleye doğru döndüğünü gördüğümde evde 2 rekat şükür namazı kılıyorum adam her topu ya defansa yada önündeki kanatın topa yetişemeyeceği zor bölgelere gönderiyor ama riera aldığı her topu olumlu yönde kullanıyor çok nadir pas hatası yaptığını gördüm yerine at gibi koşan pas yüzdesi yüksek sol içe ve dışa doğru bindirme yapan bir bek alınmadan sol bekteki yerinin garanti olduğu kanaatindeyim.