#8 Gabriel Sara

3 sezondur diyoruz torreira yanına lemina tarzı kesici, mücadeleci bir 6 numara lazım diye, yoksa bizim ortasaha defansif olarak yumuşak kalıyor. Lemina geldikten sonra avrupa maçlarında savunma direncimiz arttı

İnanılmaz kötü oyununu geçtim 10 numaraya geçince ön alan presinide bozdu tutarı yok gibi şu saatten sonra, takım içinde çok seviliyor gibi ama devre arası daha iyisi alınır umarım.

Norwich'te tam olarak ne oynuyordu bu eleman? Fernandes gibi bi sey degil miydi?

g.tepe sonrası umutlanmıştım ama olmayacak gibi.Ajax maçında amatör topçu gibiydi

10 Milyona falan satabilsek keşke.

g.tepe sonrası umutlanmıştım ama olmayacak gibi.Ajax maçında amatör topçu gibiydi
O maç sonrası da yazmıştım, boşa seviniyorsunuz muhtemelen önümüzdeki 5 maç yine arazi olacak diye. Bu herife karşı hala umudu olan varsa, umut öldürür arkadaşlar. Olmayacak duaya amin demeye gerek yok. Olmadı ve olmayacak. 20 milyon şu ana kadar bize girmiş görünüyor, onu nasıl çıkaracağız asıl mevzu bu olmalı bundan sonra.

O nasıl olacak ki, 3. takımda oynayabiliyor mu?
Onu hiç bilmiyorum valla sanki değişmişti o kural ama yeni halini bile bilmiyorum, flamengoda oynadığı aklımdan çıkmış direkt ama yıl içinde miydi sezon içinde miydi onu da hatırlamıyorum , en iyisi hiç bulasmamak 15 verip alsınlar direkt

1762549981125.webp

10 numarada olmuyor diyorsunuz ama unutan varsa ilk haftalarda hatırı sayılır sayıda pozisyona girip atamamış idi.
Oynayamıyor ama pozisyonlara da girmişti. Şimdi neredeyse pozisyona da hiç giremiyor. Şut çekme iştahı da yok. Çok garip bir karakter

10 numarada olmuyor diyorsunuz ama unutan varsa ilk haftalarda hatırı sayılır sayıda pozisyona girip atamamış idi.
Oynayamıyor ama pozisyonlara da girmişti. Şimdi neredeyse pozisyona da hiç giremiyor. Şut çekme iştahı da yok. Çok garip bir karakter
Göztepe maçında çok iyi maç çıkardı bence. Gol atmasının dışında oyuna katkısı da yüksekti. İyi oynadığı maçlarda bile hoca ilk onu çıkarıyor oyundan Icardi oynatma sevdasına. Sene başından beri zaten düzenli bir şekilde oynamıyor. İlkay oynadı çoğu maçta oynaması gereken maçlar oldu. Mesela Başakşehir maçında İlkay ile çok iyi anlaşmışlardı. Ligde fizik kapasitesi düşük takımlara karşı bence 8 numarada muhakkak oynamalı. Sara'ya kötü oyuncu diyemem. Faydalanmayı bilmek lazım.

Kendinizi bu arkadaşın aslında fena topçu olmadığına inandırmak istiyorsunuz ama gerçeği söyleyelim bir kez daha; yetersiz ve kötü bir oyuncu ve 3-5 maç daha oynadıktan sonra eleştirilerin şiddeti daha da artacak. Olmayacak duaya amin demeye çalışıyorsunuz.

Kendinizi bu arkadaşın aslında fena topçu olmadığına inandırmak istiyorsunuz ama gerçeği söyleyelim bir kez daha; yetersiz ve kötü bir oyuncu ve 3-5 maç daha oynadıktan sonra eleştirilerin şiddeti daha da artacak. Olmayacak duaya amin demeye çalışıyorsunuz.
Orta sahada görev alan ve banko oynayan kötü bir oyuncu ile bu ligde şampiyon olamazsın. Yetersiz kaldığı anlar olmadı değil ama kötü oyuncu diyemezsin. Angelino da kötü oyuncuydu bizdeyken market değeri 8 milyon euro idi ama şu an vermiş olduğu performans sayesinde 20 milyon euroyu görmüş durumda.Bizim takım içinde Sara kadar katkı vermiyordu, kötü oyuncu diyenler oldu ama kötü oyuncu değildi.

Geri
Üst Alt