#77 Noa Lang

Tekrar kiralık olursa tamam ama istenilen bonservisin yarısı bile etmez. Sözleşmeyi aldığı an full yatışa geçme kapasitesi var kendisinde. Çoğu maçta kayboldu

Mutlaka kalmali. O meziyetlerde topcu bulmak cok zor. Üstelik takima da adapte olmus, aidiyet hissediyor gibi. Juve maclarindaki ve Lpool ilk mactaki performanslari unutulmaz.

Baris‘in da insallah iyi bir ücrete satildigini da düsünürsek, yerine alabilecegimiz belki de en iyi oyuncu.

Orta, pas, Top tutma, sut, bitiricilik.. hepsi var

15 milyon Euro’nun üstü asla olmaz, şartlar oluşursa rotasyon olarak kalabilir

Napoli kullansın tepe tepe o zaman bir enayi değiliz biz bu dünyada zaten 30 opsiyon da çoktu orada pisa'nın beke bile üstünlük kuramıyordu yine de aldıklarından fazlasına opsiyon koydular.15e bile ben çok güvenmezdim Barış'ın gideceği senaryoda oraya daha farklı biri lazım bence

15-20 civarına alınabilir bence, istikrarsız biraz ama yeteneğinin yanında akıllı da oynayabilmesi değerli baya

De Laurentiis 30 opsiyon koymuşken 20'ye falan hayatta bırakmaz. 30 bonservis verip alabileceğin de bir dünya oyuncu çıkar yazın. Zor karar imho.

Yaş 22 - 23 falan olsa neyse de. Yaşı da 28 olacak çok riskli paralar.

Maliyetinden bağımsız bakarsak Lang 'ın takımda kalmasını isterim, kanat oyuncularımız içerisinde topun kıymetini en çok bilen en çok ne yaptığını bilen oyuncu olabilir Lang. Özellikle solda Lang sağda Barış 'ın oynadığı dönemden çok memnunum açıkçası ben

Ama işin içine 30 mil.€ opsiyonu ekleyip düşündüğümüz zaman bu maliyetin bir şekilde düşürülmesi gerekiyor.

Parmak kopması herifi harbi geri götürdü o süreçte

Psikolojik olarak etkilenmiş belli

Geri
Üst Alt