#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Yusuf forumda olmasaydı Cafercan aklımın ucundan bile geçmiyordu sayende hiç unutmuyorum artık!

Cafercan ilerde yıldız olursa(daha ne ileri kaldı bilemiyorum) YusuFU spor programlarına alırlar kesin.. :D

Ben Cafercan'la 11-12 yasindayken tanismistim..Galatasarayin antremanlari izlemeye gitmistik kuzenimle. Oyuncularin imzasini istemistik ve sadece CAfercan vermisti :)

Yinede Cafercan sezon sonunda geri dönecek ve takimda kalacak, o kadar :D

Barış revaçta

Aslan’ın genç yeteneği Barış Özbek’in Yunan menaceri Costa dün Antalya kampına geldi. Sarı-Kırmızılı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’le görüşen Costa’nın, Barış’a gelen teklifleri ilettiği öne sürüldü. Galatasaray Yönetimi’nin ise Barış’ı bırakmaya niyeti yok.

Baris'i istiyen cook :)

Demek bir imza hayatının şeklini değiştirdi iyide bu imza olayı ne zaman oldu senin yaş kaç?

Ben Cafercan'la 11-12 yasindayken tanismistim..Galatasarayin antremanlari izlemeye gitmistik kuzenimle. Oyuncularin imzasini istemistik ve sadece CAfercan vermisti :)

Yinede Cafercan sezon sonunda geri dönecek ve takimda kalacak, o kadar :D

Barış revaçta

Aslan’ın genç yeteneği Barış Özbek’in Yunan menaceri Costa dün Antalya kampına geldi. Sarı-Kırmızılı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’le görüşen Costa’nın, Barış’a gelen teklifleri ilettiği öne sürüldü. Galatasaray Yönetimi’nin ise Barış’ı bırakmaya niyeti yok.

Baris'i istiyen cook :)

Yusuf'un çocukluğuna indik.:D

Gaziantep'e gitmeyi düsünüyorum,gidincede tanismak isterim,sonrada siteyi filan anlatirim..üye yaptiririm :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt