77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Sonuç olarak ayrıldım. Şampiyonluk yaşadım. Dereceler gördüm. Lobimden de gayet memnunum. Kısacası bizim size değil, sizin bize ihtiyacınız var. Çünkü komodo ejderleri zaten bir isyan timi. Amacımız önce isyan, adalet, sonra başarı. Ama siz öyle miydiniz? Şampiyonluk için her yol mubahtır felsefesine göre hareket ediyordunuz.
Ve artık o çok önem verdiğiniz şampiyonluklara hasretsiniz. Eurovision'un Galatasaray'ı kedi lobisi diyordunuz ama şimdi Eurovision'un Sual Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u bile değilsiniz.
O yüzden büyük çöküşü kabul et ve sonra önce istifanı, daha sonra da kelleni masama bırak. :D
Bunu da komodo ejderleri olarak değil. Yarışma Güvenlik Teşkilatı başkanı olarak talep ediyorum.
kaplan.jpg

Sonuç olarak ayrıldım. Şampiyonluk yaşadım. Dereceler gördüm. Lobimden de gayet memnunum. Kısacası bizim size değil, sizin bize ihtiyacınız var. Çünkü komodo ejderleri zaten bir isyan timi. Amacımız önce isyan, adalet, sonra başarı. Ama siz öyle miydiniz? Şampiyonluk için her yol mubahtır felsefesine göre hareket ediyordunuz.
Ve artık o çok önem verdiğiniz şampiyonluklara hasretsiniz. Eurovision'un Galatasaray'ı kedi lobisi diyordunuz ama şimdi Eurovision'un Sual Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u bile değilsiniz.
O yüzden büyük çöküşü kabul et ve sonra önce istifanı, daha sonra da kelleni masama bırak. :D
Bunu da komodo ejderleri olarak değil. Yarışma Güvenlik Teşkilatı başkanı olarak talep ediyorum.

Talepleriniz reddedildi, reddedilmeden önce de ciddiye bile alınılmadı :D

Hayırdır beni mi transfer ediyorsunuz yoksa. :oley:

''Denge''leri değiştirecek tek hamle bu olur sanırsam . :D

Yok, lobi olarak senin son zamandaki müzikal tercihlerini pek beğenmiyoruz :D

Başka isimler ile ilgileniyoruz, yakında KAP duyurusunu yapacağız. :D

Sen Bon Jovi ile girerken benim rock ile girmem kadar doğal bir şey olamaz sanırsam. :D

Kaldı ki 11 şampiyonluğum içinde rock imzası direkt olan tek şarkı da bu oldu. :)

Gelecekte bu laflara en iyi cevabı yine sahada vereceğimi de buradan tüm kamuoyuna bildiririm. :D

Samet Güven Mert GÜLMEZ yeni transferler. Yakında çalışmalara başlıyoruz. Antrenmanımızın ilk bölümünde 80'ler rock, 90'lar pop müzik çalışıyoruz. Son olarak antrenmanı Queen'in we are the champions şarkısı ile tamamlıyoruz. Cuma Yanutla sen de lobimizin Hamit Altıntop'una döndün. Bi çık sahaya. Endamını görelim. :D Ismail ARIK Erdi Güneş Güray Ataman sizi de yeniden aramızda görmek istiyoruz.

Aslan'da feda diye diye fena takım kurmadı yalnız. :D

Ama son tahlilde hep ligin sonunu getiremeyen isimler var bünyesinde. :D

@Samet Güven @Mert GÜLMEZ yeni transferler. Yakında çalışmalara başlıyoruz. Antrenmanımızın ilk bölümünde 80'ler rock, 90'lar pop müzik çalışıyoruz. Son olarak antrenmanı Queen'in we are the champions şarkısı ile tamamlıyoruz. @Cuma Yanutla sen de lobimizin Hamit Altıntop'una döndün. Bi çık sahaya. Endamını görelim. :D @Ismail ARIK @Erdi Güneş @Güray Ataman sizi de yeniden aramızda görmek istiyoruz.

:asd22:

Hayırdır beni mi transfer ediyorsunuz yoksa. :oley:

''Denge''leri değiştirecek tek hamle bu olur sanırsam . :D

Alpay Asma kardeşim bence Arda ağabey'in gizli gündemi var :D Şu an Esc başlığını manipüle ederek bu gizli gündemini örtbas etmeye çalışıyor olabilir :D Bak burada ne var;
zrp2jD.png

Gördüğün üzere Arda ağabeyimizin 25 Şubat 2015 tarihinden itibaren gelen bir hırsı var :) Yani BPL'ye darbe vurabilmek için tek çıkış yolu senin 11 adet şampiyonluğun değil. Benim elimdeki 5 adet ESC şampiyonluğu da 5. yıldızı BPL'den alıp KL'ye takabilir dolayısı ile BPL'yi 4. yıldıza indirgeyebilir :D O yüzden dikkatli olmak lazım. Cover me!

@Alpay Asma kardeşim bence Arda ağabey'in gizli gündemi var :D Şu an Esc başlığını manipüle ederek bu gizli gündemini örtbas etmeye çalışıyor olabilir :D Bak burada ne var;
zrp2jD.png

Gördüğün üzere Arda ağabeyimizin 25 Şubat 2015 tarihinden itibaren gelen bir hırsı var :) Yani BPL'ye darbe vurabilmek için tek çıkış yolu senin 11 adet şampiyonluğun değil. Benim elimdeki 5 adet ESC şampiyonluğu da 5. yıldızı BPL'den alıp KL'ye takabilir dolayısı ile BPL'yi 4. yıldıza indirgeyebilir :D O yüzden dikkatli olmak lazım. Cover me!

Öyle bir şeyin olma ihtimalini ''komodin'' lerin üst üste 5 yarışma kazanma ihtimali ile eş görüyorum ağabey.

Öyle bir şeyin olma ihtimalini ''komodin'' lerin üst üste 5 yarışma kazanma ihtimali ile eş görüyorum ağabey.
Türlü türlü ali cengiz oyunları vardır bu mırmırların yine de dikkatli olmak lazım :D Her türlü hileye başvurabilirler :asd22:

Aslan'da feda diye diye fena takım kurmadı yalnız. :D

Ama son tahlilde hep ligin sonunu getiremeyen isimler var bünyesinde. :D

Biz asla feda falan demedik. Lobimi Eurovision'un Beşiktaş'ı, beni de Fikret Orman'a benzetme imasında bulunduğun için umarım en kısa zamanda cırcır olursun.

Biz asla feda falan demedik. Lobimi Eurovision'un Beşiktaş'ı, beni de Fikret Orman'a benzetme imasında bulunduğun için umarım en kısa zamanda cırcır olursun.
Lobini sekiztaş'a benzetiyorlarsa öpte başına koy kardeşim :D Bence hem karakter olarak hem de yıldız sayısı olarak trabzona daha çok benziyorsunuz :D Acı ama gerçek :asd22:
4bVZG0.png

Buradan yetkililere sesleniyorum.

Şu an bir yarışma iyi gider.

En az 10 kişiyi ceza almaktan kurtarır.

Bu sese kulak verin.

Geri
Üst Alt