#8 Gabriel Sara

İlk geldiği günlerde de söyledik, erken konuşmayın dedik. Çok klas bir futbolcu.

Sara'yı 10 numaraya kaydırma konusunda emin değilim sebebi ise

Abartarak örnek vereceğim,

Xavi'ye veya KDB'ye abi sen çok iyi pas atıyorsun, iyi pozisyon yaratıyorsun seni 10 yapalım demek gibi bir şey.

Dün ekranda 90 dakikanın 85 dakikasında hep ama hep Sara'yı gördük. Hem hücumda hem savunmada bir şekilde hep pozisyonların içinde yer aldı.

Bu adam tam anlamıyla hücumcu bir 8 numara. Veya bazılarının dediği gibi 8,5 numara.

Devre arasına kadar mevcut formül ve kadroyla devam ederken devre arasında Sara misali bir oyuncu daha bulup takıma entegre edebilirsek işte o zaman tadından yenmez.

Demek istediğim;

------Torreira-----
---X--------Sara---
Varki. Kerem Demirbay gayet rahat oynar bu sistemde. Daha önce oynamışlığıda var

1726998715527.png

Varki. Kerem Demirbay gayet rahat oynar bu sistemde. Daha önce oynamışlığıda var

Renkdaş açıkçası Kerem D. evet oynayabilir ama yine ben Mertens'i oynatmayı tercih ederim.

Mertens özünde bir forvet oyuncusu bildiğiniz üzere. İşte bize Mertens'in 8,5 numara oynayan versiyonunu bulmak gerekiyor eğer 3'lü oynayıp üretken olabilmek istiyorsak.

Mertens bi 3-4 yaş daha genç olsaydı yine olurdu.

Sonradan girdiği yarım saatlik ilk maçı haricinde oyuncu hep bir şeyler gösterdi sahada. O yüzden bir bekleyelim görelim demiştim. Gol atmasa bile acayip iyi oynuyor 2-3 maçtır. Gol katkısı işin kaymağı oldu.

Ya biz 10 numaralı futbol oynamıyoruz hala 10 numara falan diyorsunuz. Mertens 10 numara OYNAMIYOR! SS oynuyor adam SS

Hep güvendik. Ben oyuncunun alındığı takımın taraftarının yaptığı yorumları önemsiyorum. Mesela Tete için çok kötü şeyler yazılıyordu Leicester forumlarında. Sara için hep olumlu yorumlar vardı.

Brezilya milli takimin orta sahasi top ceviremiyor ve surekli puan kaybediyor bu aralar. Bu Sara'yi cagirir ve direk orta sahaya koyardim. O kadroda cok rahat forma sansi bulur bu performansiyla.

muazzam bir derin oyun kurucu performansı sergiledi. takımın pas ritmini yönetti.

ayağına geldiğinde doğru tercih yapıyor ve çok soğukkanlı. helal olsun umarım devam eder böyle.

Dün en az 17 milyon euroluk oynadı. 1 milyon da YB maçından kırdım.

Bravo aslan parçası. Çok iyi bir taşıyıcı, bizim için ciddi eksiklikti. Keşke az da fizikli olaydı.

Gabriel Sara. Bence player of the match deriz. Takımın tamamı harikaydı ama Sara kendisine verilen bonservisini kuruşuna kadar çıkarmıştır. Kusursuz oynadı ve ezdi geçti. Attığı goldeki paslaşmaları, driblingleri ve bitirişi bu ligde yapabilecek başka bir 8 numara yok. Ligin en iyi 8 numarası, Sambacımız. İyi ki varsın, nice gollerine
FB_IMG_1726997028641.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gabriel Sara bence sezonun transferidir. Nakış gibi işledi derler ya öyle bir gol attı. Fizik olarak çok iyiydi. 8 veya 10 farketmez ciddi anlamda nokta atışı atmışız o bölgeye. Samba dönemi başladı herkes korksun
20240922_032141.webp
20240922_032702.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Videolardan kalite olduğu anlaşılıyodu

Böyle devam ederse acayip katkı sağlar maliyetini de iki üç sezona çıkarır

Yalnız ben hala rakip ceza sahasına en yakın konuşlanan orta sahanın kendisi olması gerektiğine inanıyorum dolayısıyla Mertens'in kulübeye çekilmesini diliyorum

Sara nin olayı top ayağındayken değil topsuz oyunda. Fernando reges gibi oyun zekası üst düzey.
Olayı top ayağındayken değil mi

Herif topu ilk dürtüşünde oyundan bir iki kişiyi düşürüyor minimum

Acayip şutlar çıkarıyor, milletin ağzına ortalar kesiyor, 40 metrelik milimetrik paslar atıyor

Topla da lezziz.

Geri
Üst Alt