#8 Gabriel Sara

Bu da bitti

Sırada kim var acaba

Banko lemina diyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sallandığı kadar kötü değil bence de. €23m harcandığı için beklentinin yüksek olması ise doğal, çok daha iyi olmalı şu anki halinden

Ayrıca bence de OB ve kurmayları yerine düzgün bir teknik ekip gelse performansını ciddi yükseltir. Ancak öte yandan kendisi yaşı ve kariyerinin kalanı düşünüldüğünde ekstra çalışıp OB'ye rağmen üstüne koyarak gitmeli. Boey ve Barış-Yunus gibi

Tam bir felaket.

Taraftar zoruyla da ileride oynatildi, rakip arasinda kayboldu. En iyi oynadigi yer defans hattinin onu.

Herkesin hayalinde Lemina’nın Torreira’yı kesmesi var ama Sara’yı çok net kesecek.

Sara 1.5 aydır sıfır.

Bu şekilde devam edemez.

Yunus ile 2 maç daha bakarız ama sonrası yedek olur.

Şu konulara gidip whoscored ratingi falan atmayın ya

Bir kere oradaki metrikler çok eksik ikincisi oyuncular bilerek o metriklere oynuyor ama sonuç sıfır.

İkili mücadele kazansın, %80 pas yüzdesi olsun 7 alıyor zaten

Dikine aksiyon, kilit pas olmasa da oluyor hadi abi ya

Okan Buruk antremani yiyip dagilan adamlara bir yenisi eklenmis gibi. Son bir kac mactir dokuluyo malesef.

Ilk yarinin en kosan adami.
Ben anlamadim bu arkadasi bu aralar, ince isleri yapabilen bir tip ama sanirim fiziki dusus o kadar fazla ki yapamiyor ince isleri.
Bir pozisyonda 3 kez topa vurup pas vermeye calisti rakip alaninda, 3'unde de topu iskaladi ve sonra top kaybi yasadi.
Tamamen fiziksel bir konu, hocamiz bu duruma ciddi bir sekilde bakmali.

Hiç sakatlık yaşamamis adam sakatlandi iyi şekilde de dönemedi. Olur böyle şeyler düzelecektir.

UMarım yanılıyorumdur ama sanırım 1 sezonluk chanpionship oyuncusu. Parladı ve bitti. Yaptığı hiçbir şey yok.

Ben sana söylimm bu şekilde brezilya milli takiminda formayı unut. Bu sekilde olmaz benden demesi.

Dün hücuma yönelik oynayan tüm oyuncularımız gibi sönüktü.

Maalesef kendisi sakatlıktan hiç iyi dönemedi.

Dün maçın ilk yarısında bence iyiydi, güzel paslar da dağıttı. Ancak 2. yarı pili bitti, çıkacak koşacak gücü kalmadı. Oyundan çıkması çok doğruydu.

Şimdi Kasımpaşa maçına kadar özellikle dinlendirilmesi gereken futbolcu. Gerekirse de ilk yarı oynamasın, 2. yarı maça dahil olsun.

Bu arada yediği iğnelerden dolayı da çok fazla ödem var vücudunda. Bu da haliyle daha ağırlaşmasına sebep oluyor.

1-2 maç dinlenmesi lazım. adam tam hazır olmadan sahaya attık. 1-2 maç torreira-lemina-mertens yapabilir hoca.

Geri
Üst Alt