#8 Gabriel Sara

Vay arkadas 20 milyonluk tarihimizin en pahali transferi bizim emre colak kadar top oynuyor oynamiyor

Zamaninda bizz belhandayi begenmiyorduk ama bu saranin on numaraligi belhandanin bile yarisi etmez

Alıp döndü mü şimdi bırakır ara pası diye beklerdim şu anda dönene kadar mevsim değişiyor bir an önce toparlanmalı ...

Sac modeli dusunmektem futbolu mu unuttun brezilyali kardesim ne oldu yav sana

Yok okan buruk bunuda köreltti, yok çalışmıyor yok yok sakatlıktan yeni çıktı sürekli mazeret. tabii ki kötü oyuncu değil fakat 20 milyona çok daha iyi oyuncu alınabilirdi. Bence kendisinden beklentileri düşürün.

Takımda herkes potansiyelinin altına düştü. İyi çalışmıyorlar, oynanan futboldan anlaşılabiliyor.

Kimse ne oynadığını bilmiyor .
Bireysel kim ne oynarsa o .
Sadece Sara düşse eyvallah da uzun top osimhen başka taktik yok.
Osimhen de düştü torrera da frankowski geldi adam ne oynadığını bilmiyor .
O yüzden Sara üzerinden gitmemek gerek bu konuya

kotu mertens bundan iyi gorunuo gozume

O derece berbat durumda

Morata gelince tahminim hoca yine 3luye gececek ve Sara boyle devam ederse kesilir.

Kötüydü fakat fb özel önlem almıştı her topu aldığında 2-3 kişi bastılar. Yunusla aynı anda sahada görmek isterdim. Hücum hattı köreldi.

Birader top oynayacak mısın polis mi çağıralım, sakatlıktan döndün anladık.

Ne yiyip içiriyorlarsa Florya'da şu adama yaramıyor. Tamir etmeliler.

Fizigini toparlamayadi adam sakatiktan sonra izin verirseniz form tutacak.Hic degismiyoo bu taraftar profili yaw.

Dün özelinde yeterince eleştirimi yaptım

Ancak bir pozisyon var hatırlatmak lazım;

Duran topta Sanchez’in ayağına muazzam top kesti ama Sanchez her nedense vurmak yerine çok saçma bir şekilde ayağını uzatmadı ya da geri çekti

Sanchez sadece dokunsa o pozisyon %90 goldü

Sakatlık sonrası inanılmaz düştü. Kaçak dövüşüyor, sorumluluk almıyor. Saçma sapan top kayıpları da eklenince iş içinden çıkılamaz hale geldi.

Sakatlığa sebep olan maç da maç olsa, işe yaramaz kupanın dandik maçı. Yazık oldu ya

Dün özelinde yeterince eleştirimi yaptım

Ancak bir pozisyon var hatırlatmak lazım;

Duran topta Sanchez’in ayağına muazzam top kesti ama Sanchez her nedense vurmak yerine çok saçma bir şekilde ayağını uzatmadı ya da geri çekti

Sanchez sadece dokunsa o pozisyon %90 goldü
sari karti almisti sanirim coktan cekindi bence skiniara dokunsa aninda kendini yere atacak

Geri
Üst Alt