- 3 Temmuz 2012
- 133.851
- 80.735
- 5.198
Badem bıyıgı var süpheli bakıyorumAdam yakışıklı la

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Badem bıyıgı var süpheli bakıyorumAdam yakışıklı la
Ellerine sağlık abi, özellikle de sahada istikrarlı olması ve futbol oynama hevesi çok önemli bence. Pozisyonu oldukça kafa karıştırdı taraftar için, bu başlıktan devam edebiliriz sen toparlayıp müsait olduğunda Suat abim ♥gercek sambaci aliyoruz . bu baglamda takdir ettim .
(nazarimda 708090lar brezilya oyuncu tipolojisinin ayri ayri dokunuslarinin oldugu adeta -> harmanlanip ,akabinde avrupa diyarin da ada ekolun de sentez edilip sunumu yapilip bize tam hazir seklinde gelisini izleyip keyif yapacagimiz bir ozne-gabriel sara . *mevkisini ayri bir mesaj da yorumlamayi dusunuyorum. asagidakiler tadimlik ortaya karisik .
nacizane gozlemim de ,izlediklerim arasindan : ada championship den 3 oyuncu peak cizgide idi son sezonu baz alirsam .
3u de bu donem transfer yaptilar.biri bize geldi (sao paolo b den bugune listemde olan gabriel), digeri kanat oyuncusu o da transfer yapti fey u17den bugune listemde olan summerwille, son oyuncu ise chelsea yapti.
ligde genel diger one cikanlar da elbet var, transfer olan da . ancak listemdekiler den baz alirsam usttekiler tarafim adina oncelik .
bizim aldigimiz oyuncu kanimca - *oynayabildigi mevkilerin den bagimsiz ; *olmus bir profil. $ konusuna takilmiyorum. oyuncunun peak de ilerledigi bir trend de >takiminin en kilit iki isminden birini alip getiriyorsun, uce bese vereceklerini dusunmek absurd olur. kaldiki farkli tarz sambaci bu,ozellikleri getirisi yuksek saha ici . kullanamazsak yazik olur orasi ayri .
bu aldigimiz oyuncu nacizane sevdigim jenereler den ozellikle bold 90lar ,,, diger yandan ,gorunum ve sut atma sevki ve sayisi ,kondisyon ve fizik kullanimi dolayli kismen sonraki donemdeki hulk'u cagristiran nuanslar-
*geleneksek brezilya familyasindan islenmis yetenek....
kanimca bizle mayasi tutacak, tutmali da . >
cunku, konsantre bir icgudu ve adanmislikla saha da oyuna kendini veriyor. bunun karsiligini ilk yurtdisi deneyimin de ada futbolu ,farkli oyun anlayislari ,oralara adapte olma adina zor mense olarak bilinen brezilyali yetenek bi nevi hem farkli oyun duzeni hem soguk hava vs iklimin de basariyla kanitladi. darisi uzerine ekleyerek bizle beraber ilerlemesi .
bu arada ,uzun sureli imza konusu da mantikli olmus .
@Aras Şimşek arascim , ustteki mesaj telafi degil . daha detaylisini ekleyecegim ,hastalik tam gecmedi halen ateste yaziyorum bu satirlari .
senin 8,5 mevki yorumunu ayri baslikta mi yoksa burada mi yorumlayalim ?
bu mesajimin giris parafinda *bu noktaya dikkat cektim. mevki belirtmedim.
detayli yoruma dokulesi bir durum kanimca.
saygi ve selamlar.