#8 Gabriel Sara

Şu an büyük takımlara karşı Icardi‘den daha çok zarar veriyor. Icardi’den bir beklentin yok sonlarda sahaya atıyorsun bu beklenti ile oynatılıyor fizik gücü yetmediği için bir kişi eksik kalıyorsun. Atletizmi sıfır vaziyette

Acilen Sacha gibi Barış gibi özel bir ekip tutup onlarla çalışmalı. diğer türlü ciddi olarak formayı kaybeder

Bu herif oynarsa 6 oynar, 8-10 oynayacak atletizm ve çabukluk yok. Dönene kadar mevsimler değişiyor. Sırtı dönük oynamayı da bilmiyor. Çöpe atılan 20 milyon Euro resmen. Yazık.

Ancak Lemina'nin yedegi olarak devam eder. Eger iyi bir teklif gelirse satilmali.

1 senedir çok vasat. Duran topları mükemmel kullanması dışında neredeyse katkısı yok.

Kendisi artık takım için alternatif bir yedek pozisyonunda

Geride oynadığın da daha etkili oluyor. 8 no kendisi, 10 no bölgesinde çevikliği olmadığı için sırıtıyor.

Birader çok yoruyorsun ya. Her geçen gün ümidim biraz daha azalıyor.

Ben yine yetenek setinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum olay tamamen fiziksel.

Bence çalışmamayla veya kendine düzgün bakmamayla alakalı.

10 numara da oynayamaz, oynamıyor. Çevik, hızlı değil. İngiltere de kanat oynarken sırıtmayan adam burda bitti. Takım hepsi uçar kaçarken bu geriledi, kendi bireysel tembelliği çok net. 8de de içerde Anadolu takımlarına karşı oynar ancak, ama bence 2 defansif orta saha düzeni takımda oturmalı ve her maç öyle oynamalıyız. En az zararla satılması gerekiyor, bizim oyun düzenine uymuyor. Saradan çıkıp bir defansif bir ofansif orta saha almak lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün ki maçta bende eleştirdim ama bu adam 10 numarada oynayamıyor mertens, ilkay yada yunusun görevini ustlenemiyor.
Okan hoca 3 lü orta sahayı tercih etmiyor Dün birçok kez sağa sola deplase oldu ama nafile bu adamdan faydalanacağımız tek yer derin oyun kurucu.
Hemen çöp ilan edenler gerçekten saçmalıyorlar kesinlikle iyi oyuncu

Dün ki maçta bende eleştirdim ama bu adam 10 numarada oynayamıyor mertens, ilkay yada yunusun görevini ustlenemiyor.
Okan hoca 3 lü orta sahayı tercih etmiyor Dün birçok kez sağa sola deplase oldu ama nafile bu adamdan faydalanacağımız tek yer derin oyun kurucu.
Hemen çöp ilan edenler gerçekten saçmalıyorlar kesinlikle iyi oyuncu
İyi oyuncu dediğin orta sahada hangi rolde oynatırsan oynat benzer performansı verebilen adamdır. Örnek olsun diye söylüyorum; Hakan mesela. 6-8-10, üçlü, dörtlü fark etmez, her sistemde, her mevkide şov yaptı herif kariyerinde. Sara hakkında kendi yazdığınla zaten iyi oyuncu olmadığını itiraf ediyorsun. Defolarını tolere etmek için en kendisine uygun sistemde ve oyuncularla oynasa dahi en iyi ihtimalle vasat birisi.

Bunu devrede okutup salai gibi diri ancak hayvan gibi yeteneği olan bir herife tüm parayı sıkmak suretiyle bu problemi bertaraf ederiz.

10 olmuyor, 6-8 oynar deniyor da bu hımbıl haliyle ne Lemina' nın, ne de Torreia' nın yerine gönül rahatlığıyla sahaya sürülebilecek oyuncu değil maalesef. Bunu gördüğüm için olgun ya da genç, pahalı yahut ucuz ve gelişime açık bir 6-8 transferini mutlak gereklilik olarak gördüğümü ifade etmiştim hep. Kaan' ın temposu düştü, Berkan yetersiz ve hoca tutmuyor zira. ''Hiçbir şey bilmiyorsan, Maestro' yu al geç'' demiştim; 2 milyona mı ne transfer oldu çocuk, maaşı kaç para olabilir? Böyle maliyetli takım için o rakamın hepsi zarar yazsa ne olurdu sanki?..

1762532418434.webp

bir ara brezilya milli takımı falan konuşuyorduk , geldiğimiz noktada, suriye milli takımına bile seçilemeyebilir. takımımız o kadar tempolu oynamaya alıştı ki, saranın da düşüşüyle çok gözden düşmeye başladı. umarım aldığımız paralara satar yerine bize uygun bi orta saha alırız

Şu adamdan almamız gereken verimi alsak çok şey farkedecek de olmuyor.

Gole yakın orta sahamız oldu diye sevindik adam bizde pısırık kaldı.

Bunun yerine Wendel'i alsak ne olurdu acaba. Geçen yıl 27 maçta 2 gol 13 asist yapmış. Bu yıl da 12 maçta 3 asisti var.
görsel_2025-11-07_222851310.webp

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt