#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Bence kendi gitmek istemiştir. Geçen sene yaptıklarından sonra git seni takımda düşünmuyoruz denemez. Üstelik F.Terim in olduğu yerde böyle vefasızlık yapılmaz.

Teşekkürler Necati geçen seneki şampiyonlukta büyük payın var en az 3-4 maç aldırdın.

eger Neco gittiyse yonetime ve teknik heyete yaziklar olsun ,gucunuz Neco'ya mi yetti
Evet güçleri Neco'ya yetti. Oynatılırsa yüreği ile canla başla oynayan. Susan işini yapan, kenara alınınca kabul eden, anadoluya sürülürse boyun eğen. Tekrar çağrıldığında gurur yapmayan yine gelen, tekrar şampiyon yapan. Az parayı kabul eden gerçek bir Galatasaraylı. Evet güçleri ona yetmiş.

Tarih 2 Temmuz 2012.Galatasaray tarafından Kap'a bildirim yapılıyor.Necati Ateş ile yapılan yeni sözleşme ; sabit 1.100.000 Euro ücret + 12.500 Euro maç başı ücret.Eğer Necati bu sezon 30 maça çıkarsa önümüzdeki sene opsiyon kullanıp aynı sözleşmeyi hak etme şansına sahip.Necati kendisine güvenip 30 maç gibi özel bir madde koyduruyor.Fakat sonradan oluşturulan takım kadrosuna bakıyoruz Elmander,Burak,Umut,Sercan,Baros,Necati.Sonuçta bu takımın Necati dışında mevcut 5 forveti daha var.Kendisi de bu sezon 30 maça çıkamayacağının farkında.Eğer yazılanlar doğru ise Necati,Trabzon ve Beşiktaş'ı reddediyor.4 ay sonra 33 yaşına basacak futbolcuya Eskişehirspor 3 yıllık sözleşme öneriyor.Sizce bu yazılanlar doğrultusunda gitmesi mantıklı mı değil mi ? Ben de geçen sene Necati geldiğinde yönetimi eleştirmiştim ama Necati özellikle Anadolu deplasmanlarında yaptıklarıyla benim yazdıklarımı bana yedirdi ve ben bunun için kendisine çok teşekkür ederim.Necati Galatasaray'lı Necati olarak kalacaktır.Gönül isterdi ki geçen sezon devre arasında gelip şampiyon takımın önemli bir parçası olan Necati,Şampiyonlar Lig'inde de forma giyseydi ama olmadı.Şimdi ki tek dileğim umarım üzerinde parçalı ile yapar jübilesini.Yolun açık olsun Necati Ateş bugüne kadar yaptıkların için çok teşekkürler.

Sercan dururken necati öyle mi :confused:

Yönetime şuan diyecek hiç bişey bulamıyorum yazıklar olsun.. Yolun açık olsun Galatasaraylı necati !

Her şey için tekrar teşekkürler Neco, yolun açık olsun :ayatollah:

bana çocuk diyen sivilceleri çıkmamış. gelmiş yönetime yazıklar olsun çekiyorsun sonra sercan diyorsun. biraz mantık bul gel ve agır ol.

:D

Hiç uğraşma yine laflarınla tahrik edip küfür ettiremeyecen. Çok komik geliyor çünkü lafların :) Veya komiği bi kenara bırakırsak umursamıyorum açıkcası

Necati'yi Galatasaray'da bulunduğu 2 dönemdede çok sevdim ve çok destek verdim ... İsteyen istediği kadar eleştirsin bu şampiyonluğumuzdada alın teri çok çok büyüktür Allah razı olsun, emekleri için çokkkk teşekkürler yolun açık olsun Necati :)

Evet güçleri Neco'ya yetti. Oynatılırsa yüreği ile canla başla oynayan. Susan işini yapan, kenara alınınca kabul eden, anadoluya sürülürse boyun eğen. Tekrar çağrıldığında gurur yapmayan yine gelen, tekrar şampiyon yapan. Az parayı kabul eden gerçek bir Galatasaraylı. Evet güçleri ona yetmiş.

Boş boş konuşman la Eskişehir adama 3 kat daha fazla para + 3 yıl garanti kontrat teklif etti, kendi isteğiyle gitti adam, ne çok seviyorsunuz peşin yargı vermeyi ya

2005-2006 ve 2011-2012 sezonularında, şampiyon kadroda en fazla katkı veren isimlerden biriydi. süre aldığı her maçta sahada ayak basmadık yer bırakmaz aldığı parayı son kuruşuna kadar hakeden bir isimdi ve sonuna kadar galatasaraylıydı. Yaşadığı ve yaşattığı şampiyonluklardan dolayı bu taftar ona her zaman minnettar kalacaktır. Yıllar sonra bu iki şampiyonluk anlatılırken baş karakterlerden biri olarak anılacaksın necati ateş:sad007:

AW: #77 Necati Ateş

Necati'ye verdigi katkilardan dolayi tesekkür eder ve yeni takiminda basarilar dilerim.

:D

Hiç uğraşma yine laflarınla tahrik edip küfür ettiremeyecen. Çok komik geliyor çünkü lafların :) Veya komiği bi kenara bırakırsak umursamıyorum açıkcası

iyi misin sana birisi küfür et falan mı diyor tuhafsın cidden yetlilelere gitmene öneririm

Güle güle Necati çok uzatmaya gerek yok işte. İki taraf için de iyi oldu.

iyi misin sana birisi küfür et falan mı diyor tuhafsın cidden yetlilelere gitmene öneririm

Bi de bilmiyormuş gibi tavırlara giriyon. Çokta iyi biliyosun ne olduğunu. Hani burda kafana göre 3-4 kişi belirleyip sinir edip ceza aldırıp egonu tatmin ediyon ya :D Bi de ben dek gelmiştim hatta. Onu diyorum işte. Aslında çok iyi biliyosunda neyse :)

Yolun açık olsun reis :tiphat:

Bi de bilmiyormuş gibi tavırlara giriyon. Çokta iyi biliyosun ne olduğunu. Hani burda kafana göre 3-4 kişi belirleyip sinir edip ceza aldırıp egonu tatmin ediyon ya :D Bi de ben dek gelmiştim hatta. Onu diyorum işte. Aslında çok iyi biliyosunda neyse :)

sen kendini ne sanıyorsun bilmiyorm ama düşündügün kişi degilsiin bunu söyliyim sana. gelmiş kadroda yer bulması zor olan 34üne dayanmış necati için isyanlara girip yazıklar olsun diyorsun ki bonservis kazandırmış bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt