#8 Gabriel Sara

Ozan tufanın kariyer gol rekoru kırdığı ligden istatistiksel rakamları ciddiye alamıyorum

25 yaşında brezilya milli takımı ile uzaktan yakından alakası olmaması,ingiltere alt liginden gelmesi,kulüp tarihinin en yüksek bonservisinin verilmesi ve kendisi için net bir mevki söylenememesi bu transferi tam olarak sürpriz yumurtaya çevirmiş durumda

Jelerte pahalı diyorduk ama 21 yaşında üst seviyede bir çok maça çıkmış olması nedeniyle zarar etme ihtimalinin çok az olduğu bir transfer

Gabriel sara çıkacak oynayacak ve kendini kanıtlayacak

Çok pahali ya. En pahali transferimiz bu mu olmaliydi simdi? Şaka gibi! Yonetim istifa! Okan istifa!

GUNG_brW0AA_eIf

Hayırlı uğurlu olsun. Allah, sakatlık kaza bela vermesin. 🧿

Umarım kötü oynadığında bonservis parası üstünden eleştirilip bu rakamın altında ezilip öz güven kaybı yaşamaz.

Statta kendi oyuncusunu ıslıklamak için birbiri ile yarışan güruhun önüne atılırsa büyük sıkıntı olur.

Son düzenleme:
GUNG_brW0AA_eIf

Hayırlı uğurlu olsun. Allah, sakatlık kaza bela vermesin. 🧿

Umarım kötü oynadığında bonservis parası üstünden eleştirilip bu rakamın altına ezilip öz güven kaybı yaşamaz.

Statta kendi oyuncusunu ıslıklamak için birbiri ile yarışan güruhun önüne atılırsa büyük sıkıntı olur.
Hocanin memişler yine başrolde :d

Bence gobegi ice cekiyor foto durumlarinda. Onunda payı var bu goruntude

Bu bi baş kaldiridir :d

Yakinda bagimsizlik ilan ederler

Hangi proje ya bu columbus projesi mi

Bizimkilerin dakikası dakikasını tutmuyor ne projesi baboş

Bu cenkle ibodan korkulur valla iyi keklemişler bu vatandaşı

Championship oyuncusunu proje kisvesi altında kulübümüze katan cenk ve ibrahim beylere teşekkür ederiz

Su gulec yuzlu ercel oglana guzel bir karsilama yapamadik. Mac yüzünden havaalanına da gidilmedi. Hezimet ile adam kaosa geldi resmen. Ustune instagram yasagi, hayvan cinayeti yasası vs derken nereye düştük demez umarım.

UA simdiden bu delikanlının kuzucugunun dünyaya gelişi icin özel birseyler hazırlasın bari de cifte karşılama olsun.

Kıçı kırık ligimizde, sakat olmamak oynamak için yeterli. Takımı tanımıyor yalanlarını duymak istemiyorum.

Geri
Üst Alt