#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

barış ın basit paslarda yapmaya çalıştığı artistlii anlamıyorum. 3 metre önündeki adama, yerden sağlam pas vermesi gerekirken, sola bakıp , topun dibine girerek paslar atıyor. hiç baskı yokken önüne döneceğine hemen geri pas yapıyor. ben barış ın bu takıma gerekli olduğunu hep savunan biriyim ama dün çok berbat oynadı.

Bu adam kalitesiz bir oyuncu ancak sanırım kendinin bu kalitesizligini bilmeyip kendini iyi bir futbolcu sanıyor öyle bir havası var sanki maclarda

Pas hatası yapabilir bu sorun değil ama çok lakaytça, Kelepçeli kazım gibi oynuyor.

Galatasaray gibi türkiyenin en büyük ,avrupanında sayılı takımlarından olan bir takımın futboldan sorumlu yöneticisi,teknik adamı Barış Özbeği nasıl transfer eder anlamakta zorluk çekiyorum.O zaman ben bu insanlara yani takımı yöneten otoritelere nasıl güvenebilirim.Ve er yada geç bu hataların sonuçlarını görüyoruz.Biz taraftar olarakta gerçekleri görmemek için çok uğraşıyoruz.

Alman ümit milli takımı oyuncusu genç bir adamı çok çok cüzzi bir miktara satın almak ne zamandan beri transfer hatası? Ki geldiği seneki şampiyonluğumuzda çok büyük katkısı vardı.

Geldiği sene

Yaptıgı sene

Oldugu sene

Yerden kalkabildigi zamanlar devamlı geriye pas atan bir adamdan G.Saray futbolcusu olmaz

Ben demiyorum onu Linderoth cok iyi futbolcu ama adam sanırım kronik sakat

Galatasaray gibi türkiyenin en büyük ,avrupanında sayılı takımlarından olan bir takımın futboldan sorumlu yöneticisi,teknik adamı Barış Özbeği nasıl transfer eder anlamakta zorluk çekiyorum.O zaman ben bu insanlara yani takımı yöneten otoritelere nasıl güvenebilirim.Ve er yada geç bu hataların sonuçlarını görüyoruz.Biz taraftar olarakta gerçekleri görmemek için çok uğraşıyoruz.

Ayni serkan calik gibi oda kallinin torpili ile alindi takima, sirf kalli istedi diye, bizim yöneticiler hic almanyaya gidipte bunlari izledigini sanmiyorum.

Kallide gider ayak iyi kazik atti bize...

Ne yapayım kafadan mı atıp tutayım hakkında? Geldiği sene katkı yapmış mı yapmamış mı? Olmayan şeyleri mi konuşuyoruz? Olabilir, kalitesini beğenmeyebilirsin ama 200.000 euro ya alınan adamlara yanlış transfer demek nasıl bir mantıktır, onu çözemiyorum işte? Serkan Çalık için de aynısı geçerli.

Ne yapayım kafadan mı atıp tutayım hakkında? Geldiği sene katkı yapmış mı yapmamış mı? Olmayan şeyleri mi konuşuyoruz? Olabilir, kalitesini beğenmeyebilirsin ama 200.000 euro ya alınan adamlara yanlış transfer demek nasıl bir mantıktır, onu çözemiyorum işte? Serkan Çalık için de aynısı geçerli.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında herkes bizim Barış'ımız eksik diyordu. Bugün ise kimse onu istemiyor. Bizim insanımız böyle boşuna dil dökme :)

Forma aşkıyla oynadığına inandığım önemli futbolcularımızdan biri geldiği günden bugüne sadece hırsı vardı büyük kulüpler hırs dışında teknik taktik oyun zekası olan futbolculara teslim ediliyor Barışa olan inancımı yitirdim. Üzgünüm Barış.

Kaliteli oyuncular olunca takımda Barış'ın tek taraflı oyunu numarasını kaybetmeye başladı.

Dün sitede sorun olmasa çok pis laflar hazırlamıştım Barışa ama şansa site açılmadı :p Adamda kabiliyet yok o ne yapsın istifa mı etsin :)

Bu kadar da büyütmeyin artık olayları.Dün takımda kim iyi oynadı KEİTA hariç.Hepsi berbattı.Eminim Aydın'ın kaçırdığı golü,Barış kaçırsaydı,Barış'a önyargısı olanlar ana avrat düz gitmişti çok eminim.Biz,bir zamanlar;Lukunkuları,Horvathları,Cihanları,Almaguer leri görmüş taraftarlarız.Eski günleri çabuk unutmayın.Kadronun değerini bilin.Kimde size Barış çok iyi futbolcu diyen yok ama takımın en hırslı,en çok koşan oyuncucu Barış ise,biraz saygı duyun artık.Gözümüzün önünde koskoca Aydın örneği varken..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt