#77 Noa Lang

Eren sadece arkaya kosu attı
Langın aklında onlarca oyun planı var eren kosu atınca mecbur erene atıyor
Eren de dalaksız sureklı araya kosu atabılıyor
Ikı dengesız ne yaptıklarını anlamadık

İlk yarı karşısında hep 3 rakip vardı özel önlem almışlar.
Kesinlikle önlem alınmış.Daha ileride almalı topları.İkinci yarıda çok daha iyiydi top saklama pas kalitesi çok iyi.Kanattan içeriye girişlerinde çok iyi şutlarıda var.Bu maçta denedi biraz uzaktı.Daha yakınlardan denemeli.
Ama ne olursa olsun 30 milyon bencede biraz fazla gibi.şöyle 15-20 olsa çok iyi olur.
30 milyon civarlarına daha fazla fark yaratcak oyuncu belki bulunabilir.İşte Planlamayı doğru yapıp iyi araştırma yapılmalı.

Yunus 10 numarada 10 no değil de sağ kanat gibi Barış'ın dibinde oynamasıyla tek başına sol kanatta kaldı. Verkaç yapacak, al-ver yapacak yanında biri olsa yanında 90 dk atak yaptırır bu takıma.

İyi topçu, takıma da adapte oldu gibi lakin topsuz oyunda pek yok gibi sanki. 30 milyon verilmez. 20 ve altına alınabilir mi evet ama daha iyisi alınmalı taraftarıyım. Barışı yollayıp 30 milyona kendisini almak bence güç kaybı olur. Barış kalmalı

kiralık yahut satilik

mutlak suretle kadroda tutulmali

Düşünüyorum, hesap yapıyorum, en fazla 18+3 e kadar çıkabiliyorum kendisi için

Düşünüyorum, hesap yapıyorum, en fazla 18+3 e kadar çıkabiliyorum kendisi için
Set oyununu daha iyi oynayabilsek çok daha fazla verim alabiliriz sane için de geçerli.

İyi bir İlkay la formu çok yükselir de İlkay a pek sıra gelecek gibi durmuyor

Kalmali. Bonsu beni ilgilendirmez. Daha iyisini bumabilecegimiz supheli. Sezon sonu sane ile vedalasilip bi sag kanat alinmali

Sığırpress oyununa uygun bir topçu değil. Herif topsuz oyunda hiç yok. 30 eder normalde, ama bizde değil.

Kendisi hakkında acayip kararsızım. 30 milyon euro hem eder, hem etmez. İnanılmaz yetenekli, tavanı çok yüksek ama istikrar konusu soru işareti. Transfer dönemi başlayınca 30 milyon euroya alınabilecek başka üst düzey kanat oyuncuları olacak mı? Büyük fırsatlar oluşacaktır. Tabii başka bir oyuncu gelince de %100 katkı verecek diye bir şey yok, her transfer günün sonunda biraz risk taşır, bu süreçte Lang da takıma çok daha alışmış olacak.

Pazarlık konusunda kabiliyetli bir yönetimimiz olsa Lang'ı 20'ye (hadi bilemedin 25) bağlardı. Aradaki 5-10 milyon euro belki para değil belki ama 20-22'ye çözmekle 30'a almak arasında da bir fark var neticede.

Duran top ve key pass konusunda net bir artı kattığı yadsınamaz bir gerçek. Ayak kalitesi gerçekten iyi, net bir topçu.

Ancak 30M bir adama basacaksam maç alsın isterim. Sane’nin çok kötü maçları var ama bir FB maçında şapkadan tavşan çıkardı. Bodo maçında akılda kaldı. Noa Lang henüz maç almış ya da takımı taşımış değil akılda bariz kalıcı bir performansı yok sekans sekans iyi anları var maçlarda sadece.

15 falan olsa düşünmeden basın derim ama 30 bana da çok geliyor. He çıkar derbilerden birini alır tek başına o zaman tekrar bakarız.

Top saklama, top kontrolü çok iyi.
Duran toplarda Sara'dan daha iyi. En azından korner ve uzak olan toplarda.
Tek eksiği skor yapması kaldı

Geri
Üst Alt