- 16 Haziran 2010
- 191.000
- 133.805
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her halukar da *sara rakip -cs >uzeri >yakini >ici -baglamin da kumelendirilmeli .Barışın orta sahaya daha yakın olduğu, zahanın da kaleye daha yakın olduğu asimetrik bir düzen de olabilir. Daha çok özgürlük tanıyacağımız orta sahayı da barışın kanadına yakın dizebiliriz. Boey gibi bir canavar varken her şey daha rahattı tabii![]()
Bak bak yeni transferi gorünce nasil döşemiş büyüktürleri > > > >her halukar da *sara rakip -cs >uzeri >yakini >ici -baglamin da kumelendirilmeli .
oyuncu allaround tipolojik meziyetleri olan bir skala da oldugundan > bu durumu gereksizce her yere kosturarak, bos pres vs yaptirarak heba etmek verimini ,ozellikle 3.bolgedeki efektiflik ve verimliligini minimize etmis olursunuz .
no10 rolu *ozelinde kendisini sao paolo dan bugune izledigim de 4411 de icardi arkasini en uygun gordum. *8, 8,5 da asimetrik duzende mertens ve icardi nin arkasi sablon da .
kanada da cekersin 6'ya da, hatta kanat beklere de. tum bu yerlerde *ozellikle sao paolo donemi oynatilmis bir yetenekten bahsediyoruz. salt norwich periyodu yanilgi yapar, kisir orta hallice bir orta saha rolu dolayli faydalanilmak isteniyorsa,bilemem. nacizane, kendisine dair onceki mesajlarim da
bu noktalara ozellikle degindim. hoca aldirdigi oyuncuyu iyi etud ederse, ekstrasi bol bir verim almamiz olasi,,,diger turlu klasik .
saygi ve selamlar.
Sanırım son zamanlarda izlediğimiz en komple orta saha oyuncusu olacak kendisi. Maç başı 12km vs. koştuğunu ve geriden de top almaya gelmeyi sevdiğini de okumuştum, ön taraftaki meziyetleri de taliscaya çok benzer, gerek uzaktan şutlar gerekse ceza sahası koşuları ve kafa vuruşları olsunher halukar da *sara rakip -cs >uzeri >yakini >ici -baglamin da kumelendirilmeli .
oyuncu allaround tipolojik meziyetleri olan bir skala da oldugundan > bu durumu gereksizce her yere kosturarak, bos pres vs yaptirarak heba etmek verimini ,ozellikle 3.bolgedeki efektiflik ve verimliligini minimize etmis olursunuz .
no10 rolu *ozelinde kendisini sao paolo dan bugune izledigim de 4411 de icardi arkasini en uygun gordum. *8, 8,5 da asimetrik duzende mertens ve icardi nin arkasi sablon da .
no10, 8 , 8,5 mevki ve rolleri disinda, kendisi asiri versatile esnek bir tipoloji oldugundan, farkli roller,bolgeler ve oyun prototiplerinde ; gerekirse ,kanada da cekersin 6'ya da, hatta kanat beklere de. tum bu yerlerde *ozellikle sao paolo donemi iyi kotu oynatilmis bir yetenekten bahsediyoruz. salt norwich periyodu yanilgi yapar, kisir orta hallice bir orta saha rolu dolayli faydalanilmak isteniyorsa,bilemem. nacizane, kendisine dair onceki mesajlarim da
bu noktalara ozellikle degindim. hoca aldirdigi oyuncuyu iyi etud ederse, ekstrasi bol bir verim almamiz olasi,,,diger turlu klasik .
saygi ve selamlar.
*. willingness kilit kelime . saha icinde ilk donemler izlerken gozume ; bayagi hevesli , istekli olusu uzerine birde versatile esnek skalasi dolayli o donem hocalari bir cok bolge de bu azimli ,istekli yonlerini bolca degerlendirdiler.Sanırım son zamanlarda izlediğimiz en komple orta saha oyuncusu olacak kendisi. Maç başı *12km vs. koştuğunu ve geriden de top almaya gelmeyi sevdiğini de okumuştum, ön taraftaki meziyetleri de taliscaya çok benzer, gerek uzaktan şutlar gerekse ceza sahası koşuları ve kafa vuruşları olsun
SebepBeklentilerimi düşük tutuyorum bu arkadaştan.
Tanımıyorum izelemedim hiç rtş. O yüzden fazla beklentiye de girmiyorum.Sebep
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle sevgili mahmut. cok kiymetli noktaya deginmissin. ki , nacizane bu oyuncuya dair bu baslikta ve sevgili @Aras Şimşek ile paylastigim uzun analiz mesajimda da bu noktalara ozellikle bold vurgu yapmistim.Hocam bir de ben sırtı dönük top alıp dönemeyen kanat oyuncusunu büyük takımda pek hayal edemiyorum. Kanat oyuncusu dediğimiz oyuncu zaman zaman oyun sıkışıkken orta sahanın desteğine ihtiyaç duymadan kanattan hücum edebilmeli bence sonuçta sahaya çok iyi yerleşmiş ve iyi pres yapan sert bir takımın direncini kırmak bir adam geçmeye bakıyor nihayetinde. Onyekuru ve kerem gibi topsuz koşu yapıp skor yapayım profilinden ziyade garry rodrigues profili çok daha uygun bizim gibi takımlara
Ben de izlemedim ama çok yönlü olması ceza sahasına girmesi birkaç pozisyonda oynayabilmesi falan güzel detaylar. Aranan kan olur umarım hepimizde soru işaretleri var ama iyi oyuncu izlediğim değerlendirmelere göre.Tanımıyorum izelemedim hiç rtş. O yüzden fazla beklentiye de girmiyorum.
Bir de bu sene işlerin bizim için yolunda gitmediği gerçeği de var.