#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 8 Barış Özbek

futbol deli dana gibi koşmak değil ama maalesef takımda deli dana gibi koşan çok oyuncu var.barışta bunlardan adece birisi.

fütursuzca savunuyorlar hala. muhuahua. maçın en kötüsüydü Barış. bunu kabul edin. ;)

Barisi bir yerde görsem ilk aklima gelen söz söyle olurdu : Futbolcumuzun olm sen ?

maçı izlemende sanacakki takımın hepsi iyi oynadı,bir barış kötü oynadı.

ben bu kadar kötü oynasam, sakatlık falan bahanesiyle futbolu bırakırım rezil olmadan. ahuahuahua. :2aloh1:

bende senin yazılarını okudukça aklıma azize geliyo nedense.

Bak Mutlu Turan her girdiğin forumda insanlara fenerli muamelesi yapıyorsun akıllı yaz şu yorumlarını insanlar futbol oynamayı bilmeyen Sabri'nin Barış'ın camialarında olmalarını istemiyorlarsa bu suç değildir niyeyse her Galatasaray'lı ya laf atmanda aklıma kuşları getiriyor ;)

ne yazacağımı sanamı soracam.çok aklın varsa kendine sakla.

ben hiçbir galatasarylıya laf atmam.ben angutlara laf atarım.ayrıca serhata dediğim şeyi neden seni bu kadar rahatsız ettiki.

Yine aynı dert

Geçtiğmiiz sezon sakatlıklar nedeniyle hiçbir maça tam kadro çıkamayan Galatasaray'da aynı sıkıntı yeni sezonun ilk resmi maçıyla birlikte baş gösterdi. Mehmet Topal'ın ardından Barış'ın da Tobol ile oynanacak rövanş maçındayer alması tehlikeye girdi.

Galatasaray'da Mehmet Topal'dan sonra Tobol maçında da Barış Özbek'in sakatlanması sıkıntı yarattı. İlk yarıda ayak bileği burkularak oyundan çıkmak zorunda kalan genç futbolcunun rövanşa yetiştirilmesine çalışıldığı ifade edildi. Bileğinde şişlik ve buna bağlı olarak ağrıları bulunan Barış'ın tedavisinin sürdüğü belirtilirken Perşembe günü Tobol'la oynanacak rövanş maçına kadar hazır hale gelebilmesi için yoğun bir tedavi programı uygulandığı öğrenildi. Mehmet Topal'ın ise rövanşta da forma giyemeyeceği ifade edilirken, teknik direktör Rijkaard'ın bu karşılaşmayla birlikte uzun süre takımdan ayrı çalıştırdığı ve maçlarda kısa süreli şans verdiği milli oyuncularını sahaya süreceği öğrenildi.

VAllaha ne yalan söyleyeyim hic üzülmedim bu habere :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt