#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

insanların önyargılarını kırmak atomu parçalamaktan daha zor.. Ne güzel demiş demi:):)tam sizlik bak bu söz serhat bey

Bırak abi yaa

yolda görse imza alır.. :ciftetelli:

Adam apachi yau , Alamancı apachi .

Dolce Gabbana pantolon ve kemer (kemerde kocaman dolce gabbana yazması gerek.)

Dar kesim tişört göğsüne kadar açık. Hafif kıllı. Elinde son seste çalan İsmail yk,Salim,Çek git bebeğim uzaklaraaa.. , ayağında kundura ayakkabı kösele yada beyaz markası deichmann olan bi ayakkabı.

Adam apachi yau , Alamancı apachi .

Dolce Gabbana pantolon ve kemer (kemerde kocaman dolce gabbana yazması gerek.)

Dar kesim tişört göğsüne kadar açık. Hafif kıllı. Elinde son seste çalan İsmail yk,Salim,Çek git bebeğim uzaklaraaa.. , ayağında kundura ayakkabı kösele yada beyaz markası deichmann olan bi ayakkabı.

Hayko dinlese adam takımın en iyi oyuncusu olacaktı. Tüh :D

adam apachi yau , alamancı apachi .

Dolce gabbana pantolon ve kemer (kemerde kocaman dolce gabbana yazması gerek.)

dar kesim tişört göğsüne kadar açık. Hafif kıllı. Elinde son seste çalan ismail yk,salim,çek git bebeğim uzaklaraaa.. , ayağında kundura ayakkabı kösele yada beyaz markası deichmann olan bi ayakkabı.

insanları küçümsemek size düşmedi.ayıp.hadi oyununa karıştınızda bari yaşam tarzına karışmayın.elano nunda +18 görüntülerini koyayımmı hemen buraya.bakalım ne diceniz

Hayko ile düet yapsa bile kurtaramaz artık. :D

Aşağıladım mı ? Apaçi dedim sadece..

Allah Allah.. giyim tarzını yazmışınız.adamda zaten öyle giyiniyo.yani dalga geçiyonuz.alamancı filan.iyi şimdide ırk ayrımı yapalım.sen kürtsün sen ibo dinliyosun sen girme 11 e.sen alevisin imanın yok senin sende çık.nereye gidiyonuz ya:allaalla6vr:

Allah Allah.. giyim tarzını yazmışınız.adamda zaten öyle giyiniyo.yani dalga geçiyonuz.alamancı filan.iyi şimdide ırk ayrımı yapalım.sen kürtsün sen ibo dinliyosun sen girme 11 e.sen alevisin imanın yok senin sende çık.nereye gidiyonuz ya:allaalla6vr:

Ya dalga mı geçiyorum ? Bu adam böyle giyiniyor dedim. Sonuna kendi yorumumu ekledim mi ? Almancılara bizim ülkede Alamancı deniyor. Yalansa yalan de.

Elano'nun + 18 kasedinin sende ne aradığını sorguluyor muyum ben ? Hayır. Barış'ı neden böyle giyiniyor diye sorguluyor muyum? Hayır.

Ya dalga mı geçiyorum ? Bu adam böyle giyiniyor dedim. Sonuna kendi yorumumu ekledim mi ? Almancılara bizim ülkede Alamancı deniyor. Yalansa yalan de.

Elano'nun + 18 kasedinin sende ne aradığını sorguluyor muyum ben ? Hayır. Barış'ı neden böyle giyiniyor diye sorguluyor muyum? Hayır.

Torres'inde bende uygunsuz görüntüleri var :) Yolliym mi istermisin :D

Yok biz şantaj yapmak için bekletiyoruz...Elano bir maçta daha kart görsün koyacak arkadaş sonra hep birlikte Ar yu pleyır diycez :D

Sonra bende Torres'e yağdıracam Ar yu pleeeyır diye :)

Ben o resmi kendi forumum için bulmuştum...Torres'in facebook hesabında da var ayrıa yani herkeste olabilir o resim gerisini bilmem :D

ya ne alakası var beyler saptırmayın:)bizde var demedik.internette var.google a yaz hemen bulursun:)resimlerini gördüm şaşırdım yani:)adam resmen abaza ya:)

Bu çocuğun gattusoya özendiği her halinden belli

Hareketlerden tavırlardan, ama barışcığım bişey analiz etmemişin gattuso hakkında. Gattuso sert girer ama çirkef bi futbolcu değildir ve asla takımını sorumsuzca 10 kişi bırakmaz!

:) Ya varya harbiden yabancı hayranısınız siz ya. Gattuso asla takımını 10 kişi bırakmaz ne demek adamın her sene bir tane kırmızısı var hatta biri bu sene milan-inter maçı 40 dk. da gördü.Buda linki https://www324d.mackolik.com/Futbol/Player/Default.aspx?id=7757

Sırf Türk olduğu için sırf gözünüze battığı için. Keita, Elano,Lincoln de kırmızı görür ama onlar her zaman kraldır. Ama yerli ise ve bu özellikle Barış ise çirkeftir.

kasedi bende var dedim mi?internette var.türkspor.net resimlerini koymuştu videosunun.orda dalga konusu var neyse.boşverin

haklilik payi var biraz.. ben hem Ingiltere hem Almanya'ya is dolayisiyla defalarca gitmis birisi olarak ordaki bazi insanlari cok ilginc buldugumu soylemeliyim.

Alman desen degil, Turk desen degil, arada kalmis, bir kultur catismasi icine sikismis nesillerimiz var malesef. Baris da onlardan biri.. O yuzden her ne kadar uslubu rahatsiz etse de, bence kesinlikle haklilik payi var..

hani gozumle gormesem hadi neyse. yoksa amac tabi ki almanya'daki kardeslerimizi kucumsemek degil..

ama en basitinden hatirlatayim, ne zaman Almanya'da bir takimimiz mac yapsa Almanya'da yasayan gurbetcilerden biri sahaya dalip parende atarak kaleye ucup gol oluyor. insan biraz aynaya bakacak.. amac kimseyi kucumsemek degil ama dogrulari da konusalim..

kendine ceki duzen verene kimse burda bosa sallamaz..

Aklıma gelmişken...Arda'nın Bordeaux maçını hatırlamama gerek yoktur umarım....

e yani büyük topçu öyle hareketler yapmazdı ? e yani provoke olmazdı ?

hmmm...neymiş...Olur böyle vakalar ;)

haklilik payi var biraz.. ben hem Ingiltere hem Almanya'ya is dolayisiyla defalarca gitmis birisi olarak ordaki bazi insanlari cok ilginc buldugumu soylemeliyim.

Alman desen degil, Turk desen degil, arada kalmis, bir kultur catismasi icine sikismis nesillerimiz var malesef. Baris da onlardan biri.. O yuzden her ne kadar uslubu rahatsiz etse de, bence kesinlikle haklilik payi var..

hani gozumle gormesem hadi neyse. yoksa amac tabi ki almanya'daki kardeslerimizi kucumsemek degil..

ama en basitinden hatirlatayim, ne zaman Almanya'da bir takimimiz mac yapsa Almanya'da yasayan gurbetcilerden biri sahaya dalip parende atarak kaleye ucup gol oluyor. insan biraz aynaya bakacak.. amac kimseyi kucumsemek degil ama dogrulari da konusalim..

kendine ceki duzen verene kimse burda bosa sallamaz..

rekdaş haklısın da.hani adam futbolcu yani.bizi oyunu ilgilendirir.adam takıma katkı sağlasın isterse peşo lar gibi gezsin beni bağlamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt