#77 Serdar Özkan

Cevap: #77 Serdar Özkan

Serdar' ın mutlaka faydalı olacağı günler olabilir, artık ligimizde çok sakatlanmalar oluyor, mutlaka sırası gelir skoru korumak için oyuna alınabilir.

Arda ile çok iyi anlaşıyorlar..Serdardan ümitliyim:)

Çok beğeniyorum stilini bu çocuk bu sene iş yapacak.

Tabi ki faydalı olacaktır, en azından ikinci yarı birisi mi yoruldu, birisi mi sakatlandı hemen Serdar'ı oyuna alma şansımız var. Alternatif bir adam.

Fener maçında sağ kanatta çok etkili değildi ama sola geçince baya bi rahat oynadı çok rahat rakip eksiltti Serdar da solda oynamak istiyorum demesin bu sene :D

Çok umutsuzdum,kamptan sonra fikrim değişti.

tek umutlu oldugum kişi yeniler yabancılar fos tek iyibence serdar

Beşiktaş çok ahh çekecek bu sene demedi demeyin :D

Beşiktaş kendi şapşallığına yansın.Önce Batu'yu kaçırdılar sonra Serdar'ı, belki kimbilir başka kimleri kaçıracaklar.bir kulüp bu kadar mı boş düşünür ya?

En kötü transferimiz Serdar'dır. Beşiktaş'lılar çok çekti, sıra bizde.

Yahu adam daha ne yapsın? Şaka mısınız? Takımın Arda ve Neill dan sonra en iyi adamıydı.

Bende beğenmedim ama orta sahasız takımda malesef budur fazlası değil yapılacaklarının.

Serdar oldukça iyi herif 2 ay önce Beşiktaş'daydı 2 ayda evrim geçiremez.

Sağ kanatta Aydın Yılmaz,Barış Özbek gibilerin yerine Serdar gibi alternatifimiz var

Serdar iyiydi bu maç açık söyliyim. Savunma anlamında da Sabri'ye yardım etti. Şu görüntü halinde Pino mu Serdar mı derseniz. Tereddütsüz Serdar derim.

Biraz daha son vüruşlara çalışması lazım diyoruz diyoruz diyoruz ama bu yetenek yok galiba olacak gibi de değil :(

Serdar Özkan ve Sabri iyi anlaşıyorlar rakibin başını döndüren verkaçlar yapıyorlar. Ustün zeka deha Rijkaard daha dün gelen Pino'yu belgrad maçında oyuna aldı. Sağ tarafımızı resmen batırdı.

Serdar iyiydi bu maç açık söyliyim. Savunma anlamında da Sabri'ye yardım etti. Şu görüntü halinde Pino mu Serdar mı derseniz. Tereddütsüz Serdar derim.

Biraz daha son vüruşlara çalışması lazım diyoruz diyoruz diyoruz ama bu yetenek yok galiba olacak gibi de değil :(

Rakibi hallaç pamuğu gibi atsa bile gol atabileceğini sanmıyorum. Herkes Jardel, Oktay doğmuyor maalesef.

Geri
Üst Alt