#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Kariyer macini oynuyor, mücadelesi üst düzey. Yedigimiz golde hatasi yok!

aynen öyle iyi mücadele ediyor aynen böyle aslanım...

İlk yarı mükemmel. İkinci yarı folloş oldu resmen tek başına. Sneijder'in çıkmasına şaşırdım ama Amrabat rahatlattı o bölgeyi. Çok iyi oynadın Riera. :ayatollah:

Efsane oynadi. Helal olsun. :ayatollah:

Koç koç koç. ASLAN PARÇASI.

HARİKA OYNADIN REYİZ.

Adam psikolojik olarak bunalıma girdi oradan saldırdılar maç boyunca deli oldu ama açık vermedi helal olsun adamı mental açıdan tedavi edin bu maçtan sonra.

Belkide müdahale edemese çok tehlike atak yiyecektik savunmayı geçtik kayarak asist yaptı,oynamak isteyen bek işte bu tekniği müthiş.

Uchida-Farfan ikilisine karşı süper oynadı.Helal olsun koçum helal olsun.

Topu ayağına aldığında güven veriyor.

düsünüyorum sol beke illaki yeni bir oyuncu almamiz lazim mi diye.. aferin sana riera :yenieek:

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Yediğimiz golde bir hatası vardı yalnızca

orada topu ya taca atacaksın veya auta çıkartacaksın

onun dışında güzeldi

cok iyi bir Sol bek oldu Albert ..bir iki kademesi vardi hayran kalmistim o anda ..helal ..9/10

Ilk yari enfes oynadi 2. yari takimin geri cekilmesi ile biraz zorlandi ama Amrabat biraz gecte olsa oyuna girdikten sonra adami rahatlatti.

yabancı olduğu bir mevkide sırf kalitesiyle uchida-farfan gibi adamlara çok iyi direndi..vallahi helal olsun,elinden geleni yapıyor,amrabat girdikten sonra çok çok rahatladı...3.golden sonra ki sevinci süperdİ:)

Çok kötüydü hic begenmedim Butun savunma zaafiyetleri onun yuzunden oldu İlk macta cekip indirmedi adamı ikinci macta sacma sapan bir korner Allahtan buraga asists yaptıda telafi etti diye sayabiliriz:)

Çok kötüydü hic begenmedim Butun savunma zaafiyetleri onun yuzunden oldu İlk macta cekip indirmedi adamı ikinci macta sacma sapan bir korner Allahtan buraga asists yaptıda telafi etti diye sayabiliriz:)

Takımda aklıyla oynayan bi kaç futbolcundan biridir..Bu adamın futbol zekasına hayranım...İlk yarı muhteşem top oynadı..Wes pek yardıma gelmediği için 2 ye 1 kaldı çoğu pozisyonda onun yerinde kim olsa zorlanırdı..

Uchida-Farfan ikilisine karşı süper oynadı.Helal olsun koçum helal olsun.

Topu ayağına aldığında güven veriyor.

Aynen takımda topu aldığında güven veren kaç oyuncumuz var ki Riera yı beğenmiyorlar anlamış değilim...Bu adamdaki teknik kim Türkiye de kimde var da beğenilmiyor hayret valla

adam sol bek olmamasına rağmen çılgınlar gibi savaşıyor. maçın 15 dakikasına suratı pancar gibiydi. çok isterim sezon sonunda kalmasını ama kulübede bile oturamayacak yabancı sınırı yüzünden. lanet olsun sana tüpçü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt