Bilal Demir
Parçalı Üye
- 29 Mayıs 2009
- 3.747
- 0
- 1.306
Cevap: #8 Barış Özbek
yaptigin ayip.
Tartışılan konu da Barış Özbek hani,değse bari![]()
yaptigin ayip.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tartışılan konu da Barış Özbek hani,değse bari![]()
Sıra sizde mi![]()
Ben ayıplarımla yaşamayı öğrendim bilader merak etme![]()
ilk Tartışmayı açanı tekrardan atarım . kim olursa olsun silmekten yoruldum ya.
renkdas sence diger renkdasin soyledigi dogru mu.
degmez barisa falan
bu asagilayici mesaj degil de nedir pekii.
asagiladigin Galatasaray formasidir
Buna da mı ceza vermeye başladınız

Uzatmak istemiyorum ama Galatasaray formasını aşağılamak demişsiniz,nasıl bu anlamı çıkardınız anlamadım.
İkincisi,formayı asla aşağılamam ama içindeki adam o formayı haketmezse aşağılarım.Ne demek yani bu formayı giyen oyuncular Allah'mı da aşağılamıyacam,öyle bir kutsal varlık mı benim bilmediğim?
Şu zihniyetten kurtulun.Galatasaray forması giyen oyuncuya kötü laf edilmez.Niye edilmesin?Önce sorarsın sen ne yaptın da hak ettin bu formayı.Yanında alt yapıdan beri bu takımda oynamış,Galatasaray gönül vermiş Arda hatta Sabri dururken şımarıp topu elle kesip oyundan atılan bir oyuncuya kötü bir laf edemezmiyim.Eminim şu forumdakilerin yarısı Barış oyundan atıldıktan sonra ana avrat dümdüz gitmişlerdir.
Eleştrinin olduğu yerde gelişme vardır.Bağnazlıkla da biryere varılamaz.
Bi de moda var,videolarla cevap vermek.
YouTube - Ali Lukunku Efsane golcü ( BEST STRIKER)
Şimdi bu gol,Ali Lukunku'yu büyük golcü mü yapıyor?Anlamsız yani,dediğim gibi bir oyuncuyu sevseniz bile eleştirin.Eleştirmek oyuncuya kötülük yapmak değildir,Rijkaard Sabri'ye iyi bir eleştri vizyonunda antreman uygulatmış ki adam hayatının en iyi performanslarını sergiliyor...
videolari koyma nedenim zaten tartismalar yerine oyuncunun kendisinden birseyler koymak ki topicin anlami kalsin.
Bu şampiyonlukta Barış'ın Ayhan,Arda,Ümit kadar katkısı var ve biz bu katkıyı senin gözüne gözüne sokuyoruz ki takımın futbolcuları arasında ayrım yapma !
ha bide futboldan birazcık çaksan