#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Ben ayıplarımla yaşamayı öğrendim bilader merak etme :)

Bilal bey bilader yapmışınız hayırlı olsun :)

renkdas sence diger renkdasin soyledigi dogru mu.

degmez barisa falan

bu asagilayici mesaj degil de nedir pekii.

asagiladigin Galatasaray formasidir

Sorunda oradan çıkıyor onun mesajına cevap vermek yerine uyarı butonuna basın bize gönderin biz yönetim topiciğinde tartışalım bu konuları.

G.Sarayımız'da Rijkaard'ın disiplin ilkelerine takılan ilk isim Barış Özbek oldu. Denizli maçında ilk onbirde görev verdiği Barış'ı ikinci yarıda oyundan alan Hollandalı teknik adam, gurbetçi yıldızın kenara geldiğinde elini sıkmaması ve soyunma odasına gitmek istemesi üzerine sert yüzünü gösterdi. Avrupa Ligi'nde 6-0 kazanılan Netanya maçında iki gol atan Barış'ı, Tallinn maçında 18 kişilik kadroya bile almayıp, tribüne gönderen Hollandalı teknik adamın "Rotasyondan hoşlanmayan, oyundan çıkarken tepki gösteren oyuncuya tahammülüm yok" dediği öğrenildi.

Deliormanlı ya.. :asd:

Uzatmak istemiyorum ama Galatasaray formasını aşağılamak demişsiniz,nasıl bu anlamı çıkardınız anlamadım.

İkincisi,formayı asla aşağılamam ama içindeki adam o formayı haketmezse aşağılarım.Ne demek yani bu formayı giyen oyuncular Allah'mı da aşağılamıyacam,öyle bir kutsal varlık mı benim bilmediğim?

Şu zihniyetten kurtulun.Galatasaray forması giyen oyuncuya kötü laf edilmez.Niye edilmesin?Önce sorarsın sen ne yaptın da hak ettin bu formayı.Yanında alt yapıdan beri bu takımda oynamış,Galatasaray gönül vermiş Arda hatta Sabri dururken şımarıp topu elle kesip oyundan atılan bir oyuncuya kötü bir laf edemezmiyim.Eminim şu forumdakilerin yarısı Barış oyundan atıldıktan sonra ana avrat dümdüz gitmişlerdir.

Eleştrinin olduğu yerde gelişme vardır.Bağnazlıkla da biryere varılamaz.

Uzatmak istemiyorum ama Galatasaray formasını aşağılamak demişsiniz,nasıl bu anlamı çıkardınız anlamadım.

İkincisi,formayı asla aşağılamam ama içindeki adam o formayı haketmezse aşağılarım.Ne demek yani bu formayı giyen oyuncular Allah'mı da aşağılamıyacam,öyle bir kutsal varlık mı benim bilmediğim?

Şu zihniyetten kurtulun.Galatasaray forması giyen oyuncuya kötü laf edilmez.Niye edilmesin?Önce sorarsın sen ne yaptın da hak ettin bu formayı.Yanında alt yapıdan beri bu takımda oynamış,Galatasaray gönül vermiş Arda hatta Sabri dururken şımarıp topu elle kesip oyundan atılan bir oyuncuya kötü bir laf edemezmiyim.Eminim şu forumdakilerin yarısı Barış oyundan atıldıktan sonra ana avrat dümdüz gitmişlerdir.

Eleştrinin olduğu yerde gelişme vardır.Bağnazlıkla da biryere varılamaz.

Hayır abi aşağılamak diyorlar burada. Ayhan'a sayıp sövüyorlar. Hani madem bişey savunuyorsun, arkasında dur. Tutarlı ol..

Bi de moda var,videolarla cevap vermek.

YouTube - Ali Lukunku Efsane golcü ( BEST STRIKER)

Şimdi bu gol,Ali Lukunku'yu büyük golcü mü yapıyor?Anlamsız yani,dediğim gibi bir oyuncuyu sevseniz bile eleştirin.Eleştirmek oyuncuya kötülük yapmak değildir,Rijkaard Sabri'ye iyi bir eleştri vizyonunda antreman uygulatmış ki adam hayatının en iyi performanslarını sergiliyor...

Bi de moda var,videolarla cevap vermek.

YouTube - Ali Lukunku Efsane golcü ( BEST STRIKER)

Şimdi bu gol,Ali Lukunku'yu büyük golcü mü yapıyor?Anlamsız yani,dediğim gibi bir oyuncuyu sevseniz bile eleştirin.Eleştirmek oyuncuya kötülük yapmak değildir,Rijkaard Sabri'ye iyi bir eleştri vizyonunda antreman uygulatmış ki adam hayatının en iyi performanslarını sergiliyor...

videolari koyma nedenim zaten tartismalar yerine oyuncunun kendisinden birseyler koymak ki topicin anlami kalsin.

topici cirkinlestiren mesajlardan bir tanesi daha.

yine bir moderator

yine yapmamasi gereken birsey

lukunku ne alaka?

videolari koyma nedenim zaten tartismalar yerine oyuncunun kendisinden birseyler koymak ki topicin anlami kalsin.

Tamam da niye tartışmayalım ki.

Forum diyoruz,forumların amacı nedir?Gerçek hayatta birbirlerini görme imkanı olmayan insanların belirli konular üzerinde fikir belirtip,tartışarak bir bilgi yığını oluşturdukları platformdur.

Asıl tartışmak bu topici anlamsız kılar,yoksa

-Barış Özbek sen bizim herşeyimizsin

-Çok iyi koşuyor be abi at olsa çatlardı

gibi boş yorumlar yapmak yerine tartışırsak adamın iyi ve kötü özelliklerini görürüz,bu forumu okuyan küçüklerde futbol kültürü kazanmış olur.

Tartışmak demek birbirine küfür etmek,sayıp sövmek değildir.

var bu ara moderatörlede bişeyler.gerçi onlarda insan.hepsi sütten çıkmış ak kaşık olmucak ddemi:)

Bu şampiyonlukta Barış'ın Ayhan,Arda,Ümit kadar katkısı var ve biz bu katkıyı senin gözüne gözüne sokuyoruz ki takımın futbolcuları arasında ayrım yapma !

ha bide futboldan birazcık çaksan

Senin tepkin arkadasa ama burda araya gireyim musadenle :)

Baris'in onlar kadar katkisi yoktu o sampiyonlukta.

Tas catlasa Cihan Haspolatli ve Orhan Ak kadar katkisi olmustur.. O da olmasa da olur bi katkidir. Sanki Baris olmasa sampiyon olmayacaktik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt