#8 Gabriel Sara

Torreiradsn daha fazla defansif müdahalede bulunması taktigimize mi yazar yoksa torreiranin sadece gölge futbolu oynadığına mi

GalataSarayı Efendileri yazıyor ama futboldan anlamıyor olması muazzam bir şey,

Sahada futbol namına oynayan tek oyuncuydu

Adam bu parayı eder mi etmez mi bilinmez.

Bilinen tek şey bize 18 milyon euro girdiği.

Fena topçu değil de çok ağır.
Tv de sorun var sandım yokmuş demirbay girdi o bile daha hızlı düşünün.

Keşke çıkmasaydı.Toreria Berkan yapsa bunu tutsa maç dönecekmiş.Çok çok beğendim.Dayı ile aynı anda sahada olmalı eğer 6 no gelmeyecekse

Ağır falan değil, kaç defa hem ileride hem geride Torreira'dan daha hızlı tepki verdi
Tor konusu ayrı.
Linç yedim bizim asıl sıkıntımız torreira avrupada başarı istiyorsak torreiranın yanına değil yerine adam almalıyız dedim diye.
Sara konusuna gelirsem seri değil.vücut kütlesi yapısı gereği böyle.yoksa bu maçta performansı iyi.20 milyonluk topçu değil bu parayı verince takıma çehre değiştirecek adam lazımdı bu sara değil işte.asla olamaz.sara nın serisi hızlısı lazımdı bize

Tor konusu ayrı.
Linç yedim bizim asıl sıkıntımız torreira avrupada başarı istiyorsak torreiranın yanına değil yerine adam almalıyız dedim diye.
Sara konusuna gelirsem seri değil.vücut kütlesi yapısı gereği böyle.yoksa bu maçta performansı iyi.20 milyonluk topçu değil bu parayı verince takıma çehre değiştirecek adam lazımdı bu sara değil işte.asla olamaz.sara nın serisi hızlısı lazımdı bize

Renkdaş demek istediğini anlıyorum ve katılıyorum

Ama Sara şu maçtaki en iyi futbolcuydu ve dakika 60'da çıktı. Yerine de Kerem Demirbay girdi.

Oyundan niye çıktı bu fena oynamıyodu
Bu sorunun cevabı bariz ortada değil mi? Takımımızın sevgili teknik direktörü Sayın Okan Buruk maçtan bir gün önce bunun cevabını açıkça verdi zaten. Kendisi mevcut oyun düzenimizden taviz vermeyecekmiş, isimler değişse bile, rakip farklı olsa bile aynı futbolu oynatmak istiyormuş. Olur da Sara'yı öne alır hem orta sahayı güçlendirirken aynı zamanda da hücum varyasyonlarımızı arttırırız diye aklına böyle şımarıkça fikirler getirmiyormuş Okan hoca, söyleyeni de azarlıyor zaten.

İyidir kötüdür o ayrı

Ama asla 20 milyon etmez. İlk geldiği maçtan insan kalitesini belli eder.

Dursun özbek 2016 ya döndü, kulübü batırıp kaçıcak yine.

Geri
Üst Alt