#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gsaray kültürünü öğrenemedi ama evet o matador hareketi unutulmaz

evde yaparım arada sırada

Qq

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir baroşluk yapmadı

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Arada saçmalasada kaliteli futbolcuydu. Ama gitmeliydi. Kewellı andırıyordu oyun tarzı..

Yolun açık olsun Riera

1451326_10152209214979265_881640299_n.jpg

Hadi bakalim.

Yolun açık olsun verdiğin hizmetler için teşekkürler Riera

bd49214.jpg

Hayatta başarılar İspanyol Boğası.Kuyt'a çektiğin ayar, defanstan çıkardığın toplar ve rakiplere attığın tekmelerle hatırlayacağım seni :)

Gecen sezon sol bekte bence iyi bir sezon gecirdi, devsirme olmasina ragmen. Severim, ama fesatligi gün gectikce artti. O hareketleri niye yapiyor , hala bir anlam veremiyorum. Yolun acik olsun, o hareketlerinle hatirlarsam seni gözümde Lugano olarak gidersin. Onun icin ben sadece gecen sezonki halinle hatirlayacagim seni :)

Teşekkürler matador, Galatasaray senin gibi kan emiciyi tarihinde görmedi, geleceğini garanti altına aldın ve ücretinden 1 kuruş bile eksik almadan gittin.

Çok sağol 3 senedir iliğimizi kuruttuğun ve karşılığında sadece ayağının dışıyla 2-3 güzel pas atıp milleti gaza getirdiğin için. Seni Sabri'den bile isabetsiz ortalarınla ve Gattuso'dan bile zalim müdahalelerinle hatırlayacağım.

Vay be.

Bir Riera geçti Galatasaray'dan..

Çok sevmiştik, hiç unutmayacağım. Umarım bir gün tekrar yollar kesişir.

kimsenin kafasına silah dayayarak sözleşme imzalamadı,pazarlık yapmadı. hiç beklemediğimiz ayrılıklar o an, o şartları gerektirdi günü kurtarabilmek için.

ilk sezonu neysede 2.sezon gerçekten kendisinden beklenilenin fazlasını verdi. yadırgamadı bazı şeyleri, yapmam demedi. uğraştı ve takımını sahiplendi.

herşey için teşekkürler. 2012 şampiyon kadrosundan unutulmayacak isimlerden biri benim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt