#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 8 Barış Özbek

Valla Barisi hic beyenmem ama kesinlikle Sarpin yerine Barisi tercih ederim.

Ayni tip oyuncu degiller ama yinede Sarpin yerine kesinlikle Baris oynasin.

Barış,aydın,sabri neyse yaserde öyle.Oyun bilgileri sıfır.Oyun içerisinde çok amatörce hareketler yapıyorlar.Yaser bir pozisyonda çok saçma birfaul yapmayıp ,akıllı ve yavaş bir şekilde rakibin üzerine gitse rakip oyuncu panik yapacak ve tehlikeli pozisyon olucak.Bu oyuncular fiziksel anlamda çok yetenekli ama bunu oyun içerisinde kullanamıyorlar,bundan sonrada kullanabileceklerini düşünmüyorum.Bir futbolcuda oyun bilgisi ,oyun görüşü çok önemlidir.Mesela Hakan balta,uğur uçar çok yetenekli değiller fakat oyun bilgileri ,oyun görüşleri iyi ve hiç sırtmıyorlar.Yapılan transferlerdede ilk önce bakılması gereken kriterdir.

O yüzden bu tür oyuncuların bu takımda oynamasına karşıyım.Bu tür oyuncularla kollektif ,kaliteli bir oyun oynamak çok zordur.

Ben de böyle seylere cok dikkat ediyorum.

Maclari izlerken hep sorurum kendime:

Mesela 1 stoper oyunu aciyor, yerden pas aticak, aticagi o kadar belli ki, göstere göstere atiyor yani. 5 metre yakindaki Rakip forvet oyuncu istese eger topu alir, alamazsa bile rahatsiz eder rakip topu kaybeder. "bu topu kapayim, alamazsam bile rahatsiz edeyim ki adam topu vursun taslara daglara" diye düsünmiyorlar mi hic? .Yani bunlari düsünen, yapan cok az oluyor harbiden. Cogu sirtini cevirip dolasir. Ben hep yapsinlar dimiyorum ki, yapamazlar zaten yorgunluk, kondisyon falan izin vermez ama bazen öyle pozisyonlar oluyor ki, bi ayagini uzatsa, bi geri baksa, bi kafasini calistirsa vs vs muthis pozisyonlar yakalayabilirler, rakibi hataya zorlayabilirler. Konsantrasyona bagli birsey olsa gerek...

Yasere gelince, bu konuda cok caliskan gördüm hazirilik maclarda. Hic bos dolasmadi, herzaman topu kapmak vardi aklinda, hep press yapti, hem geride hem ilerde ama dedigin gibi cogu zaman gereksiz fauller yapiyor ve bazen bu faullerden gol yer, kaybedersin maci... Daha dikkatli olmasi lazim.

Barış'ı neden bu kadar beğenmiyor ve istemiyorsunuz anlamıyorum. Sarp'ın tekniği varda ne oluyor ? Erken konuşmayayım ama yerli maldonado gibi aynı. Barış her daim bu takımda yer bulabilir. Bir geriye bakın Berlin maçında nasıl oynamıştı üstelik maç eksiği olmasına rağmen. Aynısını yine yapabilir...

Barış'ı neden bu kadar beğenmiyor ve istemiyorsunuz anlamıyorum. Sarp'ın tekniği varda ne oluyor ? Erken konuşmayayım ama yerli maldonado gibi aynı. Barış her daim bu takımda yer bulabilir. Bir geriye bakın Berlin maçında nasıl oynamıştı üstelik maç eksiği olmasına rağmen. Aynısını yine yapabilir...

Sarpin teknigi var kim diyor ))?

Sarp teknik ise, bilmiyorm yani...

barış ve sabri'ye karşı ciddi ön yargıları var bu taraftarın.

bırakalım da oyunularını oynasınlar. böyle eleştirerek üzerlerinde gereksiz baskı kuruyoruz.

sonra da niye oynayamıyorlar, geliştiremiyorlar kendilerini. peh.

Uzun topları çok iyi ve isabetli, oyunun yönünü değiştirebiliyor. Tekniği yok denemez. 1 maça göre değerlendirmemek gerek...

aynen, bursa'daki m.sarp ile hazırlık maçlarındaki arasında dünyalar kadar fark var.

geldiğinde bu adam barış'tan da topal'dan da daha iyi top kullanıyor, bu sistemde çok yararlı olu demiştim.

ama şimdiki görüntüsü ile büyük hayal kırıklığı oldu.

"maldonadoculuk" yapmayı bıraksa, daha cesaretli oynasa bundan daha kötü olmayacağına eminim. çok tutuk ve korkak oynuyor nedense.

futbolu ne kadar az bildiğinin ispatıdır bu mesajın. Barış ile Mustafa Sarp'ı hangi kriterlere göre kıyasladın? aynı mevki oyuncusu bile değiller. mevkileri itibariyle oyun karakterleri birbirinden ters yöne bakıyor.

aynen, bursa'daki m.sarp ile hazırlık maçlarındaki arasında dünyalar kadar fark var.

geldiğinde bu adam barış'tan da topal'dan da daha iyi top kullanıyor, bu sistemde çok yararlı olu demiştim.

ama şimdiki görüntüsü ile büyük hayal kırıklığı oldu.

"maldonadoculuk" yapmayı bıraksa, daha cesaretli oynasa bundan daha kötü olmayacağına eminim. çok tutuk ve korkak oynuyor nedense.

Evet benimde izlenimlerim öyleydi transferi çok mantıklı buldum ama iyi maçlar çıkaramadı malesef. Adaptasyon süreci geçiriyor olabilir yinede sabırlı olalım.

serhat sen milletin futbol bilgisini değerlendireceğine kendine bak.rijkaardın futbol bilgisini tartışan biri futbol cahalidir.

futbolu ne kadar az bildiğinin ispatıdır bu mesajın. Barış ile Mustafa Sarp'ı hangi kriterlere göre kıyasladın? aynı mevki oyuncusu bile değiller. mevkileri itibariyle oyun karakterleri birbirinden ters yöne bakıyor.

Futbolu az bildiğimi söyleyen kişi Rjikaard'ın futbol bilgisini Barış'ı kadro dışı bırakıp bırakmamasına bağlıyor. :rolleyes: Senin gözün dönmüş...

Yok mu bu cocugu isteyen bi takim, satalim 1-2ye artik ne veriyorlarsa :D

oyundan çıkana kadar oyunda olduğunun farkında bile değildim...

hadi ben çok dikkatsiz izledim vs vs ama bu kadarda berbat oynanmaz be kardeşim...

beleşe alınmasıyla ne alakası var.illaki lincoln gibi milyon dolarları vererekmi transfer yapılmalı.

Futbol sadece deli dana gibi koşmak değildir Barış'ım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt