- 3 Haziran 2015
- 53.816
- 61.797
- 3.963
Hooop yedek takım yeleği gecirmisler hemen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki hep yedek kalır bilemezsin. Zaha gibi kafaya takmasinHooop yedek takım yeleği gecirmisler hemen
Ben hoca olsaydım son jk macina reaksiyon olarak radikal kararlar alırdım mesela çünkü senin bir otoriten olmalıBelki hep yedek kalır bilemezsin. Zaha gibi kafaya takmasin
Hepsini yaparda ilk dediğini yapamaz. Yoksa icardi kadro dışı bırakır hocamiziBen hoca olsaydım son jk macina reaksiyon olarak radikal kararlar alırdım mesela çünkü senin bir otoriten olmalı
Icardi Out Bats In
Kaan out Jelert In
Ziyech out Baris in
Kerem out Zaha in
Berkan sol bek
Sara 8
Gibi
'Gelenin öncelikle formayı alması gerekir' mantığıyla yaklaşıyor.Hatay maçında direkt sahaya atılmalı. Takımı tanımıyor, sadece birkaç antrenmana çıktı klişesine girmez umarım hoca. Herkesin gönlünü edeyim derken kimseyi memnun edemiyor sonra.
Performans varsa versin o mesajı da ortada öyle bir performans yok. Üretmemiz gereken anlarda orta saha fazlasıyla kısır. 18 verdiğin oyuncuyu da direkt sahaya atarsın yani diğerleri daha çok çalışıp alsınlar formayı alabiliyorlarsa.'Gelenin öncelikle formayı alması gerekir' mantığıyla yaklaşıyor.
Orada oynayan diğer oyunculara 'sizi yok saymıyorum, siz performansınızla formayı kaybediyorsunuz" mesajı veriyor takıma sürekli Buruk.
Ama 5-0'lık skor sonrası bahanesiyle bu maçlık direkt 11'e atabilir.
Acayip heyecanlandırıyor beni
İnş şapa oturmayız videolardakinden kel alaka biri çıkmaz
Kenarda beklemez abi o zaman diye umuyorum.5 6 gün önce mac yapti adam.Daha haziri görulmedi takimda.