#77 Noa Lang

yav teknik,taktik kısmı geçtim de devre arasında bile aldığımız hiçbir oyuncuyu beğenmediğim için bir ton laf yemiştim sonuç ortada.Napoli 30m euro bize ödese almamız için o zaman bile 50-50 olurum

Parmağına 2 dikiş atıldı diye en iyisi bıraksın futbolu. Bu ne hal, bitik ötesi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 para mı yiaaa, basalım alalım yiaaa, müthiş topçu yiaaaa. O zaman da söyledik 6 milyon euro bir topçu olsa 'noa lang' olurdu. 1 kuruş fazlası etmez

Maksimum BJK seviyesi adam.

Dün oyuna girdiğinde bu ve Singo maç puan kaybı yazar dedim.

Adamın zaten var olan seviyesi bu birde elinde ki durum ile birleşince tamamen etkisiz kalıyor.

Çok yanlış transfer.

Herkesin övdüğü Juve maçında bile ilk yarıda takımın en kötüsüydü.
İlk maçlarda gayretliydi. Ama Okan Buruk antrenmanları yedikten sonra formu düştü tabiki. Sakatlıktan iyi dönen futbolcumuz da olmadığı için katkı beklemiyorum artık.

Pes’te editle oluşturulmuş gibi bir tipi var, sırf tipi bonservisine eksi 10 milyon yazar, ayrıca takımdan çok kendi için oynuyor gibi

Dün 11 başlasa büyük ihtimal maçı alırdık. Takımda kreatif 2-3 oyuncu var b.klamaya devam sallai gibi kazmalar kurtarır artık askerim benim

Lang da abartılı topçu değil ama Gs hücumda bazı düz topçularla dolu, Sallai gibi Sara gibi. Lang 11 oynamalı katılıyorum. Dün sadece Sane’nin ayağına baktı takım. Ama seneye daha iyisi lazım Lang bu paraları etmez

Geri
Üst Alt