Arzu Keskin
Parçalı Üye
- 2 Temmuz 2009
- 3.131
- 1
- 1.308
Cevap: #8 Barış Özbek
Lütfen Türkçeni düzelt...Pressing diye bir şey cok Türkçe'de...
Lütfen Türkçeni düzelt...Pressing diye bir şey cok Türkçe'de...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa sarpla M.topalın beraber oynadığı ve bizim defansif anlamda çok pozisyon verdiğimiz maçlar var.Tabiki tüm başarı Barış özbekin değil ancak önemli bir paya sahip bence.
Mesela Barış olmadığı zaman ilk adama basan m.topal olunca arkada onu karşılayacak sadece defans kalıyordu.Şimdi önde Barış özbek rakibi bozunca mustafa sarp giriyor gerekirse M.topal defansa iş bile düşmüyor..
Zaten M.topalın iyi oynaması için pres yapması değil önündeki oyuncuların pres yapıp topalın bir nevi süpürücü rolünü üstlenmesi lazım..Bunu yapınca başarılı oluyor..Tabi yinede linderoth gelince sarp ve barış ikilisinden biri kesilecek..
Lan ben ne dedim?! Orta sahada "Mehmet Topal ve Mustafa Sarp beraber oynarken" diyorsun hala. 3 defansif adam var orta sahada. Eskiden 2'ydi. 3>2 Orta sahada direnç falan diyorsunuz ya, bir de Barış'ı Arda veya Elano'lu bir orta sahayla görelim derim.
Bu arada 4-1 yenmiştik bu Bükreş'i, Barış oynamadan. Sivas'a gelen geçen koydu. Bu takımlar hiçbir zaman rakibimiz olamaz.
Lan ben ne dedim?! Orta sahada "Mehmet Topal ve Mustafa Sarp beraber oynarken" diyorsun hala. 3 defansif adam var orta sahada. Eskiden 2'ydi. 3>2 Orta sahada direnç falan diyorsunuz ya, bir de Barış'ı Arda veya Elano'lu bir orta sahayla görelim derim.
Bu arada 4-1 yenmiştik bu Bükreş'i, Barış oynamadan. Sivas'a gelen geçen koydu. Bu takımlar hiçbir zaman rakibimiz olamaz.
Yav kabul et rahatla artik. Neden bu kadar sıkıyosun? Allah icin adam butun sezon dogru durust oynatilmadigi halde takir takir topunu oynuyo. Daha bu orta sahaya Linderoth eklenicek. Baris-Topal-Linderoth, Elano-Topal-Linderoth, Baris-Elano-Linderoth, Baris-Elano-Topal. Bu orta saha dizilislerinin her biri takir takir isler. Onun icin fazla takilma.Lan ben ne dedim?! Orta sahada "Mehmet Topal ve Mustafa Sarp beraber oynarken" diyorsun hala. 3 defansif adam var orta sahada. Eskiden 2'ydi. 3>2 Orta sahada direnç falan diyorsunuz ya, bir de Barış'ı Arda veya Elano'lu bir orta sahayla görelim derim.
Yav kabul et rahatla artik. Neden bu kadar sıkıyosun? Allah icin adam butun sezon dogru durust oynatilmadigi halde takir takir topunu oynuyo. Daha bu orta sahaya Linderoth eklenicek. Baris-Topal-Linderoth, Elano-Topal-Linderoth, Baris-Elano-Linderoth, Baris-Elano-Topal. Bu orta saha dizilislerinin her biri takir takir isler. Onun icin fazla takilma.Geçen sezonun son lig maçının kaydı varsa bir bakılsın. Barış sadece iyi bir presçi olmakla kalmıyor, eğer serbest bırakılırsa çok hücum zenginliği yaratan bir futbolcu. Teknik kapasitesi kısıtlı olduğu halde! Ne Sarp, ne de Mehmet yanında iyi değil. Barış'ın yanına tecrübeli ve tekniği yüksek ve hareketli bir isim gerek, Ayhan gibi. Ama Rijkaard haftalardır sakat Ayhan'ı bir maçla (fb maçı) bitirdi.
Baris 86 dogumlu yani 23 yasina yeni girdi. gelecegi parlak bence kendini gelistirirse. cünkü her seyden calismayi seven inatci bir oyuncu.