#77 Noa Lang

Barışla dönüşümlü iyi katkı vereceğini söyleyebilirim

Okan hocamın mübarek antrenmanlarını yiyince diğer topçularımız gibi geriye gitmeye başlar muhtemelen. Şu 2-3 hafta acilinden fayda sağlamak lazım

Geriye giden Okan hocanın suçu, ileri giden de oyuncunun mahareti oluyor

Oyuncular özel ekip tuttu çalışıyorlar dedikleri de zannedersiniz bilim adamlarıyla çalışıyorlar

La Barış Alper'in özel hocası dediğiniz sanki Klopp anasını satayım, işinde iyi bilgili bi macfit antrenörüydü. Hatta Kanyon Mac'te çalışıyor kendisi. Yani Galatasaray'ın antrenörlerini de Macfit antrenöründen aşağı görmeyin bi zahmet

Kanatta serbest takılan, orta bölgeye çok gelip zaman zaman forvete sarkıyor. Barıştan çok farklı bir topçu, ben baya beğendim. Topun kıymetini bilse de bazen pas opsiyonları varken şut denemeleri oldu.. zamanla daha iyi göreceğiz kendisini

Kenardan içe kat ettikçe çok boşluk sağlar arkasında oynayan beke. Bizim oyun sisteminde bek kullanıyoruz o bolgede. Ilk kez mantıklı bir transfer yapmışiz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brova Langırt iyi oynadın, aynen devam.

Bu arada Sara'ya bir tık değil bayağı bir gıcık oldu :red:

İlk yarı gayet beğendim ama ikinci yarı topla oynama işinin biraz cılkını çıkardı

Haziranda 27 olacak yaş konusuna takıntılıyim renktas. Bende 30 dan sonra hayvani güç düşüşü olmuştu biraz kendimden yola çıkıyorum.
Rts sen ben normal insanlariz. Bunlar haftanin 6 gunu antreman yapan adamlar

Mertense bak en basit örnek. Birakmasa bu sezon da oynardi

Bonservisini almazsak ceza varmis herhalde. Haluk söyledi.

Geri
Üst Alt