7'de 7 şampiyon yapar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 7'de 7 şampiyon yapar mı?

Hayal kurmaya gerek yok arkadaşlar tek rakibimiz yok bu sene biri kaybetse biri yener ki biz bütün maçlarımızı hayatta kazanamayız anlamıyorum medyamı bizi şişiriyo yoksa takım gerçekten kötü mü :S rijkaardı suçlasakta topu futbolcular oynuyor hem adam bütün kariyerini riske atıp en tepeden tekrar başa dönüp kendini tekrar ispatlamak için geldi buraya bence gelecek sezona bakılmalı ve artık futbolculara yıldız diyip sımartmayalım..

Rakiplerle felan alakası yok. 7'de 7 en kötü şartlarda 2. yapar bizi. Averajla 2. oluruz veya liderin 2 puan arkasında oluruz. Bunun için de fener ve bjknin 7'de 7 bursanın da bize yenilip diğer maçlarını alması lazım. Yani 7'de 7 yapıp şampiyon olmamamız imkansız gibi. Önemli olan 7'de 7 ama şu görüntümüzle 7'de 0 da 7'de 7 de şaşırtmaz beni. :confused:

O yaparda biz yapamayız.

Rakiplerle felan alakası yok. 7'de 7 en kötü şartlarda 2. yapar bizi. Averajla 2. oluruz veya liderin 2 puan arkasında oluruz. Bunun için de fener ve bjknin 7'de 7 bursanın da bize yenilip diğer maçlarını alması lazım. Yani 7'de 7 yapıp şampiyon olmamamız imkansız gibi. Önemli olan 7'de 7 ama şu görüntümüzle 7'de 0 da 7'de 7 de şaşırtmaz beni. :confused:

zaten biz 7 de 7 yaptıgımız takdirde otomatikmen bursa 7 de 7 yapamamış olacak e fener ve beşiktaşın en azından ikisinin birden 7de 7 yapma ihtimali de yok birbirleri ile oynayacaklar.yani şu durumda biz 7 de 7 yaptıkmı şampiyonluk çok da uzak bi ihtimal degil.

Pazar günü "RED ALERT" olacak, görün siz aslanimi. Sampiyonluk icin ben inaniyorum!

Pazar günü Red Alert değil Tiberian Sun olsa yinede şampiyon olamayız...

7'de 7 ile bile şampiyon olmamız garanti değil ki hayatımızda kaç kere 7'de 7 yaptık acaba ard arda...

Bir elin parmaklarını geçiyormu sayısı

Pazar günü Red Alert değil Tiberian Sun olsa yinede şampiyon olamayız...

7'de 7 ile bile şampiyon olmamız garanti değil ki hayatımızda kaç kere 7'de 7 yaptık acaba ard arda...

Bir elin parmaklarını geçiyormu sayısı

elbetde garanti degilde renkdaş kimin şampiyonlugu garantiki?

en kötü 2. bile olsak bu bizim için süper olur bu sene ne yapıp ne edip ilk 2 ye girmeliyiz. şl elemelerinde takılacağımızı zannetmiyorum. gelecek sezon avrupa en az puan aldığımız dönemde geride kalıyor puan hesaplamada bu bizim puan ortalamamızı çok düşürüyordu yani 2 ve 3 turda zayıf rakiplerle eşleşme şansımız yüksek

Bir haftada çok şeyler değişir, ama böyle ruhsuz oynamasınlar yaa, lütfen çoşkulu oynasınlar, bu taraftara yazık değil mi,?:mad::(

teşvik primi anadolu takımlarını ateşleyecekte bu şampiyonluk mücadelesi,kalan 7 maç, hepsini kazanmayı düşünmek bizim takımı ateşlemeyecek mi? o yüzden istedikleri kadar teşvik primleri alsınlar rakipler.biz istedikten sonra olur bu iş.

7-7

6-6

5-5

4-4

her hafta kalan tümö maçları kazanacağız

deplasamanlardan en fazla 1 puanla döneriz içerdeki tüm maçları ve bb maçını güç bela kazanırız 12-13 puan bizi nereye taşırsa oradayız

Pazar akşamı berbat durumdaydım.Yavaş yavaş toparlanıyorum.Şimdi hesaplara başlıyoruz işte böyle 7'de 7 şampiyon yapar mı diye.Bizdeki azmin yarısı futbolcularda olsaydı herşey çok farklı olurdu.Herşeye rağmen vazgeçmek istemiyor insan.

Allahtan umut kesilmez.

beklicez Galatasaray yüregi işte.

Size bir fikstür değerlendirmesi yapayım:

Sivasspor-Galatasaray(3 puan)

Galatasaray-Diyarbakırspor(3 puan)

Manisaspor-Galatasaray(3 puan)

Galatasaray-Bursaspor(1 puan)

İBB-Galatasaray(1 puan)

Galatasaray-Antalyaspor(3 puan)

Gençlerbirliği-Galatasaray(3 puan)

17 puan,toplamda 70 puan yetmez şampiyonluk için..

Şu tablonun oluşması bile çok zor size söyliyim...

Size bir fikstür değerlendirmesi yapayım:

Sivasspor-Galatasaray(3 puan)

Galatasaray-Diyarbakırspor(3 puan)

Manisaspor-Galatasaray(3 puan)

Galatasaray-Bursaspor(1 puan)

İBB-Galatasaray(1 puan)

Galatasaray-Antalyaspor(3 puan)

Gençlerbirliği-Galatasaray(3 puan)

17 puan,toplamda 70 puan yetmez şampiyonluk için..

Şu tablonun oluşması bile çok zor size söyliyim...

3'te 3 yaparsak Bursaspor'u rahat geçeriz. Zaten Bursa maçından sonra herşey çorap söküğü gibi gelecektir.

ben dünde yazdım yine diorum biz fb-bjk maçından sonra o hafta bu iki takımın üstünde olursak şampiyon oluruz.

şöyle olsa nasıl olur ? (keşke)

1- Galatasaray - 74

2- Beşiktaş - 73

3- Bursa - 71

4- Fenerbahçe - 70

biz alırız hepsini

bursa- beşiktaş ve galatasaraya kaybeder. kayseriyle berabere kalır

fener- trabzon kasımpaşa ve beşiktaşla beraber

beşiktaş - trabzon ve fb ile berabere

3'te 3 yaparsak Bursaspor'u rahat geçeriz. Zaten Bursa maçından sonra herşey çorap söküğü gibi gelecektir.

Büyük problemleri küçük parçalara bölüp eritmek gerekir. Bu sebeple, 7 de 7 ye odaklanmak yerine, bence de asıl hedef şu an 3 'te 3 yapmak olmalı...

3 'te 3 ten sonrası daha büyük motivasyon ve güçle kendiliğinden gelecektir.

şöyle olsa nasıl olur ? (keşke)

1- Galatasaray - 74

2- Beşiktaş - 73

3- Bursa - 71

4- Fenerbahçe - 70

biz alırız hepsini

bursa- beşiktaş ve galatasaraya kaybeder. kayseriyle berabere kalır

fener- trabzon kasımpaşa ve beşiktaşla beraber

beşiktaş - trabzon ve fb ile berabere

Çok güzel olur da bu tablo gerçekleşir mi onu bilemem.Çünkü artık hiçbir şey bizim elimizde değil.Elimizde olan tek şey 7 maçı da kazanmak.

Esasında fenerin de maçları zormuş ya:

fener-Kayserispor

Ankaraspor-fener(hükmen)

fener-Beşiktaş

Kasımpaşa-fener

fener-Eskişehirspor

Ankaragücü-fener

fener-Trabzon

biz 3'te 3 yapalım da bi yerden başlayalım artık seri yapmaya.

Esasında fenerin de maçları zormuş ya:

fener-Kayserispor

Ankaraspor-fener(hükmen)

fener-Beşiktaş

Kasımpaşa-fener

fener-Eskişehirspor

Ankaragücü-fener

fener-Trabzon

Açıkçası Fener konusunda Beşiktaş ve Kasımpaşa'dan ümitliyim sadece.Kayseri bu hafta Fener'e olur da sürpriz yaparsa süper olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt