#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

maçın adamı

ne sallıyonuz neco ya

neco cıktı kaleye gidemedik nerdeyse ileri cıkamadık

saçmalamayın

baroş attı mı ? elmander attı mı ? aydın attı mı ? gitsinller o zaman konvoy boyu

Oooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff oofffffffffffffffffffffffffffffffffff....

Acıyorum sana yapamıyosan yol alıcaksın Necati. Basit maçların adamı olmucaksın. Galatasaray forması altındaysan herşeyi atıcaksın heycanlanmıcaksın.

Yılların tecrübesisin daha kaleye girmeden topa mı vurulur anasını satıyım.

seneye bu takımda kalacağını zannetmiyorum. kalsada yedekten oteye gidemeyecek.

Necati'ye maçtan sonra sinirlenmiştim ama artık kızmıyorum zaten yapabileceğinin en iyisini yaptı geldiğinden beri

necatiye kızıyoruz ama yerine giren barosu görünce keşke hic cıkmasaydı dedim.

Elmander haric forvette al birini vur otekine , onu koru bunu koru ee kolu kanadi kirik eziklere yenildik iste sonunda .Gerci Neco geleli beri iyi isler yapti ama bu aksam delirtti kacan pzosyonlarda.

bence cok iyidi pas alışverişi felan ama bide golleri atsaydı bence 10 üzerinden 9.5 puan alırdı.

Bu takımın as forveti kim? Baros-Elmander.

Necati ne için alındı? Yerli bir yedek bulunsun kenarda diye.

Necati geldiğinden beri kaç kere yedek çıktı? en fazla 2

Bu adam bize kaç maç kazandırdı? en az 3

Bir maçta o Allah'ın belası top çizgiyi geçmedi diye laf söylerseniz yazıklar olsun..

necatiye kızıyoruz ama yerine giren barosu görünce keşke hic cıkmasaydı dedim.

Aynen, ben bir an önce Baros girsin diyordum ama girdikten sonraki halini görünce keşke Riera'yı falan alsaymışız dedim Necati de kalsaymış.

neco'ya ben de kizdim mac esnasinda ama laf yok.. neco olmasaydi biz play-off a 5 puan onde degil, kafa kafaya girerdik..

Adam elinden geleni yapıyor. Kapasite bu kadar biraz da şanssız. Yinede iyi diyebiliriz.

Necati hazır geldi ve takır takır oynadı .Daha ne yapsın adam? Gayet iyi oynuyor adam.Pas atmasını biliyor ve bazen jeneriklik goller atıyor ve Galatasaraylı.

Üzülerek söylüyorum ama hoca Necati'ye güvenerek yanlış yaptı. Baros'u hazırlaması lazımdı bu maça önceki haftalardan.

Adam iyi niyetli o kadar çabaladı top girmedi olmayınca olmuyor..

ulan orhan ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt