#8 Gabriel Sara

Sara ya soruyorlar nerde daha etkili oynuyorsun ?

10 numara mı 8 numara mı..

8 numara da daha iyi oynuyorum daha çok top geliyor pas alışverişini daha çok yapabiliyorum.

Kaleyi şut imkanı daha fazla oluyor..

Sakatlanmadan önce 8 numara oynuyordu daha sonra mertens in yerine geçti etki alanı daraldı

Mertens in yerine Toreria toreria nın yerine yani Lemina nın yanına Sar olmalı

Ama bunu bile süzemeyecek bi hocamız var

En kötü düşmeyen Sergio olur diyordum onu bile mumla aratıyor. Özellikle defansta çok net müdahaleri vardı o da gitti. Artık anlamıyorum. Mertens, Sara, BAY filan bu kadar keskin düşüşler normal değil.

8 numara da daha iyi oynuyorum daha çok top geliyor pas alışverişini daha çok yapabiliyorum.

Sakatlanmadan önce 8 numara oynuyordu daha sonra mertens in yerine geçti etki alanı daraldı

Altı üstü 20 dakika ve 70 dakika 10 oynadı

Torreira’nın oyun kurucu pozisyonunda ne işi var bir tek onu anlamadım

En kötü düşmeyen Sergio olur diyordum onu bile mumla aratıyor. Özellikle defansta çok net müdahaleri vardı o da gitti. Artık anlamıyorum. Mertens, Sara, BAY filan bu kadar keskin düşüşler normal değil.
O kadar değil. Sergio ile de kıyaslamayalım

Tuaf olan bizde inanilmaz düsüs yasayan oyuncular bir daha kendini bulamiyor, teknik ekip bir ise yaramiyor bu konuda. Oyuncuda hangi sebepden dolayi olsun kendini birakinca bitti bu sekilde devam ediyor.

Sara konusunda Keramettin adminin bana verdiği bir öğüt geldi aklıma..

"forum bir futbolcuyu ne kadar fazla yüceltiyorsa, günü geldiğinde onu en ağır şekilde eleştirecektir dee" demişti.

o zamanlar başka başka şeylerde demişti ama ben futboldan sıkıldığım için hiç dinlemedim. bir bu kalmış aklımda..

Deep playmaker oynamali leminanin yaninda önceki oynadigi oyun. 10 noda isi yok. Onun icin torreirayi kesecen. Bunuda hoca yapmaz.
Torreiranin kosarak pres yapmaktan fazla bi artisi yok. Artik onuda zorla yapiyor. Ben önceden kac defa yazdim orta sahaya kesici bi orta saha lazim diye. Lemina tam onun karsiligi. Simdi sarayla birbirini tamamlayan orta ikili olabilirler. Önlerine bi 10 no sart metensin genc versiyonu.

Deep playmaker oynamali leminanin yaninda önceki oynadigi oyun. 10 noda isi yok. Onun icin torreirayi kesecen. Bunuda hoca yapmaz.
Torreiranin kosarak pres yapmaktan fazla bi artisi yok. Artik onuda zorla yapiyor. Ben önceden kac defa yazdim orta sahaya kesici bi orta saha lazim diye. Lemina tam onun karsiligi. Simdi sarayla birbirini tamamlayan orta ikili olabilirler. Önlerine bi 10 no sart metensin genc versiyonu.
Torreira takımın pas yüzdesi en yüksek oyuncusu. Zaten pas yüzdesi kötüyken, en iyi pas yapan oyuncuyu çıkarmaz.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira takımın pas yüzdesi en yüksek oyuncusu. Zaten pas yüzdesi kötüyken, en iyi pas yapan oyuncuyu çıkarmaz.

Pas yüzdesi elbette bir gösterge ama her şey değil bence.

Zira atılan, denenen pasın niceliğinden çok niteliği önemli.

Mesela bugün Kevin De Bruyne'yi koy 10 numaraya, daha düşük pas yüzdesiyle oynar ama attığı paslar da pastır yani. Seni net şekilde gole götürebilir.

Yanındaki adama pas vermek de pas, 20 metrelik ara pası denemesi başarılı olursa o da pas.

Dün 10 no falan oynamadı, hocanız açıkladı Lemina 6, Sara ve Torreira sol iç, sağ iç rolüyle oynadı diye. Kısacası sağ iç oynadı.

6 no falan da oynamamalı, Xhaka gibi bir oyun görüşü ya da playmaker özelliği yok, ekstrası gol atmak, önceki takımında 13 gol 14 asistle oynadıysa bu özelliğini öne çıkaracaksın, defansif yanı zaten çok iyi değilken ne 6 nosu.

Rezalet oynamasını aklamaya çalışmaya devam edin az kaldı elinizde done de kalmayacak böyle giderse.

Yahu en basiti Alkmaar maçında Sara'nın 70 dk atamadığı ara pasını girdi Berkan attı, şu ayaksız dediğiniz Berkan.

Dün 10 no falan oynamadı, hocanız açıkladı Lemina 6, Sara ve Torreira sol iç, sağ iç rolüyle oynadı diye. Kısacası sağ iç oynadı.

6 no falan da oynamamalı, Xhaka gibi bir oyun görüşü ya da playmaker özelliği yok, ekstrası gol atmak, önceki takımında 13 gol 14 asistle oynadıysa bu özelliğini öne çıkaracaksın, defansif yanı zaten çok iyi değilken ne 6 nosu.

Rezalet oynamasını aklamaya çalışmaya devam edin az kaldı elinizde done de kalmayacak böyle giderse.

Yahu en basiti Alkmaar maçında Sara'nın 70 dk atamadığı ara pasını girdi Berkan attı, şu ayaksız dediğiniz Berkan.
3. yılımız her yıl tek tek oyuncu suçlanıyor ve bize gelmeden önce bam güm oynayan fiziği yerinde olan neredeyse her oyuncu hem fiziksel hem oyun gücü olarak düşüyor tamamen okan buruğun suçu benim futbol anlayışıma göre.

Sag sola garanti pas atmakla yüzden yüksek olur ama takimi ileriye tasimaz. Sara form düsüklügü yasamasa en iyi ikili lemina sara olur, önlerine genc saglam mertens gibi yorulma bilmeyen bi 10 veya 9,5 diyelim.

Geri
Üst Alt