Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Barış iki Mustafa bunların ikiside 11'de oynayınca maçı direkmen kapatıyorum.!
Adamın maçta ortası yok, çalımı yok ama kanatta oynuyor kaç maçtır.
Bence Barış bu takımın ortasında oynayacak bir numaralı adamdır.Rijkaard sakatlıklardan ötürü sağ açıkta oynattı onu oda haliyle verimsiz oldu..
Bu adam için neden Türk Milli takımına alınımıyor diye tartışmalar yapılıyordu.O zamanlar orta sahanın ortasında çok iyi oynuyordu.Bi' kere adam sürekli koşuyor, bitmek bilmeyen bir enerjisi var, sert ve agresif oynuyor.Bu sezona kötü başlasada herşeye rağmen bilekleri iyi bir oyuncu, uzaktan sert şutlar çekiyor, sağ ve sol her iki ayağınıda kullanabiliyor.
Ama oda Uğur, Emre gibi mecburiyetten kendi mevkisinde oynamıyor.
Tartışıldığı yok Barış Alman milli takımını seçmiştir.
bunları seyrederken acaba diyorum ; bende bu kadar antreman yapsam, bu kadar koşsam bir barış özbek olamaz mıyım.Benden senden ne farkı var şimdi bu adamın ? Bazen çok mu uçuk düşünüyorum diyorum kendi kendime..
45 gün fizik, 1 ay kondisyon, 15 gün falan da taktik çalışarak Barış'tan daha iyi oynarım ben. Bu kadar da iddialıyım.
45 gün fizik, 1 ay kondisyon, 15 gün falan da taktik çalışarak Barış'tan daha iyi oynarım ben. Bu kadar da iddialıyım.
Yorumlarında kendini beğenmişliği bu kadar öne çıkıyorsun, aynı durum sahada da "Herşeyin en iyisini ben bilirim" gibiyse benden sana tavsiye.
Senden top toplayıcı bile olmaz.