Mustafa Naim
Kırmızı Üye
- 29 Temmuz 2009
- 1.444
- 0
- 1.306
Cevap: 7'de 7 şampiyon yapar mı?
Rakiplerle felan alakası yok. 7'de 7 en kötü şartlarda 2. yapar bizi. Averajla 2. oluruz veya liderin 2 puan arkasında oluruz. Bunun için de fener ve bjknin 7'de 7 bursanın da bize yenilip diğer maçlarını alması lazım. Yani 7'de 7 yapıp şampiyon olmamamız imkansız gibi. Önemli olan 7'de 7 ama şu görüntümüzle 7'de 0 da 7'de 7 de şaşırtmaz beni. :confused:
Hayal kurmaya gerek yok arkadaşlar tek rakibimiz yok bu sene biri kaybetse biri yener ki biz bütün maçlarımızı hayatta kazanamayız anlamıyorum medyamı bizi şişiriyo yoksa takım gerçekten kötü mü :S rijkaardı suçlasakta topu futbolcular oynuyor hem adam bütün kariyerini riske atıp en tepeden tekrar başa dönüp kendini tekrar ispatlamak için geldi buraya bence gelecek sezona bakılmalı ve artık futbolculara yıldız diyip sımartmayalım..
Rakiplerle felan alakası yok. 7'de 7 en kötü şartlarda 2. yapar bizi. Averajla 2. oluruz veya liderin 2 puan arkasında oluruz. Bunun için de fener ve bjknin 7'de 7 bursanın da bize yenilip diğer maçlarını alması lazım. Yani 7'de 7 yapıp şampiyon olmamamız imkansız gibi. Önemli olan 7'de 7 ama şu görüntümüzle 7'de 0 da 7'de 7 de şaşırtmaz beni. :confused: