#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Böyle bi düşünce yok ya.

Futbolcu kendine bakmalı. Şık giyinmeli.

Giyinmezse ne olacak ki? Kılıksız deyip kapının önüne mi koyacağız? Şıklık göreceli. Herkesin giyim tarzı ve zevki başka. Böyle birşeyle yargılanmaz futbolcular.

Saç-sakal tıraşına karışılmaz. Ama kendini de mağaradan çıkmış gibi gösterecek şekilde olmamalı.

katkı sağlamasa yine kabul edersin ama resmen zarar bu adam takıma. Dua etsin son 30 dakika oynayan adamlara, iyi ki gol falan yemedik o sürede.

size tek bir soru??bu soruyu elano buca karşısında yerken böyle konuştunmu.bu maçın telafisi var.buca maçının telafisi varmıydı?objektif olun az..hıncal uluçu geçtin yani

Giyinmezse ne olacak ki? Kılıksız deyip kapının önüne mi koyacağız? Şıklık göreceli. Herkesin giyim tarzı ve zevki başka. Böyle birşeyle yargılanmaz futbolcular.

Saç-sakal tıraşına karışılmaz. Ama kendini de mağaradan çıkmış gibi gösterecek şekilde olmamalı.

Dünyanın en büyük kulübünde karışıyorlar ama.. Real'in başkanı Perez'in sezon öncesi koyduğu şartlara bak istersen bi ..

Ayrıca arkadaşın dediği "top oynasın nasıl giyinirse giyinsin." İyi o zaman paçalı donla gezsin. Daha rahat olur ferah ferah..

Hasıhasıhasıhaıs..:rolleyes:

Barış bugün 20 km koşsa da, 1-0 yenik giden maçta 40 metreden 2 tane gol atsa da yaptığı hatayla galibeyeti engelleyecekse takıma bir katkısının olduğunu söylemek doğru olur mu? Sen Galatasaray'da oynuyorsun, artılarının eksilerinden fazla olması normal. Ama sen onca artının yanına eksiyi de koyuyorsan bundan önceki 10 hafta gibi yedek kulübesinden Mustafa Sarp 'ı izlersin.

Dünyanın en büyük kulübünde karışıyorlar ama.. Real'in başkanı Perez'in sezon öncesi koyduğu şartlara bak istersen bi ..

Ayrıca arkadaşın dediği "top oynasın nasıl giyinirse giyinsin." İyi o zaman paçalı donla gezsin. Daha rahat olur ferah ferah..

Hasıhasıhasıhaıs..:rolleyes:

Ben sanırım arkadaşın dediğine destek verecek birşey yazmadım.

Görüşüm belli yazdığım mesajda.:)

Katkı sağlamasa yine kabul edersin ama resmen zarar bu adam takıma. Dua etsin son 30 dakika oynayan adamlara, iyi ki gol falan yemedik o sürede.

eminim bir cogumuz daha 20. dakikada Baris atilir demistir kendi kendine.. Sahsen ben dedim, o kadar belliydi ki kasindigi.. bence direk postalanmali, bir daha da medyanin gazina gelip oynatmaz umarim Rijkaard..

Medyanin ne kadar aleyhimize davranabilecegini de bir kez daha gormus olalim.. 2 mac kotu gittik hemen Baris oynasin yaygaralari yayildi.. Ayiptir Baris gecen sene butun maclarda ilk 11 oynadi da ne oldu? 5. olmadik mi? yanlis mi hatirliyoruz :)

Denize dusen yilana sarilir misali.. aslinda Rijkaar anlamisti bu elemanin bi halta yaramayacagini ve kesmisti, hatta yedege bile almiyordu ama adamin futbol bilgisini sorgulattirir bu medya..

Barış dua etsin bu maçta bir kaza olmadı.. Elanoda dua etsin Buca maçında kaza olmadı.

En iyi cezaı Rijkaard veriyor zaten. Dikkat ettiyseniz Elanonun maç oynama süreleri kısaldı.

size tek bir soru??bu soruyu elano buca karşısında yerken böyle konuştunmu.bu maçın telafisi var.buca maçının telafisi varmıydı?objektif olun az..hıncal uluçu geçtin yani

Elano gole giden adamı düşürdü. Yapılması gereken budur. Onun öncesinde yaptığı hatadır doğru ama futbolda hatalar var. Barış'ın yaptığı ise hata değil, lakayıtlık.

Böyle bi düşünce yok ya.

Futbolcu kendine bakmalı. Şık giyinmeli.

Barış'ın giyimi mi ?

1409072bfw9.jpg

ba350224e0a571f8b8c8152.jpg

B_5bad8be6f425f16ecd7e0a64ba2d134c.jpg

Gaayet şık

+1

Güzel giyiniyormuş. Sandığımdan iyi ama ayakkabıları merak ettim :)

Şİmdi Barış'ın süre aldığı zamanlarda hiç katkı sağlamadığını söyleyebilir misiniz.

Trabzon maçı 1 asist

Sivas maçı 1 asist

Diyarbalır maçı Arda'nın golünde atağı başlatan. (Aynı pası Elano Bjk maçında verdi TSL de böyle milimlik pas atan yok dendi)

Ee mücadeleyi söylemiyorum bile şimdi nasıl artısı yok dersiniz. Bu kadar savunuyorum ama Barış bizim için yeterli mi değil tabiki orta sahaya acil tarnsfer şart. Ama böyle acımasızca ve taraflı eleştiri yapmak yersiz. Daha 23 yaşında, formasını bir daha giyilmeyecek kadar terleten bir oyuncuyu ve artıları görülmesine rağmen bu takımda yeri yok demek çok saçma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt