#8 Gabriel Sara

Belki hep yedek kalır bilemezsin. Zaha gibi kafaya takmasin
Ben hoca olsaydım son jk macina reaksiyon olarak radikal kararlar alırdım mesela çünkü senin bir otoriten olmalı

Icardi Out Bats In
Kaan out Jelert In
Ziyech out Baris in
Kerem out Zaha in
Berkan sol bek
Sara 8

Gibi

Ben hoca olsaydım son jk macina reaksiyon olarak radikal kararlar alırdım mesela çünkü senin bir otoriten olmalı

Icardi Out Bats In
Kaan out Jelert In
Ziyech out Baris in
Kerem out Zaha in
Berkan sol bek
Sara 8

Gibi
Hepsini yaparda ilk dediğini yapamaz. Yoksa icardi kadro dışı bırakır hocamizi

Hatay maçında direkt sahaya atılmalı. Takımı tanımıyor, sadece birkaç antrenmana çıktı klişesine girmez umarım hoca. Herkesin gönlünü edeyim derken kimseyi memnun edemiyor sonra.

niyeyse acayip iyi his veriyor bu çocuk bana. kanayan yaramıza merhem olacak diye çok inanıyorum

Okan hoca yeni gelen oyuncuları hemen oynatmıyor bırak hocam bu inadı oyuncular sakat değil ise koy oynat bizde izleyelim

Hatay maçında direkt sahaya atılmalı. Takımı tanımıyor, sadece birkaç antrenmana çıktı klişesine girmez umarım hoca. Herkesin gönlünü edeyim derken kimseyi memnun edemiyor sonra.
'Gelenin öncelikle formayı alması gerekir' mantığıyla yaklaşıyor.

Orada oynayan diğer oyunculara 'sizi yok saymıyorum, siz performansınızla formayı kaybediyorsunuz" mesajı veriyor takıma sürekli Buruk.

Ama 5-0'lık skor sonrası bahanesiyle bu maçlık direkt 11'e atabilir.

'Gelenin öncelikle formayı alması gerekir' mantığıyla yaklaşıyor.

Orada oynayan diğer oyunculara 'sizi yok saymıyorum, siz performansınızla formayı kaybediyorsunuz" mesajı veriyor takıma sürekli Buruk.

Ama 5-0'lık skor sonrası bahanesiyle bu maçlık direkt 11'e atabilir.
Performans varsa versin o mesajı da ortada öyle bir performans yok. Üretmemiz gereken anlarda orta saha fazlasıyla kısır. 18 verdiğin oyuncuyu da direkt sahaya atarsın yani diğerleri daha çok çalışıp alsınlar formayı alabiliyorlarsa.

Acayip heyecanlandırıyor beni

İnş şapa oturmayız videolardakinden kel alaka biri çıkmaz

musterih ol sevgili ali. cok saglam bir oyuncu alindi. onceki yorumumda da belirttigim gibi - oyuncu nun bold kaliteli ozellikleri var, bunlari sahada yaparken diger oyuncular kendisine sekte vurmamali.

ornk ; duran toplari cok iyi kullanir, bizim takimda kim duran topcu((frikik,korner) acikcasi halen muamma. kerem akturkoglu nun her duran topa gitmesi ve kullanmasi bizim takim ozelin de en absurd durum bu konu da. sergio nun bu yonu iyidi,onu ilk sezon ortalarinda pasifize ettiler, derken demribay geldi , degismli o,kerem duran toplari kullaniyorlar.... ziyech varsa o da basa geliyor.

net bir 1.isim belli olmali aciklanmali. penalticimiz kim ? bu da ayri belirsizlik. icardi varsa o, yoksa kim,kim gelirse......

velhasil, gabri her turlu duran topta klastir. hoca degerlendirecekse bu yonunu, o zaman idman da bunu genel oyunculara da deklare etmeli. saha da net olmali bu tur isler.

@Celal C. Agar o tur dar alan kendi ekseni slalol ve driftleri elit seviye de yapar. onceki detayli mesajim da bu noktaya bold vurgu yapmistim.

taze bizle vidyo bu baglam da meydana gelmesi de _guzel bir tesaduf olmus nacizane mesajim uzerine...

saygi ve selamlar.

Gabriel Sara hayırlı olsun. Brezilyalı ve Solak bir 8 numaranın tutmama şansı yok, kaldıki gol ve asist miktarı çok yüksek bir oyuncu. 25 yaşında, şut ve pas kalitesi üst düzey. Hızlı oyuncu ve yumuşakda bir oyuncu değil. Hem 8, hatta UCL de 10 oynar. Hoşgeldin Sambacı FB_IMG_1723042426244.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt