Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu beyler adam Almanya 3. Ligi'nden geldi.Ne bekliyordunuz ki bu adamdan?
Zaten kapasitesi belli.Hata Barış'ta değil onu takımda tutanda ve oynatanda.Biz buradan görebildiğimizi teknik ekip nasıl göremiyor anlamıyorum.
Yahu beyler adam Almanya 3. Ligi'nden geldi.Ne bekliyordunuz ki bu adamdan?
Zaten kapasitesi belli.Hata Barış'ta değil onu takımda tutanda ve oynatanda.Biz buradan görebildiğimizi teknik ekip nasıl göremiyor anlamıyorum.
Bütün yıldız oyuncularda Arsenal , Barcelona'dan çıkıyordu ya.
Bu kadar sığ bir cevap vermeden önce yorumumu okumayı,anlamayı deneseydin keşke.Benim yorumumda `` Bütün yıldız oyuncularda Arsenal , Barcelona'dan çıkıyor.`` mu yazıyor acaba?Almanya 3.Ligi'nden kaç tane genç yetenek çıkmış ki Barış da çıksın?Zaten 20-21 yaşında geldi buraya.Eğer çok yetenekli olsaydı Bundesliga takımları havada kapardı.Barış'ın kardeşi Schalke'de mesela yetenekli oyuncu olduğu için.Hem de daha 18 yaşında.Böyle oyuncuların bu takımda işi yok,olmamalı.Ben bir Galatasaraylı olarak tuttuğum takıma layık görmüyorum Barış'ı bu kadar basit.Yazılanı anlamadan cevap verme.Bu kadar sığ bir cevap vermeden önce yorumumu okumayı,anlamayı deneseydin keşke.Benim yorumumda `` Bütün yıldız oyuncularda Arsenal , Barcelona'dan çıkıyor.`` mu yazıyor acaba?Almanya 3.Ligi'nden kaç tane genç yetenek çıkmış ki Barış da çıksın?Zaten 20-21 yaşında geldi buraya.Eğer çok yetenekli olsaydı Bundesliga takımları havada kapardı.Barış'ın kardeşi Schalke'de mesela yetenekli oyuncu olduğu için.Hem de daha 18 yaşında.Böyle oyuncuların bu takımda işi yok,olmamalı.Ben bir Galatasaraylı olarak tuttuğum takıma layık görmüyorum Barış'ı bu kadar basit.
Kötü oynamadı Barış. Sallamayın adama. Kim şov yapmış orta sahamızda da barış'a laf ediyorsunuz?
Kötü oynadı veya iyi oynadı.Bu takımda oynayabilecek kapasitede değil.Ortasahanın şov yapamamasının en önemli sebeplerinden birisi Barış'tır bu arada.
Demekki bişey varda üzerinde ısrar ediliyor. Tabii sen koskoca Frank'tan daha iyi biliyosun laf söylenemez.
Hiç alakası yok onu söyleyeyimBu takımda oynayabilecek kapasitedeki Rijkaard koyuyor onu. Elano'nun basit top kayıplarını bu adama bağlamayın. Yukarıda Alllah var...