#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• profile_baris_b.webp
    profile_baris_b.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 80
Cevap: #8 Barış Özbek

Her maçta bunu izlemekten daha güzel işkence yöntemi olan var mı

yetenek sizsiniz türkiye'ye katılsa hiç bir şey yapmadan birincilik alacak süper yetenek.:D

yani 7 metre kale önünde o topu jo ya çarptırmak hakikaten büyük yetenek gerektiriyor.

Barış ile Aykutu vericen yanyana saç mankenliği falan yapsınlar :)

Toki stadımızı yapıyor,yollayın Barış'ı inşaata yardımcı olsun...

baris oynar yerden yere vurulur

sarp oynar yerden yere vurulur

ayhan oynar yerden yere vurulur

topal oynar yerden yere vurulur

anlamiyormusunuz? ne geciyor elinize elestirmekle hata bazilari elestirmeninde ötesine gidiyor

bu dördüyle sezon sonuna kadar mecburen idare edecegiz bize düsen nasil oynarsa oynasin desteklemek

cokmu zor?

Yahu beyler adam Almanya 3. Ligi'nden geldi.:)Ne bekliyordunuz ki bu adamdan?:oZaten kapasitesi belli.Hata Barış'ta değil onu takımda tutanda ve oynatanda.Biz buradan görebildiğimizi teknik ekip nasıl göremiyor anlamıyorum.

Yahu beyler adam Almanya 3. Ligi'nden geldi.:)Ne bekliyordunuz ki bu adamdan?:oZaten kapasitesi belli.Hata Barış'ta değil onu takımda tutanda ve oynatanda.Biz buradan görebildiğimizi teknik ekip nasıl göremiyor anlamıyorum.

Hamt Altıntopta 3.ligden cıktı ! Nasıl bir yorum her futbolcu direk avrupa'nın göbeginde yıldız olmuyor .

Bütün yıldız oyuncularda Arsenal , Barcelona'dan çıkıyordu ya.

Bütün yıldız oyuncularda Arsenal , Barcelona'dan çıkıyordu ya.

Yazılanı anlamadan cevap verme.:asd:Bu kadar sığ bir cevap vermeden önce yorumumu okumayı,anlamayı deneseydin keşke.Benim yorumumda `` Bütün yıldız oyuncularda Arsenal , Barcelona'dan çıkıyor.`` mu yazıyor acaba?Almanya 3.Ligi'nden kaç tane genç yetenek çıkmış ki Barış da çıksın?Zaten 20-21 yaşında geldi buraya.Eğer çok yetenekli olsaydı Bundesliga takımları havada kapardı.Barış'ın kardeşi Schalke'de mesela yetenekli oyuncu olduğu için.Hem de daha 18 yaşında.Böyle oyuncuların bu takımda işi yok,olmamalı.Ben bir Galatasaraylı olarak tuttuğum takıma layık görmüyorum Barış'ı bu kadar basit.

Yazılanı anlamadan cevap verme.:asd:Bu kadar sığ bir cevap vermeden önce yorumumu okumayı,anlamayı deneseydin keşke.Benim yorumumda `` Bütün yıldız oyuncularda Arsenal , Barcelona'dan çıkıyor.`` mu yazıyor acaba?Almanya 3.Ligi'nden kaç tane genç yetenek çıkmış ki Barış da çıksın?Zaten 20-21 yaşında geldi buraya.Eğer çok yetenekli olsaydı Bundesliga takımları havada kapardı.Barış'ın kardeşi Schalke'de mesela yetenekli oyuncu olduğu için.Hem de daha 18 yaşında.Böyle oyuncuların bu takımda işi yok,olmamalı.Ben bir Galatasaraylı olarak tuttuğum takıma layık görmüyorum Barış'ı bu kadar basit.

Demekki bişey varda üzerinde ısrar ediliyor. Tabii sen koskoca Frank'tan daha iyi biliyosun laf söylenemez.

Kötü oynamadı Barış. Sallamayın adama. Kim şov yapmış orta sahamızda da barış'a laf ediyorsunuz?

Kötü oynamadı Barış. Sallamayın adama. Kim şov yapmış orta sahamızda da barış'a laf ediyorsunuz?

Kötü oynadı veya iyi oynadı.Bu takımda oynayabilecek kapasitede değil.Ortasahanın şov yapamamasının en önemli sebeplerinden birisi Barış'tır bu arada.

Kötü oynadı veya iyi oynadı.Bu takımda oynayabilecek kapasitede değil.Ortasahanın şov yapamamasının en önemli sebeplerinden birisi Barış'tır bu arada.

Hiç alakası yok onu söyleyeyim:) Bu takımda oynayabilecek kapasitedeki Rijkaard koyuyor onu. Elano'nun basit top kayıplarını bu adama bağlamayın. Yukarıda Alllah var...

Demekki bişey varda üzerinde ısrar ediliyor. Tabii sen koskoca Frank'tan daha iyi biliyosun laf söylenemez.

mevcut ortasahalar içinde oyunun iki yönünde var olduğu için tercih ediliyor. meşhur tabirle box-to-box, teknik ve akıl anlamında berbat ama ortasahaya dinamizm katıyor, tercih edilmesinin sebebi bu.

Hiç alakası yok onu söyleyeyim:) Bu takımda oynayabilecek kapasitedeki Rijkaard koyuyor onu. Elano'nun basit top kayıplarını bu adama bağlamayın. Yukarıda Alllah var...

Elano'nun top kayıplarının en büyük sebebidir vasıfsız yeteneksiz ortasaha oyuncularımız siz ne kadar kabul etmeseniz de.Elano'nun özeti budur;
Bütün maç bunları yapabilecek oyuncularla yanyana oynaması lazım.Barış kesinlike bu tarz oynayabilecek kapasiteye,zekaya sahip değil.Topu Elano'ya verecek,boşa kaçacak tekrar alacak,Mustafa'ya tekte oynayacak vs.Bu tür işleri yapabiliyor mu?Hayır.Hocamızı katmaya gerek yok işin içine.Adam yokluktan oynatıyor Barış'ı Mustafa'yı.​

Dunga neden elanoyu oynaytıyo diyenler şimdi barışa futbolcumu diyor o zaman sizin tabirinizle Rijkaardta hoca değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt