#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Neco zaten hic bir zaman süper topcu degildiki, yasida ilerlemis cok süper perfomans beklenmez artik bundan. Birkac mac kazandirdi bize ben memnunum kendisinden, baska adam yok diye mecburiyetten oynatiliyor iste yoksa anca son 15-20 dk lik adam.

32 yasindaki adam carsamba-pazar mac temposuna sokuluyor ve sonra temposu düstü diye söyleniyor. Maalesef Terim bu konularda gerekli hassasiyeti gösteremiyor. Necati yasinda bir oyuncudan 19 yasindaki oyuncu gibi sürekli yüksek tempoda verim vermesini bekleyemezsin.

Hersey gol bu ülkede. Daha fazlasini bekleyen yoktu. Katkisini yapti. Asil Baros isini yapamiyor

Mersin ve Sivas maçlarında bize 4 puan kazandırdı yeter bana göre,ama yok olmuyor zaten o da kendisi de farkında,ayakta duracak hali yok.

Hersey gol bu ülkede. Daha fazlasini bekleyen yoktu. Katkisini yapti. Asil Baros isini yapamiyor

adam bencede aldıgı parayı şimdiden haketti bana göre 2 mactır kötü sadece. bu adama asla kızmam. okadar para alıp bu adamın yaptıgını yapamayanlar var.

Necati hep böyleydi gol attığı maçlar dahil Baros çok kötü..

Neco süperman degildir. son 2 maca kadar iyi oynadi sonrdada performansi düstü fakat Necatinin sucu degil bu , takim halinde performans düsüklügü var . Emre Colak yerinde oynatilmiyor ,Riera forma girmeye basliyor ertesi hafta kadroda yok. Imparatoru suclamak istemiyorum ama fazla takimla oynamamasi gerek

Necati'de bir anormallik yok. Hep böyleydi. Fakat baroşun sonu pek iyi görünmüyor. Adan bitikleri oynuyor.

Necati'nin olup olabileceği zaten buydu, gene de teşekkürler... Elinden geleni yapıyor, önümüzdeki sezon da en azından yedek olarak kalmasını isterim.

Parasını çıkardı adam bir şey diyemeyiz.Allah var ben o kadarda beklemiyordum.

Zamanla ilk alındığında sölediklerime gelmeye başladınız. Noldu necati ateşlemedimi gene:) Gol taraftarları sizi:) Adam 3-4gol attı diye taptınız hemen adama. Sen bu kadar öndeyeken en az elmander kadar iyi ve iyi birde sağ kanat almak varken devre arası transferini necati ve yiğitle tamamlarsan elmander yokken bu olur. Yönetim çok büyük bir hata yapmıştır umarım bu bize şampiyonluğa mal olmaz.

Edit:Hee bide şu var. Adam parasını çıkardı en azından:) Ya kendi kendinizi kandırmayın ya:) bu işler bu kadar basit değil.

Necati takıma 6 puan kazandırmış ve transfer oluşunun amacını gerçekleştirmiştir.

Takım içinde kullanılabilecek tarzda bir oyuncu olup seneye yedek klübesi için en ideal adamdır.

Teşekkürler NECATİ...

Zamanla ilk alındığında sölediklerime gelmeye başladınız. Noldu necati ateşlemedimi gene:) Gol taraftarları sizi:) Adam 3-4gol attı diye taptınız hemen adama. Sen bu kadar öndeyeken en az elmander kadar iyi ve iyi birde sağ kanat almak varken devre arası transferini necati ve yiğitle tamamlarsan elmander yokken bu olur. Yönetim çok büyük bir hata yapmıştır umarım bu bize şampiyonluğa mal olmaz.

Edit:Hee bide şu var. Adam parasını çıkardı en azından:) Ya kendi kendinizi kandırmayın ya:) bu işler bu kadar basit değil.

bu laflarını unutma play off da necati golleri veya asistleri sıralayınca kaybolma :) necatiye güvenimiz tam elmanderle cok iyi anlasıyorlar haftaya orduya golü var

Kardeş biz yönetime aynı tepkiyi hala gösteriyoruz. Bu şampiyonluk kaybedilirse tek ve tek sorumlusu yönetim...

Ama şimdi yönetim suçlu diye napmamız lazım, senin mantığını anlamadım? Necatiyi mi yuhlayalım, adamı sevmek gol attığında övgüler dizmek yönetimin yaptığı saçma sapan transfer politikasını kimseye unutturmaz merak etme sen..

Kardeş biz yönetime aynı tepkiyi hala gösteriyoruz. Bu şampiyonluk kaybedilirse tek ve tek sorumlusu yönetim...

Ama şimdi yönetim suçlu diye napmamız lazım, senin mantığını anlamadım? Necatiyi mi yuhlayalım, adamı sevmek gol attığında övgüler dizmek yönetimin yaptığı saçma sapan transfer politikasını kimseye unutturmaz merak etme sen..

Anında unutuluyor merak etme, hemen yönetim şakşakçıları ortaya çıkıyor, Shaqiri leş Necati kral, yönetim işini biliyor, hemen puan kaybında yönetime sallayın zaten diyerek herşeyin günlük olduğunu çok iyi gösteriyor.

Necati kötü transfer değil, ama Fatih Hoca'nın istediği adamları alamadığımız, transfer sezonu bittiği için sadece, hocanın istediği adamlar alınsaydı kim dönüp bakardı Necati'ye? Severim kendisini ama artık 11 oyuncusu değil, her zaman kenardan destek verebilecek tecrübe sadece.

Unutulmamalıki Necati transferi son yıllarda süregelen bir şablonun kopyası. Transfer sezonu boyunca listede ismi olanlar Podolski, Elias, Reyes, alınan Riera. Devre arası Suarez, Gillet, Shaqiri derken Necati, Yiğit. Geçmiş yıllarda da çok farklı değildi bu döngü.

Tabi antitezciler de ortaya çıkar Meloyu Selçuğu alan bu yönetim değil miydi diye sallar da, bir zahmet top oynamayı bilen 3-5 adamımız da olsun, doğrular yanlışları götürmez. Aksine sınavlarda hep yanlışlar doğruyu götürmüştür.

8 tane 20'şer milyon Euroluk adam alsan ve hepsi de isabetli transfer olsa, ama stoperde Servet-Gökhan, kalede de Aykut varsa doğruların boşa gider, ki neredeyse öyle oluyordu hatırlarsanız.

Necati takıma 6 puan kazandırmış ve transfer oluşunun amacını gerçekleştirmiştir.

Takım içinde kullanılabilecek tarzda bir oyuncu olup seneye yedek klübesi için en ideal adamdır.

Teşekkürler NECATİ...

Kesinlikle. Ve geldiğinden beri tüm maçlara çıktı. Adam zaten yaşlı. Necati eskiden de böyleydi. Baroş'un daha çakalı ve yerlisi işte. Ancak onun kadar golü değil ama daha teknik olanıdır Necati. Elmander ile bu yüzden iyi işler yapıyor. Görevini yaptı ve yapacakta. Hatalı yönetimdir. Necati'yi getirirsin ancak 1 tane de kanat alırsın. Ya da Kazım'ı göndermezsin ne bileyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt