#77 Álvaro Morata

Kaya Temel: "Futbolcuların aileleri ve sanatçılar için sahne yanında bir çadır vardı, Morata'nın çocuğu kapının önünde polisler ve taraftar arasında olan bir tartışmayı görüp korkup ağlamaya başlamış, Morata sakinleştirememiş.

Morata organizasyona da dert yanmış orada. Planlama ve güvenlik aksaklıkları olduğunu, böyle bir şeye yaşanmaması gerektiğini söylemiş. Muslera ve Barış, 40 dakika boyunca ikna etmeye çalışmış ama Morata ikna olmamış."

Kaya Temel: "Futbolcuların aileleri ve sanatçılar için sahne yanında bir çadır vardı, Morata'nın çocuğu kapının önünde polisler ve taraftar arasında olan bir tartışmayı görüp korkup ağlamaya başlamış, Morata sakinleştirememiş.

Morata organizasyona da dert yanmış orada. Planlama ve güvenlik aksaklıkları olduğunu, böyle bir şeye yaşanmaması gerektiğini söylemiş. Muslera ve Barış, 40 dakika boyunca ikna etmeye çalışmış ama Morata ikna olmamış."
gidiyor öyleyse

Çok üzüldüm. Otobüste çocuklarıyla berabermiş büyük ihtimal söylenenler doğru şampiyonluk gecesinden de hiç fotoğraf atmamış

Çok üzüldüm. Otobüste çocuklarıyla berabermiş büyük ihtimal söylenenler doğru şampiyonluk gecesinden de hiç fotoğraf atmamış
ya o torpilli orangutanlar var ya topçular ile beraber tekneye bindiler filan. Kesin onlar bir halt yedi. Geçen sene de Nelsson un ailesine bir şeyler yapmışlardı.

Bir şey okudum. Aslında garibime gitti. Eşiyle araları limoni imiş. Zaten galiba halâ New York'ta. Dün 4 sayfalık story paylaşmıştı.
Eğer dogruluk payı varsa gitmesi normal. Boşanırlarsa çocukların velâyet davasında filan ağlamaları koz olarak kullanabilir. Hakkında yazılanlar doğru ise sanki terk edilme korkusu var.

öyle bir organizasyondu ki allah bilir ne yasandı arkada. yoksa otobüste gayette keyifliydi adam.

Takım için çok da elzem bir oyuncu değil bence. Kalsa da sorun yok, gitse de sorun yok.

Şampiyonluk kutlamasından paylaşım yaptı

(Söyle canım şarkısıyla)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt