#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

He bu da çocuk oyuncağıydı, adamı sene ortasında aldık işini adam gibi yaptı lig ve CL'ine gitme şansımızı yaratanların başında geliyordu, adamı gönderdiler. Şimdi gene aynısını mı olacak.. Bence hayır, kabul etmez bana göre Necati. Gurur diye bir şey vardır, onu kırmamak gerek insanın.

Tabiki gelmez, haklısın.Ama Necati kendi istedi gitmeyi.Forma şansı bulamam, oynamak istiyorum diyip gitti.

Bir dahaki sezon mutlaka geri gelmeli. Umut O'nun yerine tercih edilemez, edilmemeli artık. Umut ta kalabilir ama ilk tercih Necati ve olur da Burak klübün ekonomik çıkarları doğrultusunda satılırsa, yabancı kontenjanı vesaire gelmesin kimse diyemez.

Necati > burak + umut + elmander...

abartmiyorum...

Burak gol attıkça çıldıranlardansın değil mi ? :Necatiye geçen yıl 7 ceddine sövülüyordu kaçırdığı gollerden sonra,gittikten sonra kıymete bindi hemde burak ve umut leblebi gibi gol atmasına rağmen.

Tamam Buraktan nefret ediyorsunuzda bunu başka türlü dile getirin

Yıl olmuş 2013 hala penaltıyı yerden kullanan var

orta saha ozellikleri baya iyi santrafor icin

2 sene önce Antalya'dayken 3-0 lık maçta Ufuk'un sol altına ters köşe penaltı atmıştın.Aynısını atsan yiyecekti Volkan.Açamıyor kolunu nasıl göremiyorsun şaşıyorum.

Buz gibi golünü yediler be Neco kader utansın ama o ne biçim penaltı ya :(

neco bitmiş.o penaltı öyle atılmaz.köşeye bırakacaksın.sonrada ayı volkanı kaderiyle başbaşa bırakacaksın.ama sen ne yaptın ?

Adam gol attı vermediler. Bunu da atmiyim demiştir belki de.

Necati hiçbir zaman iyi bir penaltıcı olmamıştı zaten..Evet gittiği takımlarda çoğu zaman kullanıyor ama genel anlamda kötü kullanıyor penaltıları..Buna attıkları da dahil..Daha penaltılara geçilmeden evvel ben ve benim gibi birçok kişi Necati kesin kaçırır demişti..Necati de bizi yanıltmadı.

Her oyuncu penaltı kaçırabilir, ayrıca adamın buz gibi golünü yediler. Düzenli forma giymek istediği için kendi gitti, yoksa Umut'tan daha faydalı bir oyuncuydu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt