#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

BARIŞ'TAN KÖTÜ HABER GELDİ

Galatasaray'da, Türkiye Kupası'nda penaltılarla Sivasspor'a elenmenin şoku yaşanırken, bir kötü haber de Barış Özbek'ten geldi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında dizinden sakatlanan Barış'ın, Kayserispor maçında oynaması zora girdi. Lig TV'nin haberinde, Sivas dönüşü çekilen Mr'ında sol dizinde ödem tespit edilen genç futbolcunun tedavisine hemen başlandığı da belirtildi.

Tedavisine hemen başlanan Barış'ın durumunun kritik olduğu ifade edildi. Doktorlar, genç futbolcuyu Kayserispor maçına yetiştirmeye çalışıyor

BARIŞ'TAN KÖTÜ HABER GELDİ

Galatasaray'da, Türkiye Kupası'nda penaltılarla Sivasspor'a elenmenin şoku yaşanırken, bir kötü haber de Barış Özbek'ten geldi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında dizinden sakatlanan Barış'ın, Kayserispor maçında oynaması zora girdi. Lig TV'nin haberinde, Sivas dönüşü çekilen Mr'ında sol dizinde ödem tespit edilen genç futbolcunun tedavisine hemen başlandığı da belirtildi.

Tedavisine hemen başlanan Barış'ın durumunun kritik olduğu ifade edildi. Doktorlar, genç futbolcuyu Kayserispor maçına yetiştirmeye çalışıyor

Kayseri'ye yetişemez çok zor.

Sezonun ilkyarısındaki gibi olmasında bikaç maç idare ederiz herhalde.

Çok korktum kötü haber deyince neyse bir iki maç idare ederiz diz dönmesi falan da yokmuş çok şükür...

En azından bizim bekledigimiz kadar degil :o

Kayseriden sonra sahalara dönmesi sevindirici

Daha kötü olur diye tahmin ettim bu haber güzel ona ihtiyacımız var Bordeoux maçında onun gibi basan savaşan adam lazım!

İlk yarı sakatlıktan dödükten sonra fırtına gibiydi.İnsallah bu seferde formsuzluğunu üstünden atar.Ve iyi bir dönsü yapar.

ben barışı çok beğeniyorum ve günümüz futboluna en yatkın isim takımımızdaki ancak sadece sağ iç için... sağ açık veya bekte hiç beğenmiyorum sivas maçını da barış ve m.topalın kötü oyunu yüzünden kaybettik bence ama çok da önemli değil ortaya çekersen manyak oynuyor

Barış olmayınca orta sahanın halini merak ediyorum!

Anti Barışcılar görmüştür umarım orta sahanın halini..

Evet Barış girdikten sonra gol yedik :) Barış girmese Baros o pozisyonda topun önüne atlardı belki :D

Nerenizle Maç izliyorsunuz?

Barış Girdikten Sonra yedik Demek Golü

Utanmasanız Kayserinin Golüne Barışta Sevindi Diyceksiniz

Orta Sahada Mehmet Topal,Barış Olmayınca Ayhanla Maç Çekilmiyor Bunu Hala Göremiyormusunuz?

Oyuna bir girdi pir girdi.. Darmadağın olduk girişiyle birlikte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt