Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 463
Cevap: #77 Necati Ateş
cok kötüydü.
cok kötüydü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten adam yedek olarak alınmıştı.2-3 maç kazandırsa yeter demiştik.Takımın asıl oyuncusu olunca beklentiler arttı.Yoksa beklenenden daha fazla katkı verdi şimdiye kadar.
Hersey gol bu ülkede. Daha fazlasini bekleyen yoktu. Katkisini yapti. Asil Baros isini yapamiyor
Zamanla ilk alındığında sölediklerime gelmeye başladınız. Noldu necati ateşlemedimi geneGol taraftarları sizi
Adam 3-4gol attı diye taptınız hemen adama. Sen bu kadar öndeyeken en az elmander kadar iyi ve iyi birde sağ kanat almak varken devre arası transferini necati ve yiğitle tamamlarsan elmander yokken bu olur. Yönetim çok büyük bir hata yapmıştır umarım bu bize şampiyonluğa mal olmaz.
Edit:Hee bide şu var. Adam parasını çıkardı en azındanYa kendi kendinizi kandırmayın ya
bu işler bu kadar basit değil.
Zamanla ilk alındığında sölediklerime gelmeye başladınız. Noldu necati ateşlemedimi geneGol taraftarları sizi
Adam 3-4gol attı diye taptınız hemen adama. Sen bu kadar öndeyeken en az elmander kadar iyi ve iyi birde sağ kanat almak varken devre arası transferini necati ve yiğitle tamamlarsan elmander yokken bu olur. Yönetim çok büyük bir hata yapmıştır umarım bu bize şampiyonluğa mal olmaz.
Edit:Hee bide şu var. Adam parasını çıkardı en azındanYa kendi kendinizi kandırmayın ya
bu işler bu kadar basit değil.
Kardeş biz yönetime aynı tepkiyi hala gösteriyoruz. Bu şampiyonluk kaybedilirse tek ve tek sorumlusu yönetim...
Ama şimdi yönetim suçlu diye napmamız lazım, senin mantığını anlamadım? Necatiyi mi yuhlayalım, adamı sevmek gol attığında övgüler dizmek yönetimin yaptığı saçma sapan transfer politikasını kimseye unutturmaz merak etme sen..
Necati takıma 6 puan kazandırmış ve transfer oluşunun amacını gerçekleştirmiştir.
Takım içinde kullanılabilecek tarzda bir oyuncu olup seneye yedek klübesi için en ideal adamdır.
Teşekkürler NECATİ...