77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Lobiden onayı ve desteği aldığımıza göre sorun yok. 2. yıldızım hayırlı uğurlu olsun.

Bu lafların üzerine cidden şampiyon olursam diğer lobiler forumda çatışmaya sebebiyet verebilir. :D

Lobiden onayı ve desteği aldığımıza göre sorun yok. 2. yıldızım hayırlı uğurlu olsun.

Bu lafların üzerine cidden şampiyon olursam diğer lobiler forumda çatışmaya sebebiyet verebilir. :D

Sen gönlünü serin tut. Çatışmasınlar, çalışsınlar. Şimdiden hayırlı olsun Muhammed :D

Tebrikler beyler Alpay Asma
Ozan Tokgöz Bariş Savaş
Eline sağlık kardeşim Tanju Karayel

Kusura bakmayın. Biraz işlerim vardı yazamadım.
B. Arda Aycan abi hala kardeş lobi anlaşması yapmamakta kararlı mısın? Porsuklar araya baya açtı. Komodoların isyankar gücü, kedilerin zekası ile birleşirse yıkabiliriz şunları. :D bunu geçici bir ittifak olarak da değerlendirebilirsin.

Şampiyonluklara bir süre kardeşlerimin önünü açmak adına ara vereceğimi kamuoyuna saygı ile sunarım.
Benim tanıdığım Alpay söz konusu ESC şampiyonluğu ise kardeş mardeş tanımaz :D :D 12. şampiyonluğu kazanıp 3 kez üst üste ESC düzenlemek zor geldi beyimize :D :D

Cidden dedim mi öyle bir şey ya. :D

Nasıl da gaza gelmişim cidden. :)

Ama tabi ki yaparım yarışma.
Ben bilmem gaz maz kardeşim o sözü hatırlıyorum :D Lakin 12 değil 15 olabilir belki ondan emin değilim :D

Benim tanıdığım Alpay söz konusu ESC şampiyonluğu ise kardeş mardeş tanımaz :D :D 12. şampiyonluğu kazanıp 3 kez üst üste ESC düzenlemek zor geldi beyimize :D :D

Ben bilmem gaz maz kardeşim o sözü hatırlıyorum :D Lakin 12 değil 15 olabilir belki ondan emin değilim :D

''Yaparız ağabey sikinti yok. :)''

Lakin şunu belirtmeden edemeyeceğim 78. yarışmada ciddi anlamda iddialıyım :D

Bulduğum müthiş şarkı YouTube da olsaydı şampiyondum.:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayın Ozan Tokgöz B. Arda Aycan ve Aslan Türkoğlu :) Lobilerin ulaştıkları şampiyonluk sayılarına göre logoları güncellenmiştir. Bilgilerinize sunuyorum.

BDbRvD.png
kn81bv.png
4bVZG0.png

Bunlar da kanıt olarak şurada bir yerde dursun ve tarihe not düşülsün efenim :D :D

3Yl1z4.png

Özellikle şuna ayrıca dikkat çekmenizi rica ediyorum sevgili ESC tutkunları;

zrp2jD.png

:D :D

Bunlar da kanıt olarak şurada bir yerde dursun ve tarihe not düşülsün efenim :D :D

3Yl1z4.png

Özellikle şuna ayrıca dikkat çekmenizi rica ediyorum sevgili ESC tutkunları;

zrp2jD.png

:D :D

Ağabey sen kedi lobisinde miydin başta. :D

Ben o kara günleri silmişim direkt herhalde. :)

Ağabey sen kedi lobisinde miydin başta. :D

Ben o kara günleri silmişim direkt herhalde. :)
Hiç sorma kardeşim :D Bir ara öyle bir hataya düşmüştüm lakin zararın çok güzel bir yerinden dönerek kar ettim :D Bu arada sonuncu ve hak lobisinin logosu nasıl olmuş beğendin mi? :D

Hiç sorma kardeşim :D Bir ara öyle bir hataya düşmüştüm lakin zararın çok güzel bir yerinden dönerek kar ettim :D Bu arada sonuncu ve hak lobisinin logosu nasıl olmuş beğendin mi? :D

5 dakikadır ona gülüyorum ağabey. :D Müthiş iş çıkarmışsın gerçekten.

Geri
Üst Alt