#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Adamın maçta ortası yok, çalımı yok ama kanatta oynuyor kaç maçtır.

ikinci yari uzun zamandan sonra sag ic oynadi, insallah birdaha sag acik oynamaz

Yemin ediyorum bıktırdı beni.

Barış ön libero olarak bile sırıtırken bir de onu kanatta görmek cinayet gibi oluyor.Keita onun yanında Cristiano Ronaldo gibi kalır mübarek.

Rijkaard bana kalırsa Barış'a kendini bulabilmesi için yeterli şansı vermiştir. Halen umudunun olup olmadığı teknik bir karar elbette, fakat ben orta sahada baskı yapamadığımız ve üstünlük kuramadığımız maçlarda dinamizmiyle takıma bir şeyler katmasının daha doğru olacağını düşünüyorum. İlk 11 ve hele de kanatta başladığı maçlarda isteneni veremedi bugüne kadar ve bu yüzden taraftar nezdinde de kredisi çok az. Dolayısıyla Barış'tan maçın sonraki bölümlerinde faydalanmak, hem takım hem de kendisi için olumlu olacaktır.

Alalım bir savaşçı kaliteli zenci orta saha kurtulalım şu ucuz etin yahnilerinden yeter artık!

7-8 verebiliyoruz artık bir oyuncuya kıyalım paraya ciddi diyorum bu takımın adam gibi ön liberosu yok!

Bence Barış bu takımın ortasında oynayacak bir numaralı adamdır.Rijkaard sakatlıklardan ötürü sağ açıkta oynattı onu oda haliyle verimsiz oldu..

Bu adam için neden Türk Milli takımına alınımıyor diye tartışmalar yapılıyordu.O zamanlar orta sahanın ortasında çok iyi oynuyordu.Bi' kere adam sürekli koşuyor, bitmek bilmeyen bir enerjisi var, sert ve agresif oynuyor.Bu sezona kötü başlasada herşeye rağmen bilekleri iyi bir oyuncu, uzaktan sert şutlar çekiyor, sağ ve sol her iki ayağınıda kullanabiliyor.

Ama oda Uğur, Emre gibi mecburiyetten kendi mevkisinde oynamıyor.

Bence Barış bu takımın ortasında oynayacak bir numaralı adamdır.Rijkaard sakatlıklardan ötürü sağ açıkta oynattı onu oda haliyle verimsiz oldu..

Bu adam için neden Türk Milli takımına alınımıyor diye tartışmalar yapılıyordu.O zamanlar orta sahanın ortasında çok iyi oynuyordu.Bi' kere adam sürekli koşuyor, bitmek bilmeyen bir enerjisi var, sert ve agresif oynuyor.Bu sezona kötü başlasada herşeye rağmen bilekleri iyi bir oyuncu, uzaktan sert şutlar çekiyor, sağ ve sol her iki ayağınıda kullanabiliyor.

Ama oda Uğur, Emre gibi mecburiyetten kendi mevkisinde oynamıyor.

Tartışıldığı yok Barış Alman milli takımını seçmiştir.

Neyine guvenip secmis ki acaba

Türkiyede bile oynatmazlar Almanyada mı oynucakmış :D:D Ben buna ağzım haricindeki her yerimle gülebilirim.

bunları seyrederken acaba diyorum ; bende bu kadar antreman yapsam, bu kadar koşsam bir barış özbek olamaz mıyım.Benden senden ne farkı var şimdi bu adamın ? Bazen çok mu uçuk düşünüyorum diyorum kendi kendime..

bunları seyrederken acaba diyorum ; bende bu kadar antreman yapsam, bu kadar koşsam bir barış özbek olamaz mıyım.Benden senden ne farkı var şimdi bu adamın ? Bazen çok mu uçuk düşünüyorum diyorum kendi kendime..

45 gün fizik, 1 ay kondisyon, 15 gün falan da taktik çalışarak Barış'tan daha iyi oynarım ben. Bu kadar da iddialıyım.

45 gün fizik, 1 ay kondisyon, 15 gün falan da taktik çalışarak Barış'tan daha iyi oynarım ben. Bu kadar da iddialıyım.

Yorumlarında kendini beğenmişliği bu kadar öne çıkıyorsun, aynı durum sahada da "Herşeyin en iyisini ben bilirim" gibiyse benden sana tavsiye.

Senden top toplayıcı bile olmaz.

Antipatik kelimesinin ne anlama geldiğini S.Serhat Türkelle öğrendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt