#77 Serdar Özkan

Cevap: # Serdar Özkan

Şans falan tanıyamam ben Serdar'a. Daha topa vurmayı bilmiyor bu adam herşeyi sıfırdan mı öğretecek Rijkaard. 4-3-3 diyoruz total futbol diyoruz Serdar Özkan'la mı oynucak bu takım 4-3-3'ü.

hadi koçum Ayhan'da BJK'den geldiğinde demediğini bırakmadılardı. Bi güzel kapak tak şu seni beğenmeyenlere. :D

Fazla uzağa gitme Sabri ile oynayabildi mi eğer ki bu takım total futbol oynayabildiyse geçen yıl.

Şans filan tanıma, o zaman izleme hatta Serdar'a top falan gelince :)

Her sezon yaptığımız gereksiz transfer kontenjanını doldurmak için alınmış adam. Geçen sezon Gökhan Zan, ondan önce Bouzid vs. vs. gider böyle.

Milli takım stoperi gereksiz oyuncu kontenjanı olarak alınıyorsa bizim takım Türkiye'yi aşmış bence.

Adam daha 1 maç oynamadan taraftar bu kadar negatif olursa Serdar'ın başarılı olması mümkün değil. Ben bizim taraftarımızı Beşiktaş'tan farklı sanırdım ama çoğu kişi benzermiş.. Şu adama sahip çıkın. Ben Serdar'ın patlama yapacağına inanıyorum.

Şimdi de Keita gitti diye, daha yeni idmanlara başlamış bi adamı aforoz etmeyin. Sinirini buraya girip birşeyler yazarak çıkarmaya çalışanlara yada her topikte Keita gitti Serdar var diye dalga geçenlere söylüyorum.

Bu adam artık beğenseniz de beğenmesenizde 'Sevdalısıyız, uğruna herşeyden vazgeçeriz' dediğniz Galatasaray armasını taşıyacak.Şans tanımak biraz sabretmek bu kadar mı zor.

Aynen katılıyorum, Beşiktaş taraftarından farkımız yok. İnşallah taraftarı utandırır Serdar.

Keita, Giovani , Jo falan geldiğinde uzaya uçurmuştuk hepimiz takımı.. Çoluk çocuk gibi herşeyi kötü veya iyi yönde abartmayın.. Bu adamın yetenekli olduğunu herkes biliyo, izleyelim görelim faydalı olacak mı olmayacak mı. Futbolu çocuk oyuncağı sanıyo herkes...

Cevap: #77 Serdar Özkan

Bundan ala yedek yok, patlama yapmasını kesinlikle beklemiyorum.Ancak ilk onbirde çıkacak sağ açık olası bir aksi durumda çıkarsa yerini Aydın'dan çok daha iyi doldurur.Serdar'ın tek eksiği sadece son vuruşlardaki beceriksizliği, onu da rahatlıkla aşacaktır Galatasaray'da.

Ben çok beğendim adamı. Tek paslar, araya boş koşular, isabetli ortalar vs.

Bu arada maçı izlemedim. Biraz olumlu birşeyler yazılsın adamın hakkında diye şeyettim.

iyi cocuk bizde adam olur aslanlar gibi de oynar.adamda yetenek var ,gokhan zan'la kiyaslanmasi cok yanlis bence

Besiktas'tan aldigimiz 3. cok iyi adam: Ayhan, Gokhan ve son olarak da Serdar.

serdar bu sezon sağ açığımız olcak süper bir sezon geçircek inanıyorum...

iyi bir yedek olur

kimbilir belki de iyi bir çıkış yakalar ve bambaşka bir Serdar izleriz...

İyi performans beklemiyordum kendisinden.

Umduğumdan iyi çıktı.

Cogunluk onyargıyla yaklassa da hucum hattında Arda'dan sonraki en yetenekli yerli oyuncumuz. Kesinlikle katkı saglayacaktır.

Geri
Üst Alt