- 22 Kasım 2008
- 5.413
- 1
- 1.333
Cevap: #8 Barış Özbek
Videolar bitti heralde
Videolar bitti heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videolar bitti heralde![]()
Senin tepkin arkadasa ama burda araya gireyim musadenle
Baris'in onlar kadar katkisi yoktu o sampiyonlukta.
Tas catlasa Cihan Haspolatli ve Orhan Ak kadar katkisi olmustur.. O da olmasa da olur bi katkidir. Sanki Baris olmasa sampiyon olmayacaktik![]()
Senin tepkin arkadasa ama burda araya gireyim musadenle
Baris'in onlar kadar katkisi yoktu o sampiyonlukta.
Tas catlasa Cihan Haspolatli ve Orhan Ak kadar katkisi olmustur.. O da olmasa da olur bi katkidir. Sanki Baris olmasa sampiyon olmayacaktik![]()
Ders aldığınıda öğrenmiş olduk. Benim için konu kapanmıştır.Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, Diyarbakırspor maçında futbol hayatındaki ilk kırmızı kartını gördüğünü söyledi.
Barış, kişisel internet sitesi ''www.barisozbek8.com''da yer alan açıklamasında, Türkiye'ye geleli 2,5 yıl olduğunu, ancak burada hala anlayamadığı birçok şey bulunduğunu ifade ederek, ''Mesela Diyarbakır'da gördüğüm kırmızı kart için benden daha fazla üzülen bir kişi daha var mıdır? Cevabı çok basit, elbette ki hayır. Peki benim gördüğüm gibi bir kartla oyundan atılan futbol tarihindeki ilk futbolcu ben miyim? Onun cevabı da çok basit, hayır'' dedi.
''O kart benim futbola başladığım yaştan beri gördüğüm ilk kırmızı kart'' ifadesini kullanan Barış, şunları kaydetti:
''Hatalı mıyım, evet. 23 yaşındayım. Hatalarım mutlaka olacak. Herkesten bu hatam için özür diliyorum. Ama hatalar insanlar içindir. Herkes hata yapar, önemli olan hatalardan ders alabilmek. Ben de bu hatamdan ders aldım. Böyle kritik bir maçta arkadaşlarımı sahada 10 kişi bırakmanın yanlış olduğunu biliyorum ve insanların bu konuda eleştirileri yapmasını da doğal karşılıyorum. Eleştirileri haklı buluyorum dedim, evet ama hakaretleri değil. Çünkü refleksle yaptığım bir hamleyle sarı kart görüp oyun dışı kalmamın kişiliğimle terbiyemle ilgisini anlayamıyorum. Bu hakaretleri edenlerin amaçlarını da çözemiyorum.''
Barış, kendisini tanımayan, hayatında bir kere bile görmediği insanların karakteri hakkında nasıl yorum yapabileceğini, bunu anlamadığını ifade ederken, sözlerini şöyle tamamladı:
''Herkes söylediklerine, kullandığı kelimelerin nereye gittiğine dikkat etmeli, ona göre konuşmalı. Hayatım boyunca kimseye hakaret etmedim, küçük düşürecek kelimeler sarf etmedim. Aynı duyarlılığı televizyonlarda, gazetelerde hakkımızda yorum yapan gazeteci büyüklerimizden de bekliyorum. Aksi takdirde şunu söyleyebilirim ki, bundan sonra kişiliğime yönelik yapılacak her türlü hakaret karşısında hakkımı hukuki yollarda arayacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.''
Barış elle oynayarak bir hata yapmıştır.Bunu yalnızca bir hata olarak kabul edelim.Çünkü kırmızı kart göreceğini hisseden Rijkaardda onu oyundan almayarak bir hata yapmıştır ve hata yaptığının farkındadır umarım Barışta hatasını anlar ve bundan sonra bir daha aynı hatayı yapmaz. Diyarbakır maçında hem hakem hem rakip oyuncular üzerine çok gitmiştir. O da bir anlık konsantrasyon kaybı ile hata yapmıştır. Ben tecrübesizliğine veriyorum ki Elano gibi tecrübeli bir Brezilya milli takım oyuncusu bile basit bir şekilde kırmızı kart görebiliyor. Dolayısı ile abartmamak lazım.
lincoln
puahahhahahahah
song
puahhahahahha
aykut
puahhahahah
umit karan
puhahahahha
mehme topal ve ayhan ne zaman banko oynadi.
sabri son 6 hafta dan baska ne yapmisti.
emre gungor ilk devre yoktu.
bunlar baris tan cok daha fazla katki yapti denip komik duruma dustun
baris 30 mac oynamis bu arada o sampiyonluk yili.
Sabri kadro dışı kalarak bayağı bir katkı yapmıştı o yıl.:ciftetelli:
Orta sahada her maç oynayan barıştı 10 kişi bir takım şampiyon olamayacağına göre. :cool:
Adam hayatında ilk defa kırmızı görmüş sen neden bahsediyorsun. Senin mantıkla düşünürsek Keita ve Elanonunda takımda yeri olmamalı. Kırmızı kart gördüler ya bir kere bundan sonra her maç görürler artık. Bunları bir hata, şansızlık, konsantrasyon eksikliği veya fazlalığı olarak görüyorum. Tabiki hatalar eleştirilecek. Herkes kendi yorumunu söyleyecek. Değilse bu forumların bir anlamı olmaz değilmi. Ancak eleştiriler hakaret sınırlarını da zorlamamalı.yav Rijkaard nereden bilsin o şekilde elle oynacağını hem niye almak zorunda her ilk 11 de oynadığı maçta Barışın kırmızı göreceği riskini mi düşünecek Rijkaard..![]()