Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.036
- 14.145
- 2.283
Bana göre biz bu sene senin dediğini kurguladık merkez nispeten sağlam kesici ve süpürücü [Tor Sara Lemina] kanatlar üretken Sane-Barış-Yunus-Lang. Bu sistem kanat formları düşünce uretkenlik açısından çok verimli olmadı merkezde belli dönemler performans düşunce ne dripling geldi ne gecirgenlik azaldi kötü futbol oynuyoruza döndü iş. Yani koca kulubun oyun anlayisi Apo'nun veya Uğurcan'ın Osimhen e veya kanatlara sisirdigi toplar olmamali diye dusunuyorum. Uzak şut tehditi hic yok bu sene dağa taşa gidiyor ceksek bile. Ilk seneler Oliveira Demirbay Ziyech yine tıkanan işi çozuyordu buralardan. Şahsen daha iyi olacagini dusunuyorum mertens li sisteme donersek.İmkan olsa bile bir oyuncuya 50-60 verilmesinden yana değilim. Beklentiyi karşılamazsa, sezonun kritik dönemlerinde sakatlanırsa filan en başa dönmek zorunda kalırsın, öyle birine muadil oyuncu bulunduramazsın zira. 10 numarasız 4-3-3 yahut -tercihen- 3-4-3 den yürümek daha mantıklı; hem zaten ciddi hedefler güden kaç takım kaldı 10 numaralı sistemle yürüyen?
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..