#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'a geçen sezon çok işimiz düşmüştü.Bu sezonda görev verildiği sürece görevini laiki ile yapıyor.Serkan Çalık ne alemde bu arada :D

Aslan’da Barış Özbek korkuttu

Galatasaray, Ankaragücü karşılaşması sonrasında yapılan 1 günlük bayram izninin ardından, Gençlerbirliği ile Cuma günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Galatasaray, Ankaragücü karşılaşması sonrasında yapılan 1 günlük bayram izninin ardından, Gençlerbirliği ile cuma

günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftarlara kapalı olarak yapılan idmanda, futbolcuların ısınma egzersizlerinin ardından, koordinasyon çalışmaları yaptığı bildirildi. Antrenmanın, tam sahada kalecilerin de katıldığı taktik çalışmayla sona erdiği kaydedildi. Antrenmanın sonlarında bir pozisyonda hafif bir sakatlık geçiren Barış Özbek’in, idmanı tamamlayamadığı ifade edildi. Barış’ın tedavisinin tesislerdeki sağlık merkezinde yapıldığı belirtildi.

ilk geldigi gibi değil kesinlikle cok geliştirdi kendini.artık banko oynamalı.iki yönde de cok etkili oynuyor cok faydalı oluyor.hırsı bile yetiyor.kalli'yi sırf bu adamı getirdigi için bile yararlı görüyorum

Barış çok korktu!

Sakatlanıp 2.5 ay sahalardan uzak kalan genç oyuncumuz düzelmeyecek diye çok endişelenmiş

Galatasarayımıza Essen’den geldi. Bilinmeyin bir kutuydu Barış Özbek. Çalışkanlığıyla birlikte sarı kırmızılı formayı kaptı genç futbolcu. İlk senesinde şampiyonluk sevinci yaşayan Barış, ligin ikinci yarısında sakatlandı, sahalardan 2.5 ay uzak kaldı. Takımdan ayrı kalmanın verdiği acıyla birlikte üzüntüsü iki kat daha da artan tecrübeli futbolcumuz, "Allah bir daha o günleri göstermesin" dedi.

Barış, "Sakatlığım geçmeyecek diye içim içimi yedi. Bunun dışında bir daha takımda yer bulur muyum, bulmaz mıyım diye kara kara da düşündüm. Futboldan uzak kaldığın zaman bazı kesimler seni soruyor, bazı kesimlerin aklına bile gelmiyorsun."

Korktuğum olmadı

Futbolu bir meslek olarak seçtiğini, hayatının akışının buna bağlı olduğunu da söyleyen Barış, "Her insanın bir sanatı var. Benim sanatım da futbol. İki ayaklarım bana ekmek parası kazandırıyor. Ben onlara iyi bakmasam, onlar da bana ters davranır. Başkent’te oynadığımız Ankaragücü maçında belimdeki ağrı, kasığıma vurduğu zaman yine bir korkuya kapıldım. Oyundan alınmamı istedim. Ama korktuğum şey başıma gelmedi" dedi.

Yeni heyecanlar arıyoruz

Galatasarayımızda her futbolcunun kendine özgü ayrı bir meziyeti bulunduğunu, genç bir kadronun olması nedeniyle de uzun yıllar başarı getirecek bir ortamın yaratıldığını belirten Barış, sözlerini şöyle tamamladı:

"Geçen yıl temeli attık, hiç kimsenin beklemediğini başardık. Şimdi bu yeni takıma gelen yeni arkadaşlar bize daha güç ve kuvvet verdi. Zaman zaman her takım gibi yanlışlıklar yapıyoruz. Ama bundan böyle adımlarımızı bilerek ve daha sağlam atmalıyız. Biz ekip olarak yeni heyecanlar arayan bir yapıya sahibiz. UEFA Kupası’na gözümüzü diktik. 2008 yılında kupayı alan ikinci ekipte bizim de isimlerimizin geçmesini istiyoruz. Ligde ise ilk yarı için iki önemli maçı da atlatmak zorundayız. Bütün kulvarlarda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu sene bütün kupaları müzemize götüreceğimize yürekten inanıyoruz."

Kaynak: Hürriyet

Gayet Güzel oynadı

Kanadı tek başına Kullandı bi oraya Bi buraya Koşuyor :)

Maç Sonundada Fatih Hocaya msj Göndermiş

Ama Fatih Hoca Selçuğu Alır Milli takıma Böyle Gençleri Görmez

Herneyse 1-2 Sene Sonra Alman A milli Takımından El Sallar Bize Barış

Barış Özbek'ten sitem!

Galatasaraylı Barış Özbek, Türk Milli Takımı’nda oynamayı hak ettiğini, ancak kendisine şu ana kadar bir teklif gelmediğini söyledi

Türkiye ve Almanya milli takımları arasındaki tercihini çok önceden yaptığını vurgulayan Barış, “Ağabeylerimi Avrupa Şampiyonası’nda izledim. Ben de orada olmalıydım diye düşünüyorum. Beni görmediler mi yoksa benimle ilgilenmediler mi bilmiyorum. Ben de gidip (beni alın) diyemem ki... A Milli Takım’a gitmeyi çok istedim ama hiç kimse beni görmedi. Beni kimse çağırmadığı için Almanya Ümit Milli Takımı’nda forma giydim” diye konuştu.

Barış, artık yolunu çizdiğini ve Almanya’da da Türkiye’yi temsil edeceğini belirten sarı-kırmızılı futbolcu, “Zaten Almanya’da da arkadaşlarım beni Türk diye çağırıyor” ifadesini kullandı.

Kaynak : Mynet

ilk geldigi gibi değil kesinlikle cok geliştirdi kendini.artık banko oynamalı.iki yönde de cok etkili oynuyor cok faydalı oluyor.hırsı bile yetiyor.kalli'yi sırf bu adamı getirdigi için bile yararlı görüyorum

Yoo ilk geldiginde de gayet iyiydi. Sag kanatta ilk 5 macta falan gayet iyi oynamisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt